Dodaj do ulubionych

30 urodziny

22.01.14, 21:24
moja kuzynka zaprosiła mnie na urodziny, daje kasę, ale z racji tego że to chrzestna mojej córy chciałabym także aby od niej kuzynka coś dostała na pamiątkę, tylko nie za bardzo wiem co? jakiś gadżet, coś śmiesznego, oryginalnego, mam też koleżankę która może coś uszyć tylko pomysłu z mojej strony brak...
Obserwuj wątek
    • wiola32565 Re: 30 urodziny 23.02.14, 10:43
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • wiola32565 Re: 30 urodziny 23.02.14, 10:45
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • kastusk Re: 30 urodziny 27.02.14, 18:08
      Może słuchawki? To na pewno praktyczny prezent i z pewnością się przyda. Zerknij sobie na słuchawki Kruger&Matz świetnie wyglądają i spodobają się na 100.
    • kinx Re: 30 urodziny 28.02.14, 09:20
      Jak coś oryginalnego to może bukiecik z cukierków? Inni przyjdą z kwiatami, a ty z pewnością będziesz się wyróżniać z prezentem, a kuzynka będzie miała do wyboru, zjeść "bukiet" od razu albo poczekać aż goście pójdą ;) www.allegro.pl/bukiet-z-cukierkow
    • Gość: Niuta Santis Re: 30 urodziny IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 15:43
      Witam serdecznie - mam kilka pomysłów - szklane Anielskie witrażyki

1- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023831742.html

2- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023864181.html

3- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023866746.html

4- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023871150.html

5- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023894662.html

6- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023897598.html

7- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023901732.html

8- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023936144.html

Serdecznie zapraszam

niutasantis.blogspot.com/
    • Gość: ewela Re: 30 urodziny IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 21:15
      Polecam zaglądać na
      [url=http://sklep.artletta.pl/index.php?id_category=3&controller=category]Tekst linka[/url]
      Ciekawe propozycje słodkich upominków.
    • Gość: Ania Re: 30 urodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 15:33
      Polecam wielki wybór pomysłów na wyjątkowy prezent na taką okazję na MIYAKO.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka