Gość: miron IP: *.e-c.com 03.02.14, 17:15 Szukam prezentu dla mojej narzeczonej na Walentynki. Zależy mi na oryginalnych pomysłach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Walentynki IP: *.ists.pl 05.02.14, 23:09 Ja polecam zaprzyjaźniony Dworek pod Lipą, znajdujący się tylko 1.15 h od Krakowa i 2h od Warszawy. Przytulne pokoje, przepyszna kuchnia, urokliwa okolica, idealny na weekend we dwoje:) (Wiem, bo sam sprawdziłem i było super) Ceny też mają całkiem przystępne! www.agropark.com.pl Przygotowali nawet specjalną ofertę pakietów dla Zakochanych:) "Pakiet mini już za 99zł/os a w nim: Kolacja przy świecach 14 lutego, nocleg w pokoju 2 osobowym oraz śniadanie. Pakiet medium już za 119zł/os a w nim: Kolacja przy świecach 14 lutego, nocleg w pokoju 2 osobowym oraz śniadanie i obiad. Pakiet large już za 189zł/os a w nim: Kolacja przy świecach 14 lutego, 2 noclegi, 2 śniadania, obiad i kolacja. Do każdego pakietu upominek od Gospodarzy." Sprawdzone miejsce, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grudny Re: Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 02:41 Polecam insightsdiscovery.pl/ Sam skorzystałem już kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Walentynki 06.02.14, 09:29 To wszystko zależy też od tego ile chcesz przeznaczyć na prezent :) Ja zwykle od chłopaka dostaję coś z biżuterii i kwiaty. Ale w zasadzie nawet prezent byłby niepotrzebny. Kolacja i winko idealnie brzmi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: Walentynki 06.02.14, 13:12 Na walentynki zwykle dajemy drugiej połówce słodycze lub kartkę. Moim zdaniem, czekolada to sprawdzony i słodki prezent dla dziewczyny. W ten dzień, najważniejszy jest czas spędzony razem, a podarunek ma być tylko symboliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarigeiko Re: Walentynki 07.02.14, 12:22 Myślę, że każda kobieta chciałaby się w Walentynki poczuć jak księżniczka, więc może Twojej narzeczonej spodobałby się romantyczny, własnoręcznie wykonany masaż pleców? Na przykład na olejku czekoladowym, który pachnie, jak delicje wedlowskie: www.askosmetics.pl/585-kanu-czekolada-pomaracza-200ml.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Walentynki IP: *.stargard.mm.pl 07.02.14, 20:25 Takie perfumy to fajny pomysł, przyznaje. W sklepach z naturalny kosmetykami można kupić wiele takich, często w zestawach. Co do innych pomysłów: bielizna, kwiaty (duże :)), jakaś biżuteria np. w sklepie erogaget.nazwa.pl można kupić naszyjnik z serduszkiem, wyjście do dobrej restauracji, kina itd. Odpowiedz Link Zgłoś
paweliglew13 Re: Walentynki 08.02.14, 23:36 Najlepsze są drobne upominki. Ja kupiłem breloczek w kształcie serca , taki fajny gadżet, bardzo ładnie spakowany, myślę, że się spodoba żonie www.prezentbox.pl/product-pol-8736-Breloczek-Philippi-Serce.html Odpowiedz Link Zgłoś
cudneusta Re: Walentynki 10.02.14, 19:02 Proponuję coś tak klasycznego jak pozytywka. Moja babcia ma takich masę i jak byłam mała to uwielbiałam je nakręcać. :) Powiedziałam o tym kiedyś mojemu chłopakowi i - o dziwo! - zapamiętał to! Jakie było moje zaskoczenie, kiedy na ostatnie Walentynki dostałam piękną jubilerską pozytywkę z grawerem. :) :) Chyba najłatwiej znaleźć coś na swiatpozytywek.pl/ albo na Allegro. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiola32565 Re: Walentynki 23.02.14, 10:39 Witam! Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków. Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku. Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów! Zapraszam do oglądania i kupna! Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html Proszę o opinie, czy się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
hillka4646 Re: Walentynki 02.12.14, 17:49 Serce mechaniczne, zmienia kształt. Będzie bawić się nim długo. 3d.rzeszow.pl/media/com_unite_gallery/1417193884_10383893-730498717044843-6362727167886628359-n.jpg Na Allegro ma być. Ale oni dobę go robią i tylko jako zamówienia. Ewentualnie miś, kolacja i miły wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
oriana330 Re: Walentynki 29.01.17, 16:04 ja w tym roku porywam mojego narzeczonego, chcę spędzić ten czas tylko z nim w spokojnej okolicy, jesteśmy amatorami górskich wędrówek ale nie porywamy się w Tatry ;-) wybraliśmy hotel w Węgierskiej Górce w pakiecie walentynkowym, jak wrócę to opisze jak było ;-) beskidian.com/oferty-specjalne/walentynki/ Odpowiedz Link Zgłoś
iza.237 Re: Walentynki 16.08.17, 18:17 Myślę, ze doskonałym prezentem walentynkowym może być spędzony wspólnie wieczór połączony z dawką magicznych wrażeń od pokazy-iluzji.pl/ Zorganizowanie pokazu nie kosztuje dużo, więc zostawia sporo miejsca na inne upominki, a przy tym gwarantuje niezapomniane i naprawdę wyjątkowe przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasieniawiel Re: Walentynki 14.01.19, 15:46 A może ręcznie uszyta lalka? Doskonały upominek a potem ozdoba bymalisia.pl/produkt/zakochana-para-na-walentynki/ Odpowiedz Link Zgłoś