ethilien 31.10.08, 21:38 Czy ktoś miał z nim do czynienia? Jak przebiegała współpraca? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polskiedrogi Re: wydawnictwo Verbariusz 04.11.08, 18:22 A to jakaś nowa forma promocji? O tym, jak przebiegała współpraca, należałoby zapytać jedyną osobę, która wydaje w tym wydawnictwie, notabene załozonym przez siebie, i nie ma potrzeby zaśmiecać forum podobnie nieszczerymi wątkami i pytaniami, które, podejrzewam, mają na celu jedynie promocję. Są inne, mniej poważne fora... Odpowiedz Link
teano_laura Re: wydawnictwo Verbariusz 05.11.08, 13:55 Zwariowałeś, polskie drogi? Po cholerę nomina miałaby siebie samą promować, skoro występuje tu z otwartą przyłbicą? To już mi zakrawa na obsesję. Odpowiedz Link
polskiedrogi Re: wydawnictwo Verbariusz 05.11.08, 15:16 Nic nie wiem o żadnej nominie... Są ludzie, ktorzy rzadko zaglądają na forum i nie znają wszystkich sekrecików... Wątek wydał mi się niewiarygodnie dziwaczny... Odpowiedz Link
troppo_bella Re: wydawnictwo Verbariusz 05.11.08, 15:43 Co w tym dziwacznego, na Jowisza?! To forum służy m. in. do pytania o wydawnictwa jako o ewentualnych pracodawców lub ewentualnych wydawców. --- Odpowiedz Link
polskiedrogi Re: wydawnictwo Verbariusz 05.11.08, 16:51 Kiedyś był wątek o tym wydawnictwie, szukano niby korektorów, w rzeczywistości nie odpowiedziano na zgloszenie, stąd mój wniosek, że jest w tym cos sensacyjnego. Pamiętam wpisy innych równie rozczarowanych osób, którym nie odpowiedziano na zgloszenie. Pomyślałam więc, że pewnie był to swoisty żart... Może się mylę co do intencji osób zakładających podobne wątki? Nie wiem. Odpowiedz Link
zona_mi Re: wydawnictwo Verbariusz 05.11.08, 18:19 Mnie tam odpowiedziano. Na dodatek robiono mi tam redakcję tekstu i byłam zadowolona - pani reaktor bardzo dokładna. Odpowiedz Link
ethilien Re: wydawnictwo Verbariusz 06.11.08, 06:31 No promować tego wydawnictwa wcale nie zamierzam. Interesują mnie jedynie opinie na temat przebiegu współpracy :) Odpowiedz Link