07.01.13, 21:27
Przeglądam forum i chciałąbym się podzielić opinią o leczeniu hirsutyzmu. Moja bliska koleżanka ma tego typu problem. Chodziłą po lekarzach w Łodzi, ale efekty ich pracy nie były do końca satysfakcjonujące, aż w końcu trafiła do dr Lik Clinic. Tam pod opieką endokrynologa dr Cieśli i przy zastosowaniu technik laserowych pozbyła się problemu. Dlatego jeśli ktoś szuka tego typu miejsca i może się udać do Łodzi to polecam. Można nieco poczytać na stronie przychodni www.drlikclinic.pl

Pozdrawiam forumowiczów
Obserwuj wątek
    • krakowiankabezwianka Re: Hirsutyzm 21.07.13, 01:42
      Laser to nie leczenie. Powodem choroby są nieprawidłowe ilości pewnych hormonów...zatem good luck! ja już straciłam 3000 na laser. Wszystko wraca.
      • naprotechnolog Re: Hirsutyzm 02.06.14, 18:48
        Hirsutyzm może być objawem głębszego schorzenia jakim jest PCO. Leczenie wyizowane hirsutyzmu to domena ginekologów przepujących na wszystko piguły antykoncepcyjne. Efekt jak po laserze ,a choroba robi swoje. a to poważny proble , który trzeba diagnozować ,a nie zamiatać pod dywan. Potem to już tylko otyłość cukrzyca. Pocieszeniem jest to , że raczej rzadko która kobieta wygląda jak Concita Wurst .ale problem jest wyraźnie sygnalizowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka