Dodaj do ulubionych

jestem nowa i szukam ginek!!

05.05.05, 21:57
czesc!
2 miesiace temu odkrylam to forum i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu!
mieszkam w malym miescie i myslalam ze jest nas bardzo malo a jednak sie
mylilam.teraz troche lepiej sie czuje wiedzac ze jednak nie jestem jakims
odludkiem...bylam juz u 3 lekarzy.1 byl mlody i powiedzial ze boi sie brac
odpowiedzialnosci za mnie.2 faszerowal mnie androcurem i diane
jednoczesnie...pozniej przestalam je brac i zmienilam lekarza.byla to kobieta
i pierwsze co troche na mnie nakrzyczala ze bralam tak silne leki.teraz juz
nic nie biore okres od 2 miesiecy mam normalny, nie wywolywany przez leki ale
moja watroba jest do kitu.do lekarz taz juz nie chodze bo jakos nie potrafie
wstydze sie.nie napisalam wczesniej ze do lekarza na kolejne wizyty chodzila
za mnie mama.wiem ze to dziwne ale poprostu nie potrafie.moze znacie jakiegos
dobrego lekarza z radomia,opoczna,konskich?bo czuje ze ze mna jest coraz
gorzej a nie mam sily probowac nowych lekarzy.plis pomozcie
Obserwuj wątek
    • nefi11 Re: jestem nowa i szukam ginek!! 05.05.05, 22:28
      żeby Ci polecić dobrego lekarza musimy wiedzieć w której części POlski mieszkasz
      • foczka39 Re: jestem nowa i szukam ginek!! 06.05.05, 11:30
        jestem z woj.mazowieckiego mieszkam 30 km od Radomia.
        • czarodziejka24 do foczki39 06.05.05, 17:35
          hey ja jestem z Radomia, powiem Ci jedno troche doświadczenia w poszukiwaniu lekarza mam więc w Radomiu mogę ci polecic dr. Maja ginekolog-endokrynolog przyjmuje na Józefowie w poradni na I piętrze. NIe chodzę do niego prywatnie tylko normalnie zapisuje sie z tygodniowym wyprzedzeniem, nie ma problemu można się umówic telefonicznie. Najpierw chodziłam do endo, potem do gin, a potem znów do endo i to były stracone lata a w radomiu dr. Maj cieszy się naprawde dobrym uznaniem. Jak narazie uważam że trafiłam do własciwego człowieka. Byłam u niego już na 4 wiztytach i cały czas robie kolejne badania wogóle nie interesowało go poprzednie leczenie powiedział, że sam musi dojść od czego są te wstrętne włochy. Fakt na początku jest duża bariera ponieważ on musi obejrzeć cię dokładnie ale jest naprawde doświadczony i wie jak rozmawiać z młodą przestraszoną dziewczyną, zreszta on dośc mało mówi. Wszystkie badania robie w labolatorium na Józefowie czyli na miejscu no kilka tylko musiałam robic gdzie inniej bo u nas w radomiu nie robią.

Musze Ci powiedziec, że to starszy Pan bardzo małowmówny i dośc dokładny, musi wszystko wiedziec i zawsze dokładnie oblicza w którym dniu cyklu mam robić badania. Tyle wiem, że dobry jest tez dr. Wróblewski ale on tylko prywatnie i trudno sie do niego dostać i dr Ananicz (podobno świetny ginekolog ale nie wiem czy od hormonów). Nie polecam ginekologów - dr. Nita, Skałbania

to chyba tyle jakbyś miała jakies pytania pisz
          Napisz też czy znalazłaś może jakiegoś innego dobrego lekarza
          pozdrawiam
          czarodziejka24
          • foczka39 Re: do foczki39 06.05.05, 20:14
            dzieki za pomoc.z tych lekarzy co podalas znam ananicza.moja siostra do niego
            chodzi,przyjmuje w mojej miejscowosci prywatnie,z tego co wiem jest nawet
            spoko.ja chodze do jego zony ktora jest dermatologiem i jest bardzo mila.bylam
            u niej na konsultacji bo chcialam zrobic sobie laserek ale ona powiedziala ze
            moga zostac blizny i ze jej kolezanka byla na jakims zjezdzie lekarzy i ze to
            nie jest jeszcze bezpieczne i skuteczne przy chorobie.pomogla mi wyleczyc
            tradzik jak przestalam brac leki.poradzila mi zebym woskiem usowala wloski z
            twarzy.niedlugo mam zamiar znow sie do niej wybrac bo znow mam krostki:( musze
            sie w koncu wybrac do ginekologa i zrobic znow badania bo swoja droga jestem
            ciekawa czy znow hormony mi podskoczyly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka