Dodaj do ulubionych

GDZIE ELEKTROLIZA????

20.02.06, 22:17
hej! mam do was pytanko, chce sobie zrobic elektrolize na piersiach , glownie
wokol sutkow . czy moglaby mi ktoras z was polecic jakichs sprawdzony gabinet
i jakie macie rezultaty po takim zabiegu,i ile razy go wykonywalyscie? bede
bardzo wdzieczna, pozdrawiam wszystkich :)
Obserwuj wątek
    • breta5 Re: GDZIE ELEKTROLIZA???? 21.02.06, 17:49
      Elektrolizą włosków wokół sutków sie nie usuwa to zbyt wrażliwe miejsce. Myśle,
      że byłby to ból nie do zniesienia.Najlepiej pozbyć sie ich metodą laserową.
      Pisałam wcześniej ze usuwałam włoski na twarzy metodą elektrolizy. Jestem
      bardzo zadowolona myśle ze tego problemu sie pozbyłam bo dawno nie byłam na
      zabiegu a nie widac zeby włoski odrastały. Moge ci dac namiary na gabinet w
      Lublinie bo stad jestem.
      • aisa.21 Re: do Brety 21.02.06, 18:55
        Czy mogłabyś napisać ile płaciłaś za elektrolizę w swoim mieście, ile jesteś po
        ostatnim zabiegu i ile razy miałaś powtarzany zabieg na tym samym miejscu twarzy
        skoro uważasz, że pozbyłaś się włosków ? Ile wogóle miałaś usuwanych włosków i
        czy były one cienkie czy grube ?
        • breta5 Re: do Brety 21.02.06, 21:06
          Za elektrolize płaciłam 50 zł. Na zabiegi chodziłam ok. pół roku co 2-3 tyg.
          Po ostatnim zabiegu upłynęło ok. 2 mc.Lepiej jest jak są to grubsze,
          ciemniejsze włoski, kosmetyczka wtedy dokładnie widzi gdzie trafić igłą w
          nasade włoska.Muszą być to włoski widoczne a nie meszek.U mnie liczba włosków
          była w granicach 30-40 szt.Po zabiegach bywało ich oczywiście coraz mniej.Może
          już nic nie wyrośnie nowego(mam taka cichą nadzieje)
          • she14 Re: do Brety 23.02.06, 18:51
            dzieki za odpowiedz, hmhm a dlaczego uwazasz ze jest to bol nie do wytrzymania
            czy kots z twoci znajomych mial taki zabieg?? i jakie bly tego efekty? skoro
            lepiej laserem moglabys mi polecic jakis dobry gabinet? ile takich zabiegow
            musialabym zrobic i ile kosztuja? dzieki za wszelkie informacje. Pozdrowionka!
            • mila68 Re: do Brety 03.03.06, 21:53
              Witaj Breta!ja również jestem z Lublina i byłabym Ci bardzo wdzięczna,gdybyś podała namiary na gab. w ktorym wykonywałaś elektrolizę, pozdr.
              • breta5 Re: do Brety 04.03.06, 11:43
                Hej! Podaje namiary:
                Gabinet kosmetyczny Ewa ul. Kaprysowa 9/7a tel 0817419899 lub 0814438686
    • marzanna23 Re: GDZIE ELEKTROLIZA???? 03.03.06, 23:14
      nie polecam elektrolizy.... miałam kiedyś na brodzie no i niestety wogole nie
      pomoglo.Została blizna która zagoiła się dopiero po kilku miesiącach,a włosy i
      tak odrosły.Poza tym jest to zabieg długotrwały bo każdy włosek trzeba usuwać
      osobno i troche boli.
      • she14 Re: GDZIE ELEKTROLIZA???? 04.03.06, 11:22
        w takim razie gdzie moge zrobic zabieg laserem ktory by mi pomogl? czy ktoras
        juz miala w takim miejscu zabieg i czy pomogl? bardzo prosze o odpoweidz bo juz
        nie wytrzymuje!! dodam ze jestem z opola i bardzo by mi pasowalo wykonac taki
        zabieg gdzies w jego okolicach. pozdrowionka
      • breta5 Re: GDZIE ELEKTROLIZA???? 04.03.06, 11:48
        Widzisz Marzanno nie jest powiedziane że laser usunie ci wszystkie włosy
        podobnie może być z elektrolizą. Ale naprawde jestem zdziwiona ze w ogóle ci
        nie pomogła-myśle ze musiała żle ci ją wykonać. Ja przez pół roku chodzenia na
        zabiegi pozbyłam sie wszystkiego.
      • betty31.hirs Re: GDZIE ELEKTROLIZA???? 13.03.06, 21:06
        ja także nie polecam elektrolizy
        poddałam się temu zabiegowi tylko raz i mam blizny na brodzie okropne - niektóre
        z was ją chwalą, zatem może kosmetyczka mi coś zepsuła. Przez 2 tygodnie po
        zabiegu wciąz leciała mi z ranek zółta woda chociaż stosowałam SUDOCREM kupiony
        z jej polecenia w aptece.
        Jestem zrozpaczona nie dosć, że mam włosy to cała jestem w bliznach.
        Moze któraś z Was zna jakiś dobry sposób na zlikwidowanie blizn, oczywiście
        oprócz jakichś laserów.
        Dzięki za odpowiedzi (najlepiej na skrzynkę prywatną) i pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka