anka2313 21.02.07, 17:06 Hej!!W jaki sposb usuwacie wloski n apiersiach tak aby nie pozstawaic sladow, nie oszczpecac sie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanilk Re: Wloski wokol brodawek 25.02.07, 10:44 Zależy ile masz tam włosów. Pojedyncze możesz usuwać pęsetką, jeśli jest to obszar większy-woskiem, który kupisz w sklepie (jest wosk do miejsc delikatnych, jak twarz, piersi itp.) Odpowiedz Link
awia22 Re: Wloski wokol brodawek 01.03.07, 09:03 odważyłam się i poszłam na laser na te włoski wokół brodawek; robiłam razem górną wargę+brodę+pasek na lini pępka; włoski między piersiami (było ich parę) no i brodawki; razem zapłaciłam 685zł, część liczą jako cześć ciała, a częśc w zaleźności od ilości włosków; na efekt muszę poczekać; jeżeli chodzi o ból - to najbardziej bolała linia brzucha - ale już przy samym bikini; raszta spokojnie do zniesienia; jestem bardzo wstydliwa, aż chorobliwie i trudno mi się było przełamać (szczególnie, że mam malutki biuścik) - ale na szczęście obsługa była na tyle miła, że zupełnie odbyło się bez stresu, aż się zdziwiłam; dam znać jaki był efekt za jakiś czas; górną wargę i brodę robiłam już 3 raz; po 2 razach efekt jest ok, ale jeszcze parę zostało; trochę żałuję, że się wcześniej nie odważyłam, bo to naprawdę trwa bardzo krótko Odpowiedz Link
she14 Re: Wloski wokol brodawek 07.03.07, 11:57 hej mam pytanko, gdzie robilas ten zabieg i ile kosztowal ,czy wiesz czy nie bedziesz miec po tym zadnych powiklan?? pozdrowionka Odpowiedz Link
awia22 Re: Wloski wokol brodawek 08.03.07, 17:34 ja robiłam w studio-laser poznań; żadnych powikłań nie było...do zabiegu włoski są ogolone - ale coś zawsze wystaje; i ta wystająca część się spala (brzydko to pachnie) - są małe strupki ale tylko parę dni i szybko się goi zupełnie bez problemu; robiłam 1,5 tyg. temu i już nie ma śladu; włoski już mi wszystkie wypadły...teraz czekam ile z tego odrośnie (bo niestety jakiś procent zawsze odrasta); ja płaciłam razem za linie brzucha + brodawki + włoski pomiędzy piersiami + wąsik + broda - 685 zł (ale nie wiem dokładnie jak to było liczone - przy 3 częściach jest chyba zniżka 10%, a coś było liczone jako częśc - czyli chyba 50%..zależy ile jest włosków; zresztą mają cennik na swojej stronie; ból też spokojnie do przeżycia Odpowiedz Link
daphne17 Re: Wloski wokol brodawek 21.03.07, 13:27 mam pytanie. mam 19 lat i watpie zebym cierpiala na hirsutyzm. na calym ciele mam normalne wlosy, jasne albo prawie niewidoczne, nawet pod pacha mam rzadkie i tylko szare wloski. wyjatek stanowi brzuch. kolo pepka zaczely od roku pojawiac mi sie najpierw ciemiejsze a potem czarne włoski, twarde i mocne. teraz zaczynaja powoli ciemniec na reszcie brzucha i miedzy biustem. Reszta ciala sie nie zmienia. Tym bardziej mnie to zaczyna zastanawiac. bylam juz u trojki ginekolow i kazdy mi mowi, ze to nic strasznego, bo hirsutyzm obejmuje wiecej stref na ciele, a u mnie to jakies zmiany hormonalne i tyle. Tylko ze ja widze ze to sie poglebia i nie wiem co robic. zaczelam brac diane35, ale nie widze zmian... boje sie ze jak ja odloze, to problem sie zaostrzy. nie wiem gdzie powinnam sie udac na badania, wszedzie banalizuja problem, nawet sie dokladnie nie przygladając. zaznacze ze u mnie w rodzinie zadna kobieta nie miala takich problemow. nie martwie sie nawet jakas estetyka, ale boje ze to oznaka jakiejs choroby, od kiedy mam wlosy na brzuchu zaczal mi sie tradzik, ktorego nie mialam nawet jak dojrzewalam. Gdzie sie powinnam udac, biorac diane i faszerujac sie estrogenami, nie dostane miarodajnego wynku chociazby przy badaniu krwi. prosze o pomoc. pozdrawiam Daphne. Odpowiedz Link