Dodaj do ulubionych

Laser _radom

10.04.07, 01:03
Czy ktoś może polecić cos w Radomiu.
Obserwuj wątek
    • amannam Re: Laser _radom 10.04.07, 20:44
      na witolda w centrumkosmetycznym
    • rybka19811 Re: Laser _radom 11.04.07, 13:24
      takie zabiegi wykonują na Witolda w Radomiu. Byłam tam niedawno i miła obsługa.
      zobacze jaki będzie efekt.
      • julka1305 Re: Laser _radom 11.04.07, 17:40
        Mozesz mi powiedziec czy jest sens robienia teraz lasera jak dopiero zaczynam
        leczenie jeszcze zadnych lekarstw nie biore?????????
    • sloneczko_79 Re: Laser _radom 14.05.07, 12:52
      Hej,
      Szczerze nie polecam centrum kosmetycznego na Witolda. Nie wiem czy wiecie, ale
      kilkanascie juz kobiet domagalo sie zwrotu pieniedzy lub straszylo wystapieniem
      na droge sadowa, po uzyciu laseru. Jedna z osob poszkodowanych jestem ja sama.
      Dwa lata temu, gdy zaczeto wprowadzac tam te usluge, odrazu sie zglosilam.
      Chodzilam tam wczesniej na wosk i pani wlascicielka(czarne wlosy) poinformowala
      mnie, ze nie bede musiala sie dluzej walczyc ze zbednym owlosieniem. Nie
      pamietam jak to mialo wygladac procentowo, ale wiem, ze juz przy 3-im zabiegu,
      mialo mu ubyc ok 70% owlosienia. Mialam i mam spory zarost na brodzie. Wczesniej
      mialam jedynie w dwoch miejscach, ale po uzyciu lasera na calej powierzchni
      brody, zostly naruszone inne cebulki i teraz mam wlosy juz wszedzie :( Po
      pierwszych dwoch zabiegach, przez dwa miesiace mialam spazona twarz i ciagle
      byla pouchnieta. Wlosy w tym czasie sie nie pojawialy, ale po trzecim razie,
      zaczely mi rosnac jak burza. Wraz z moja kolezanka, ktora takze miala ten
      zabieg, poszlysmy z reklamacja, ale ze wtedy nie wystawiali zadnych rachunkow,
      nic nie zdzialalysmy. Chodzac po roznych gabinetach kosmetycznych, slyszalam
      wiele negatywnych opinii na temat uslugi laserowej w tym gabinecie. Pani
      wykonujaca ten zabieg jest osoba niedoswiadczona. Zabiegi te sa drogie i
      niestety zamiast pomagac, wpedzaja w wieksze tarapaty. Nie wiem jak laser dziala
      na blondynki o jasnych wlosach, ale na szatynki nie dziala wcale. bardzo prosze
      zanim zdecydujecie sie na zabieg w tym gabinecie, dowiedzcie sie opinii od
      innych, a jesli tam pojdziecie, nie zapominajcie o rachunkach(w razie
      reklamacji).Na pewno sie Wam przydadza!
      Od dosc dawna cierpie na hirsutyzm i probowalam wiele sposobow, aby sie tego
      pozbyc. Teraz stosuje Diane. Po dwoch miesiacach zauwazylam, ze wlosy rosna
      naprawde wolniej. Nadal sa, ale juz sie przyzwyczailam.
      Mam natomiast numer do profesjonalnego centrum laserowego w Lodzi, 042-6313648
      Pozdrawiam i zycze powodzenia w walce z tym paskudztwem
      Kaska
      • luisa92 Re: Laser _radom 23.05.07, 10:10
        hej a jakim laserem robilyscie depilacje na Witosa? Bardzo mnie to interesujebo
        o rożnych laserach naczytałam sie juz sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka