p.oola 06.12.07, 21:57 jak się zmienia noge w kłusie??????????????????????????. Pomocy. z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ww4114 Re: kłus 09.12.07, 10:59 odpowiem Ci jak córka wróci, powinna być nie bawem ok, mało teraz tu zaglądam bo jak kiedyś wspomniałam to forum jest prawie martw, ale Ci napiszę dokładnie, pozdrawiam.Żaden problem. Odpowiedz Link
podyanty Re: kłus 14.12.07, 23:31 O to Ci chodzilo ? Wprawdzie po angielsku ale za to z ilustracjami tiny.pl/ph84 Wlasnie przyszlo dziecko i zwrocilo mi uwage, ze to jest zaawansowany "flying change" uzywany w dressage Tutaj sa video clips z simple leg change in canter www.youtube.com/watch?v=pEHPu7dp2d0&feature=related A tu na deser Julia wkleila troche zdjec : www.youtube.com/watch?v=BWx5C27SesE Pozdrawiam Odpowiedz Link
drimeth Re: kłus 06.01.08, 17:10 A nie pomyliło Ci się z lotną zmianą nogi w galopie? Z tego co zrozumiałam założyciela(-lkę) wątku, chodziło o zmianę nogi, na którą się anglezuje w kłusie. Metody są dwie: albo wspomiana wcześniej usiąść dwa takty w ćwiczebnym, albo (łatwiejsza) przejechać dwa takty kłusa w półsiadzie. Odpowiedz Link