loginjestzaje 01.04.23, 15:02 Jeśli potrzebuje ktoś receptę na arthrotec zapraszam. Recepta w wersji papierowej, weterynaryjna. anna.zawilska@intmail.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikiezwierzeta Re: Arthrotec recepta 27.09.23, 18:40 Pytanie tylko, takie bardziej nawiasem, czy lek jest zawsze bezpieczny. Odpowiedz Link
dzikiezwierzeta Re: Arthrotec recepta 27.09.23, 18:43 Ale wy jesteście dobrymi ludźmi, przepisywać końskie dawki kobietom w ciąży żeby poroniły. Jedno, że zabijacie dzieci, to jeszcze szkodzicie zdrowiu kobiety. Odpowiedz Link
marylka27katowice Re: Arthrotec recepta 05.12.24, 23:01 TU OTRZYMAŁAM POMOC - TABLETKI Dziewczyny jesli szukacie sprawdzonego żrodła i osobę godna zaufania to polecam wam kontakt 502-427-780 . U tej dziewczyny odbierałam tabletki osobiscie w Bielsku Białej i z całego serca moge wam polecic ta osobe. Dziewczyna uczciwa posiada dużąwiedze na temat stosowania tabletek poronnych i byla ze mna w stałym kontakcie w dniu w ktorym je stosowałam i mnie prowadziła. Tabletki okazały sie skuteczne i cała kuracja przebiegła bardzo spokojnie . Wiec jesli jestescie w trudnej sytuacji zyciowej i decydujecie sie na ten ktok to polecam ten kontakt 502-427-780. tam otrzymacie skuteczne tabletki oraz komplekowa pomoc. Dziekuje raz jeszczce Odpowiedz Link