Dodaj do ulubionych

ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW

12.10.03, 18:15
upraszam o niedopisywanie się do tegoż, to jedynie subtelna prowokacja, w
zamyśle autorki przeznaczona do kasacji ;)

PS. w końcu jak długo jeszcze będę wykorzystywana merytorycznie, się
buntuję!!! ;)
Obserwuj wątek
    • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:27
      Jako zawodowy prowokator ścielę sobie w kąciku i ogłaszam strajk
      bezterminowy ;-)) nie dam sie usunąć nawet siłą :))
      • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:32
        acha, postanowiłeś użyć przemocy względem niewinnej białogłowy? ;)
        • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:38
          Więc niech moc będzie z Toba Edzioszko :-)))
          • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:42
            ja już osłabłam całkiem, coś niecoś zmniejszyła się siła mej perswazji, jak
            widać przyjdzie mi pełnić dozgonną funkcję lektora na łamach tej forumki ;)
            • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:48
              Więc bądź :-))) to jest jedno z najprzyjemniejszych miejsc na portalu,, lubię
              tu zaglądać :-)
              • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 21:53
                nie wiem, czy mogłabym dla się wymyśleć sroższy wymiar kary od netowego
                dożywocia ;)
                • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:10
                  Ze wszystkich kwiatów świata
                  chciałbym zerwać słońce
                  i dać je potem Edzioszce
                  takie żłociste i gorące...
                  by w jego promieniach
                  nad kolorową tęczą
                  rysującą się na błękicie nieba...
                  mogła tańczyć z wiatrem
                  w takt szeleszczących liści...

:-)
                  • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:13
                    słońca najwięcej jest w słonecznikach, tela, iż one już przekwitły ;)
                    • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:18
                      No tak teraz to tylko pozostaje mi ciachnąć sobie paluszek jak ten od
                      słoneczników, pewnie się poparzył od tego słońca ...i postanowił pozbyć się
                      oparzenia :-))
                      • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:26
                        wyczuwam w tej wypowiedzi szczyptę szaleństwa, zupełnie jako u marszanda Van
                        Gogha, który malarstwo ukochał ponad wszytko...;)
                        • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:39
                          Można też malować słowami :))

Nad łąką będę płynął niczym mgła
                          opuszkami palców dotknę Cię wreszcie...

Cóż kiedy przyszedł dzień i tło rozbielił,
                          A malarza ze swym dziełem na zawsze rozdzielił :-))
                          • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:53
                            słowa nie są w stanie wyrazić - nie będą nigdy odzwierciedleniem tego co
                            czujemy, jedynie pomagają w rozumieniu, odczytywaniu, interpretowaniu...
                            • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 22:59
                              Masz rację słowa jedynie pomagają nam się komunikować. Jednak są potrzebne,
                              przecież tak czesto chcemy usłyszeć ...że...:-)
                              • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 23:07
                                najusilniej się w nas odzywa tęskność jaka za tem co trudnodostępne, unikatowe
                                niemalże ;)
                                • theseus Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 12.10.03, 23:42
                                  Przyjdź i wejdź do snu mego
                                  By budzić mnie szeptem z rana
                                  Żeby się ziścił zapach mych myśli...

"
                                  Przyszłaś do mnie w tej białej
                                  hortensjami tkanej sukience
                                  Jak kwiat ubrany w uśmiech
                                  Z namalowanym rumieńcem "

dobranoc.
                                  • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 13.10.03, 00:19
                                    zbyt późne wremiona już nawet na delektację kolacją, serwowaną na srebrnej tacy
                                    księżyca...;)

PS. dobrej nocki :)
                                  • miltonia Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 02:07
                                    theseus napisał:

> Przyszłaś do mnie w tej białej
                                    > hortensjami tkanej sukience

yyyyyy, Edi, jak zauwazylam nie nosi bialych sukieniek, a do tego w hortensjowy
                                    rzucik. Tak bardziej punkowo sie nosi.
                                    • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 08:43
                                      hyhy...zwłaszcza fryzurę mam w wymienionem przez Cię stylu <raczej mimowolny
                                      tapir po wstaniu z łoża, któren jeszcze z grzebieniem się był nie
                                      kontaktował> ;)
                                    • kanuk Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 19.10.03, 08:09
                                      a tech-no slucha ,czy yes?
                                      • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 19.10.03, 14:53
                                        tak tak słucham, znaczy się rozlubowałam w melodyjkach komórkowech ;)
    • edzioszka Re: ZAPRASZAMY do zakładania nowech WĄTKÓW 14.10.03, 22:32
      aaaaa poddaję się <znaczy się zważywszy na wątkową tematykę>... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka