Dodaj do ulubionych

Pat i Patachon

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.10, 17:25
Kapitalne zdjęcie!
zabrze.naszemiasto.pl/artykul/576604,w-biskupicach-otwarto-nowy-posterunek,id,t.html
Obserwuj wątek
    • Gość: nie rozumiem Re: Pat i Patachon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:24
      Nie rozumiem dlaczego się podśmiewasz z kurdupla?
      • Gość: marczupitulajtis Re: Pat i Patachon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.10, 19:32
        To Ty powiedziałeś!
    • Gość: ? Re: Pat i Patachon IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 19:47
      czy czegoś i kogoś tu nie brakuje??? Gdzie wstęga i reszta?
      • Gość: simka Re: Pat i Patachon IP: *.stk.vectranet.pl 18.09.10, 19:59
        No, mnie też zdziwiła ta rzucająca się w oczy nieobecność. Widać to niebezpieczna dzielnica :))))
        A co tam robi ksiądz?!
        • piaf-onli Re: Pat i Patachon 19.09.10, 20:47
          Obecnosc ksiedza w tym miejscu jest zadzowiajaca.
          • szulikowianin Re: Pat i Patachon 20.09.10, 20:37
            Pan Przybysz jest mistrzem subtelnego fotograficznego dowcipu. Podejrzewam, że pstryknął jeszcze MMSz w ciekawym kontekście / np Ona i dwóch komediantów, w domyśle - mama i dzieci/. Rajda wygląda jak dzielny wojak Szwejk. Poprzedni panowie komedianci tych służb mieli chyba lepszą prezencję. Cytując naszego Pierwszego Obywatela - jaka prezydentura tacy komendanci.
            • kielonek-online Re: Pat i Patachon 20.09.10, 20:43
              Wyborne zdjęcie, mnie ubawiło.
              • piaf-onli Re: Pat i Patachon 20.09.10, 20:48
                Mnie tez.
                • Gość: ha Re: Pat i Patachon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 00:14
                  Metr dwadziescia w KAPELUSZU:) teraz taka czarna seria zmanipulowanych zdjec. Jak nie pogrubiaja to skracaja. Proponuje natychmiast zadzownic i opieprzyc. Z reguly pomaga...
                  • Gość: to Re: Pat i Patachon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 08:13
                    To na pewno był fotomontaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka