Gość: ecik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 23:55 jusz mi sie cołkiem myli. Fto fkuncu tym zobrzym zawiaduje. Co innego widza durś na bilbordach, a co innego na żywo. To jusz lepij ściongnonć te bilbordy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: już mi się myli 11.01.11, 00:29 Lepiej się napić, niż oglądać bilbordy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `~~` Re: już mi się myli IP: *.stk.vectranet.pl 11.01.11, 09:59 Opowiadasz bajki. Fajnie oglądać bilbordy. Na bilbordach wszyscy są piękni, młodzi, uśmiechnięci i mają takie bielutkie ząbki:) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: już mi się myli 11.01.11, 10:20 Żałuj, że piękna mojego oblicza oglądać nie możesz. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `~~` Re: już mi się myli IP: *.stk.vectranet.pl 11.01.11, 10:29 Żałuję. Płaczę z tego powodu i płakać nie przestaję. Bilbord tylko bilbord,a na nim twoje oblicze może powstrzymać potoki łez moich:) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: już mi się myli 11.01.11, 21:50 Moja postać w kosmicznym kombinezonie! Taki wizerunek może pocieszyć zabrzan w czasie niedoli(który trwa tutaj od 150lat) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: już mi się myli 13.01.11, 09:33 Nic nas nie pociesza. Gdzie ta postać kosmiczna? Odpowiedz Link Zgłoś