Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 18:40 W sobotę o 2 w nocy jeździł po Maciejowie dostawczakiem i rozwieszał plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kipen1 Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. 05.09.11, 18:43 "chemiczny" znaczy się jest. Rozkłada się w temperaturze ... nocnej :) A może po prostu się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 19:15 widocznie w kampanii wpracuje wtedy kiedy ma czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: każda Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 20:40 Każda godzina jest dobra dla pozyskania głosu wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 20:41 Tylko PSL!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:41 Wydaje mi się, że kończy się kariera polityczna Rafała. Jak będzie tak dalej, to czeka go ciężka porażka. Po niej pozostaje już tylko podać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:48 Na stronie www.urbańczyk.pl czeka na nas przywitanie składające się z pięciu zdań. Niestety popełniono tam aż trzy błędy. Jestem ciekawy jak ten Pan zdał maturę z języka polskiego. Na stronie czytamy: "Szanowni Państwo, Już dwukrotnie, wybieraliście mnie na radnego. Nigdy nie zawiodłem, pokładanego we mnie zaufania. Teraz znowu wszystko zależy od Państwa. Moja praca połączona z zapałem, optymizmem i świeżym spojrzeniem młodego pokolenia, stanowi szansę na pozytywne zmiany w naszym kraju! Liczę na Państwa głosy! Dr inż. arch. Łukasz Urbańczyk Błędy: 1. Słowo "nigdy" powinno być z malej litery. 2. Po słowie "dwukrotnie" nie powinno być przecinka. 3. Po słowie "zawiodłem" nie powinno być przecinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:54 W spocie na swojej stronie internetowej kolega Urbańczyk twierdzi, że popierał budowę kanalizacji, dróg, boisk szkolnych i sal gimnastycznych. Ale jaja. Przecież wystarczy sprawdzić jak głosował na sesjach i jakie wygłaszał poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 09:14 O ile mnie pamięć nie myli to wszyscy radni byli za budową kanalizacji - a głosowali nad tym chyba co sesje, wszyscy radni byli też za DTŚ - też sporo tych głosowań było aby uratować tą inwestycje, a co do Urbanczyka to działał wraz z mieszkancami na tyle skutecznie że w jego dzielnicy na odludziu z dala od drogi, w pobliżu jego domu postawiono boisko Orlika - miejsce jest bezsensowne ale boisko maja i dzieci na nim grają. A wracając do początku wątku to wydaje mi się, że noc kiedy ruch komunikacyjny jest mały i wieszanie plakatów nie powoduje utrudnień dla kierowców jest najlepszą porą i chyba wszyscy zawsze tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:40 Oby nie rozłożył się na łopatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazet.a.48 Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. 09.09.11, 21:35 Przemawia przez ciebie złośc czy troska ? Myślę, że jednak to drugie bo współczucia na tym forum trudno się doszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxana Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: 195.206.116.* 09.09.11, 23:07 mam nadzieję że go nie wybiorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POP Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:45 Pan Rafał i pan Łukasz to będą najwięksi przegrani tych wyborów. Mam nadzieję, że za tą klęską pójdą również zmiany w zabrzańskim PO i rozliczenie tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś