IP: *.luna.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:03
Napisz co myślisz
Obserwuj wątek
    • Gość: myśliwy Re: wiaterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 16:32
      myśle wiec jestem ...
      • Gość: pilotpirx Re: wiaterek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 16:46
        Pocieszny człowieczek ktoś go tam umieścił to trwa, przynjamniej nie prowokuje
        bijatyk po knajpach jak jego poprzednik, a zresztą każdy chce z czegoś żyć
        • Gość: neo Re: wiaterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 17:06
          Pocieszny, ale przynajmniej uczciwy. Poza tym uważam, że za jego "rządów" coś
          się zmieniło w tej dziadowskiej straży i to niekoniecznie na gorsze. Pamiętam
          burzę jaką wywołał w magistracie jak w pierwszych dniach swego urzedowania
          wywalił bezpardonowo z pracy dwóch synalków pań naczelniczek z urzędu tj
          Stawski i Boucek. Oj, nie miał wtedy wesoło ale był konsekwentny, nawet do
          dnia dzisiejszego tego mu nie zapomniano.
    • Gość: solista Re: wiaterek IP: *.luna.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:06
      Prosiłem o wypowiedzi na temat Wiaterka ,tylko dlaczego sam Wiaterek tak
      (słodziutko)o sobie pisze. Wszyscy niech się wypowiedzą! A na temat uczciwości
      Wiaterka wszyscy wiedzą wiec nich piszą .
      • Gość: pilotpirx Re: wiaterek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 21:01
        Solista ty tomyslisz że jak ktos nie potepia wszystkiego w czambuł to to zaraz
        jest podejrzane ? czy tobie naprawde się wydaje że wiaterek nie ma nic lepszego
        do roboty niż odpowiadanie na twoje zaczepki ??? Nie znam osobiscie wiaterka
        ale jeśli jak pisze NEO jest on rzeczywiście uczciwy to wiele innych rzeczy
        trzeba mu wybaczyć bo uczciwość to u nas wielka rzadkość, ważniejsza nawet od
        sprawności zawodowej bo ta ostatnią mozna w sobie wyrobić a uczciwość nie wraca
        jeśli raz sie ja straci
        • Gość: Leon Komendant Straży Miejskiej IP: *.debacom.pl 31.05.04, 07:31
          Jest w porządku.
          Chce mu się chcieć. Robi sporo - pod jego kierownictwem straż żyje a nie tylko
          kara za złe parkowanie.
          • Gość: busstop Re: Komendant Straży Miejskiej IP: *.energopomiar.com.pl 31.05.04, 07:59
            Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna i poparta argumentami, które można
            nawet znaleźć na tym forum (choć ostatnio pisuję tu b.rzadko).
            Komendant Wiaterek jest uczciwy, skuteczny i konsekwentny.
            • annaconda Re: Komendant Straży Miejskiej 31.05.04, 08:02
              Stosunkowo rzadko popieram wypowiedzi pozytywne ale to fakt. Facet jest w
              porządku i robi dobrą robotę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka