Dodaj do ulubionych

Zabrze w Teleexpress'ie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 17:39
z żyłami wodnymi :-)
ktoś oglądał?
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca 59.l. Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 19:46
      czyżby w urzędzie miejskim (chyba komunikacja) odpowiedzialnymi za przepisy drogowe są jacyś debile żeby się nabrac na takie ciu...two ??? Jeszcze dajcie znak Rydzyka i kierowcy całkiem zgłupieją !!!!
      • Gość: . Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:30
        Widziałem owszem w TV ta wzmiankę. Przyznam, że nie raz przejeżdżałem przez to skrzyżowanie i nie zwróciłem uwagi na takowy znak. Ale pewno jest. Dziwne...Skoro ostrzegają takowym znakiem i jest to zbadane przez odpowiednie osoby to może warto zwrócić szczególną uwagę w tej okolicy. No ale znak dziwny. Muszę się przyjrzec przy najbliższej okazji temu miejscu. :)
        • Gość: Gość Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 12:34
          O jakie skrzyżowanie chodzi?
          • Gość: Zabrzanin Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.03.13, 15:17
            Nie widziałem tego teleekspresu ale jeśli chodzi o promieniowanie zył wodnych to taki znak jest na skrzyżowaniu ulic: Skłodowskiej i Cieszyńskiej. Jest znak A30 i tabliczka: Promieniowanie żył wodnych.
            • Gość: . Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 18:30
              Dokładnie o tym miejscu była wzmianka w TV.
    • Gość: r Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 08:23
      Wczoraj znowu był tam wypadek. Nie znam dokładnych statystyk ale myślę że to jedno z najbardziej niebezpiecznych skrzyżowań w Zabrzu. Nie wiem czy to wina promieniowania czy niedostatecznej widoczności w tym miejscu (kiosk , zaparkowane samochody aż do skrzyżowania) ale dochodzi w tym miejscu do wielu groźnych wypadków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka