Gość: P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 17:39 z żyłami wodnymi :-) ktoś oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca 59.l. Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 19:46 czyżby w urzędzie miejskim (chyba komunikacja) odpowiedzialnymi za przepisy drogowe są jacyś debile żeby się nabrac na takie ciu...two ??? Jeszcze dajcie znak Rydzyka i kierowcy całkiem zgłupieją !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:30 Widziałem owszem w TV ta wzmiankę. Przyznam, że nie raz przejeżdżałem przez to skrzyżowanie i nie zwróciłem uwagi na takowy znak. Ale pewno jest. Dziwne...Skoro ostrzegają takowym znakiem i jest to zbadane przez odpowiednie osoby to może warto zwrócić szczególną uwagę w tej okolicy. No ale znak dziwny. Muszę się przyjrzec przy najbliższej okazji temu miejscu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 12:34 O jakie skrzyżowanie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.03.13, 15:17 Nie widziałem tego teleekspresu ale jeśli chodzi o promieniowanie zył wodnych to taki znak jest na skrzyżowaniu ulic: Skłodowskiej i Cieszyńskiej. Jest znak A30 i tabliczka: Promieniowanie żył wodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 18:30 Dokładnie o tym miejscu była wzmianka w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Zabrze w Teleexpress'ie IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 08:23 Wczoraj znowu był tam wypadek. Nie znam dokładnych statystyk ale myślę że to jedno z najbardziej niebezpiecznych skrzyżowań w Zabrzu. Nie wiem czy to wina promieniowania czy niedostatecznej widoczności w tym miejscu (kiosk , zaparkowane samochody aż do skrzyżowania) ale dochodzi w tym miejscu do wielu groźnych wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś