Dodaj do ulubionych

Czy słyszeliście!!!???

IP: *.Zabrze.Net.pl 29.04.02, 18:34
Czy słyszeliście o nowym projekcie w mieście Krakowie!!!???,dzisiaj zosatało
zawarte porozumienie między władzami Krakowa a Amerykanami o wybudowaniu nowego
centrum ( w okolicy dworca ) - makieta prezentowała się super.Ciekawe czy
kiedyś u nas ruszy podobne przedsięwzięcie??? - Brakóje czegoś takiego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:30
      Gość portalu: HugoBoss napisał(a):

.Ciekawe czy kiedyś u nas ruszy podobne przedsięwzięcie??? - Brakóje czegoś
      takiego!!!

*** no wlasnie "brakóje" Jak dlugo rzadzic beda twoi idole, tak samo swietnie
      wyksztalceni jak ty, to w Zabrzu bedzie sie budowalo hipermarkety, stacje
      benzynowe i kupowac dzwony koscielne.

• switch1 Re: Czy słyszeliście!!!??? 29.04.02, 21:26
        Te mario, a może byś tak udał się na kurację do Toszka albo Lublińca?
        Życzę zdrowia.
        • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:47
          To jedyne, co proponujecie inaczej myslacym niz wy? Mam to odebrac jako
          prezentacje waszego programu wyborczego?
      • Gość: HugoBoss Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.Zabrze.Net.pl 30.04.02, 23:11
        Ty koleś wyjebać ci w dziąsła???!!!
        • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 08:04
          argument sily? Cala prawica! Placz i zgrzytanie zebow! A pozniej do kosciola-
          typowa postawa chrzescijanina - otoczona nimbem milosci blizniego!

Oto macie takich, ktorzy chca na Urbanczyka glosowac. Nie glosujcie- to wyjebia
          Wam dziasla!
          • Gość: HugoBoss Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.Zabrze.Net.pl 01.05.02, 14:19
            heheheh mario z tobą naprawdę zaczyna się coś dziać niedobrego, hehehe.
            • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 20:35
              Ale nie z moja ortografia przykoscielny przydupasie prawiczkow!
              • Gość: HugoBoss Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.Zabrze.Net.pl 02.05.02, 18:57
                Śmieszny z ciebie człowieczek (mario2) - mam nadzieję, że kiedyś na siebie
                wpadniemy to wtedy powiesz mi to wszystko prosto w twarz.
                • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 19:40
                  jak spiszesz testament- mozemy sie spotkac!
                  Poza tym ja spotykam sie z ludzmi wyksztalconymi,
                  co w twoim przypadku- sadzac z ortografii
                  nie ma niestety miejsca!
                  • Gość: HugoBoss Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.Zabrze.Net.pl 03.05.02, 19:37
                    Ja myślę, że ty to jakiś gnojek jesteś to po pierwsze, po drugie co do
                    ortografii: mozemy sie spotkac (możemy się spotkać), sie z ludzmi
                    wyksztalconymi (się z ludźmi wykształconymi), sadzac (sądząc)- nie mam zamiaru
                    już z tobą pamponiu polemizować, dla mnie jesteś gnojek i półinteligent jak
                    twoja lewica!!! THE END. Bez posdrowień.
                    • Gość: mario2 Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 14:13
                      Jak zawsze- skoro prawica- to inwektywy! Zbior idiotow pod sztandarem papy
                      Wielkiej Kremowki i ministranta Krzaklewskiego. To co soba reprezentujecie, to
                      zenada! jesli ktokolwiek zaglosuje na taka prawice, jaka Ty reprezentujesz,
                      powinien czym predzej wyciagnac sobie gumke z majtek i w leb strzelic!
    • Gość: tren Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:16
      Ten pomysł z centrum wokól dworca w Krakowie ma już ponad 10 lat i jest co
      jakiś czas odgrzewany podobnie jak pomysły z naszym szpitalem Zabrze Gliwice
      (też śliczna makieta)
      • Gość: Karlik Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.cpool2.quickclic.net 01.05.02, 01:38
        Stary czy nestary ale wkoncu podpisali go za $750mln.To olbrzymia inwestycja
        jak na Krakow,przy okazji kilka tys nowych miejsc pracy,a o to glownie chodzi
        nie?.A u nas co psinco,klapa na calego,nie liczac nowych dzwonow
        koscielnych.Pyrsk.
        • Gość: Zouza Re: Czy słyszeliście!!!??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 21:27
          W Zabrzu holendrzy też chcieli przebudować dworzec i połączyć dwie częsci
          miasta.
          Niestety kombinacje Urbańczyka doprowadziły do sytuacji że holendrzy przeniesli
          się gdzieś indziej. ( chyba do Katowic )
          • fatyga Re: Czy słyszeliście!!!??? 02.05.02, 09:50
            Zouza, uciesz nasze uszy i opowiedz jakie to kombinacje Urbańczyka przepędziły
            Holendrów (nazwy nacji piszemy, droga Zouzo, z dużej litery).
            Do dzieła !!! Bo przecież wiesz co piszesz, nie jesteś prymitywną głosicielką
            pomówień, jak owe "prawiczki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka