Gość: rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:18 wie ktos moze, co jest budowane po prawej stronie ulicy wolnosci, jadac z centrum na zaborze, na wysokosci elektrowni? bo mnie zaciekawilo, gdy jechalem tamtedy ostatnio busem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: co tam budują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:00 Osiedle Jodłowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rage Re: co tam budują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:07 a czy to bedzie osiedle domkow jednorodzinnych, czy moze blokow mieszkalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: co tam budują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:52 coś pomiędzy. bardzo ładne jednopiętrowe budynki. pierwszy etap jest już zakończony - mieszkają już tam ludzie (od prawie roku?) więc pytanie do Ciebie, rage - pewnie nie jesteś z Zabrza ? pzdr. Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rage Re: co tam budują? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 04.07.05, 19:33 tak sie sklada, ze jestem z zabrza, tylko dosc rzadko przebywam w tamtych rejonach, stad moja niewiedza. dzieki w kazdym razie za info. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: co tam budują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:01 Gdybyś interesował się swoim miastem lub czytał miejscową prasę byłbyś na bieżąco. Przyznaję ,że tym pytaniem na forum poczułem się zirytowany. Odpowiedz Link Zgłoś