Dodaj do ulubionych

piwo po II turze?!!!...........................

IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 20:00
skoro po pierwszej się nie udało to może teraz się da?!
Obserwuj wątek
    • samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 04.11.02, 21:05
      Zapraszam Cię na piwo bez względu na wyniki II tury.
      Napijemy się albo ze smutku i beznadziejności, albo z radości i wyczekiwania co
      dalej.
      • Gość: sarin mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścisz IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 21:17
        ok -student83@gazeta,pl-
        • samoobron Re: mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścis 04.11.02, 21:37
          Coś jest nie tak z Twoim adresem.
          Po prostu naoisz na samoobronazabrze@poczta.onet.pl lub na samoobron@gazeta.pl .
          • Gość: ok Re: mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścis IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 21:58
            ok
      • Gość: full Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.02, 14:40
        samoobron napisał:

> Zapraszam Cię na piwo bez względu na wyniki II tury.
        > Napijemy się albo ze smutku i beznadziejności, albo z radości i wyczekiwania
        co
        >
        > dalej.
        > ... tylko piwo z browaru zabrzańskiego!!! To się pamieta latami....
    • Gość: k. Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 08:44
      Gość portalu: sarin napisał(a):

> skoro po pierwszej się nie udało to może teraz się da?!

> Pianka dla wygranego, żółte - dla przegranego.
    • Gość: arek Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.pkobp.pl 08.11.02, 10:16
      Można się przyłączyć? Chętnie wypiję za porażkę Pana U :))))
      • Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: gwsp:* / 192.168.1.* 08.11.02, 15:33
        tyle że trzeba wymyślić miejscówke
    • samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 08.11.02, 16:58
      Przy ul. Monte Cassino, jest mały pubik "Wagabunda".
      Nieduży i dość spokojny, choć piwo aż po 4 zł.
      Myślę, że tam można by zorganizować małe spotkanko.
      Co do terminu, to najlepsza by była sobota lub niedziela po południu.
      Z dokładnym jednak ustaleniem, poczekałbym aż do oficjalnych wyników wyborów
      prezydenckich.
      Znak rozpoznawczy?
      Proponuję "Gazetę".
    • samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 08.11.02, 17:00
      Sobota lub niedziela, żeby mario2 także miał szansę.
      • Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 09.11.02, 10:40
        Wagabunda?-słyszałem różne rzeczy o tej knajpce ale jeśli innym pasuje to OK -
        godzina np między 15 a 16 -bo w niedziele inne obowiązki też niestety wiszą nad
        głową.
        • Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 11.11.02, 00:28
          to kiedy????i gdzie-????

ps.możecie pisać na student83@poczta.gazeta.pl
          • Gość: arek Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: 212.244.78.* 11.11.02, 00:42
            Chyba coś nie tak z kontem? Nie mogę wysłać :(
            • Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 11.11.02, 00:44
              a sprubuj teraz-siedzialem p[rzed chwilą na skrzynce lub sprubuj
              student83@gazeta.pl lub flash83@poczta.onet.pl
    • Gość: lura Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.02, 08:13
      I kto wypije to piwo?
    • samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 14.11.02, 17:45
      Byliśmy, wypiliśmy.
    • samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 14.11.02, 19:57
      Do kolegi Arka.
      Proszę o kontakt na skrzynkę samoobron@gazeta.pl lub ar_samoobrona@op.pl w
      sprawach związanych z informatyką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka