Gość: sarin IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 20:00 skoro po pierwszej się nie udało to może teraz się da?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 04.11.02, 21:05 Zapraszam Cię na piwo bez względu na wyniki II tury. Napijemy się albo ze smutku i beznadziejności, albo z radości i wyczekiwania co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścisz IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 21:17 ok -student83@gazeta,pl- Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścis 04.11.02, 21:37 Coś jest nie tak z Twoim adresem. Po prostu naoisz na samoobronazabrze@poczta.onet.pl lub na samoobron@gazeta.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: mario2 mam madzieje ze tym razem nie odpuścis IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 04.11.02, 21:58 ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: full Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.02, 14:40 samoobron napisał: > Zapraszam Cię na piwo bez względu na wyniki II tury. > Napijemy się albo ze smutku i beznadziejności, albo z radości i wyczekiwania co > > dalej. > ... tylko piwo z browaru zabrzańskiego!!! To się pamieta latami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 08:44 Gość portalu: sarin napisał(a): > skoro po pierwszej się nie udało to może teraz się da?! > Pianka dla wygranego, żółte - dla przegranego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.pkobp.pl 08.11.02, 10:16 Można się przyłączyć? Chętnie wypiję za porażkę Pana U :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: gwsp:* / 192.168.1.* 08.11.02, 15:33 tyle że trzeba wymyślić miejscówke Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 08.11.02, 16:58 Przy ul. Monte Cassino, jest mały pubik "Wagabunda". Nieduży i dość spokojny, choć piwo aż po 4 zł. Myślę, że tam można by zorganizować małe spotkanko. Co do terminu, to najlepsza by była sobota lub niedziela po południu. Z dokładnym jednak ustaleniem, poczekałbym aż do oficjalnych wyników wyborów prezydenckich. Znak rozpoznawczy? Proponuję "Gazetę". Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 08.11.02, 17:00 Sobota lub niedziela, żeby mario2 także miał szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 09.11.02, 10:40 Wagabunda?-słyszałem różne rzeczy o tej knajpce ale jeśli innym pasuje to OK - godzina np między 15 a 16 -bo w niedziele inne obowiązki też niestety wiszą nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 11.11.02, 00:28 to kiedy????i gdzie-???? ps.możecie pisać na student83@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: 212.244.78.* 11.11.02, 00:42 Chyba coś nie tak z kontem? Nie mogę wysłać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 11.11.02, 00:44 a sprubuj teraz-siedzialem p[rzed chwilą na skrzynce lub sprubuj student83@gazeta.pl lub flash83@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lura Re: piwo po II turze?!!!......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.02, 08:13 I kto wypije to piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 14.11.02, 17:45 Byliśmy, wypiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: piwo po II turze?!!!......................... 14.11.02, 19:57 Do kolegi Arka. Proszę o kontakt na skrzynkę samoobron@gazeta.pl lub ar_samoobrona@op.pl w sprawach związanych z informatyką. Odpowiedz Link Zgłoś