Dodaj do ulubionych

Ponowna próba:do GOSI 742

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:06
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=34975269&a=38139278
Obserwuj wątek
    • Gość: drummer24 Re: Ponowna próba:do GOSI 742 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:25
      No,to jeszcze jedna próba...
      • gosia742 Re: Ponowna próba:do GOSI 742 14.03.06, 08:26
        Witaj. Nie często bywam na zabrzańskim forum ( bardziej na gliwickim z racji
        miejsca zamieszkania ). Jednak dobrze Was kojarzyłam . To przykre , żę w tak
        młodym wieku ludzie odchodzą - ale cóż , ziemskie życie to tylko prolog do
        życia wiecznego.
        Tak jak wcześnie napisałam kojarzę Was z występów pod Różową Panterką ,
        przychodziłam tam ze swoim towarzystwem i dobrze bawiliśmy się przy Waszej
        muzyce. Życzę powodzenia - pozdrowienia dla całego zespołu. Gosia.

• Gość: drummer24 Re: Ponowna próba:do GOSI 742 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:51
          DO DZIŚ RAZ DO ROKU GRAMY POD "PANTERĄ",MOŻE WIĘC PRZED KOLEJNYM GRANIEM DAM
          TOBIE,I INNYM FORUMOWICZOM ZNAĆ I SKONFRONTUJESZ SWOJE WSPOMNIENIA ZE SMUTKIEM
          DNIA DZISIEJSZEGO :-)
          • gosia742 Re: Ponowna próba:do GOSI 742 15.03.06, 08:38
            Chętnie posłucham jak gracie i co gracie teraz, przy okazji "pooglądam" :) jak
            teraz wyglądacie - czy jak emeryci ?? Pamiętam , że swojego czasu byłam
            zachwycona wokalistą ( nie tylko jego cudnym głosem :) ) ale nigdy jakoś nie
            było odwagi :(

Pozdrowionka - Gosia
            • Gość: drummer24 Re: Ponowna próba:do GOSI 742 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:51
              Coż,w sumie grupz przytyła jakieś 200 kilo,ale rekompensuje to strata ok 75%
              owłosienia głow...ale dalej niezłe z nas przystojniaki!Zwłaszcza
              wokalista.Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka