Dodaj do ulubionych

Piwiarnia Warka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:58
byłam tam dziś i muszę powiedzieć, że to najlepszy lokal Zabrza w jakim miałam
okazję być... (jeszcze nie byłam w Offside :P) Fajny wystrój, sympatyczna
obsługa, przystępny ceny :) tylko muzyka trochę za głośna :D no i mogliby
poświęcić większą uwagę toalecie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ulv Re: Piwiarnia Warka IP: *.server.ntli.net 05.09.06, 13:29
      To tylko kwestia czasu i lokal skończy na poprzedni. Miłe złego początki...
      Kwiat młodzieży tam zawita i cóż... na piwko do Gliwic...
    • Gość: Peter Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:43
      czuję się wywołany do tablicy :-)
      faktycznie pustka niejaka stała się po zamknięciu Marzenia,
      może w Warce klimat nie ten, ale smacznym chmielowym trunkiem nadrabia na pewno.
      czasem trudno o miejsce.
      no i te gazety jako tapety na ścianach przypominają nieco Marzenie ...
      co do toalety to nie miałem okazji sprawdzić, choć wyznaję zasadę, że o klasie
      knajpy świadczy wc.
      pzdr. jak zwykle.
    • Gość: enyas Re: Piwiarnia Warka IP: 213.227.72.* 06.09.06, 22:55
      Witam!!!!! Mi tez jest bardzo żal że nie ma już Marzenia. Chodziłam tam swego
      czasu z pewnym świetnym facetem i zawsze było sympatycznie. Teraz już nie ma
      Marzenia i tego faceta też już nie ma......... A gdzie jest ta piwiarnia ??
      • Gość: Magda Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:51
        knajpka jest na ulicy Wolności, prawie vis a vie "Drewniaka", dawniej był tam
        pub "Kuba" :)
        • Gość: Peter Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:15
          my na "drewniaka" mówimy "platforma" ;-) a teraz jeszcze gigantycznych rozmiarów
          Tusk wisi nad nią :-D
          pzdr.
          • Gość: enyas Re: Piwiarnia Warka IP: 213.227.72.* 07.09.06, 21:35
            Dobra, dobra, ale mi ten drewniak ani platforma nic nie mówi. Jaki nr tej ulicy
            Wolności? Wiem że jest dłuuuuuuuga, a nie bardzo orientuję się bo nie mieszkam
            tu długo......
    • Gość: enyas Re: Piwiarnia Warka IP: 213.227.72.* 07.09.06, 21:37
      A w ogóle to widzę że Ty Peter też lubiłeś Marzenie........ Szkoda,że nam go
      zabrali
      • Gość: drillek Re: Piwiarnia Warka IP: *.zabrze.net.pl 08.09.06, 13:19
        tylko zamiast nedznej vivy mozna czasem jakis meczyk puscic...
        • Gość: Magda Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:50
          o wlasnie :D albo chociaż Mtv :P
      • Gość: Peter Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:14
        Ulubioną knajpkę zawsze miałem.
        Najpierw była ... może pominę milczeniem ;-)
        potem nieodżałowany Guibald, Marzenie, a teraz jakoś najlepiej późnym wieczorem
        (dopiero wtedy mam czas) Warka. Choć muzyka mogłaby być puszczana ciszej, czasem
        pogadać się nie da. No i Marzenie było zdecydowanie w moim guście muzycznym.
        Może dlatego je lubiłem? (poza Heńkiem po 5 zł ;-)
        pzdr z rana budujących kapitalizm
        • Gość: enyas Re: Piwiarnia Warka IP: 213.227.72.* 13.09.06, 20:04
          W jakich godzinach jest czynna Warka?? Mam ochotę wybrać się w piątek....??
          • Gość: Peter Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:16
            normalnie do 24-tej, w piątki pewnie dłużej...
            od której - nie wiem.
            pzdr.
            • Gość: enyas Re: Piwiarnia Warka IP: 213.227.72.* 13.09.06, 22:32
              oki, dzięki za info
          • Gość: mm Re: Piwiarnia Warka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:32
            od ok godz 10,11
    • Gość: fip Re: Piwiarnia Warka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:34
      Zmiana zdecydowanie na lepsze.No coz... "marzenie" zlikwidowali a dobry lokal
      byl:/ po cholere drugi Rossman?! Nic tylko lac po ryju,tego co tak wymyslil!
    • Gość: Magda Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:20
      drugiego Rossmanna nie bedzie, przeniosą tam "starego".
      • Gość: fip Re: Piwiarnia Warka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:07
        aaaa a co na miejscu starego?
        • Gość: drillek Re: Piwiarnia Warka IP: *.zabrze.net.pl 13.09.06, 11:13
          widze glos poparcia,uprzejmie prosze wlasciciela "warki" o mozliwosc wyboru
          kanalu tv,chetnie na sportowe:))
    • Gość: zator Re: Piwiarnia Warka IP: 83.16.17.* 13.09.06, 22:26
      Jestem ciekawy pod iloma w/w nickami podpisuje sie właściciel tej SPELUNY ?
      • Gość: Peter Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:09
        mnie możesz odhaczyć, nie mam z nim nic wspólnego.
        pomimo tego z mojej strony EOT.
        ps. a chyba lokal nie potrzebuje reklamy.
        • Gość: Magda Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:15
          ja też oczywiście nie jestem w żaden sposób związana z tą piwiarnia :P
    • tsb Re: Piwiarnia Warka 15.09.06, 12:23
      Offside ok, byłam,
      Natomiast dobrze wiedzieć, że zamiast "kuby" jest coś nowego, może zaglądnę.
      Marzenia szkoda, jak zrobili te wielkie okna/jak sie okazalo rosmana/ to
      myślałam, ze fajna knajpa bedzie - a tu takia surpryza :0
      Ciekawy wystrój u Fuirtiana, ale sorki, ekipa nie dla mnie, a szkoda....
      ... a potem zostaną Gliwice ...
    • Gość: nicior Re: Piwiarnia Warka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:48
      Ja tez chodze do Warki, całkiem spoko:) nawet teraz z niej wróciłam,zapraszam
      wszystkich,warto przynajmniej byc jeden raz,pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka