Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:43 Widzieliście? Normalnie dzwonię i wiem, że przyjeżdża zawsze taka sama taxa, a nie jakiś stary rozklekotany poldek. Super, gratuluję pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kodek Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:56 no fajna sprawa :) z początku myślałem że to jeden koleś zapieprza non stop z kursami bo cały czas widziałem wiśniowego Chryslera. ale spokojnie jest miejsce jeszcze dla jednej: oferujące swoje usługi za 1,2 zł za kilometr tak jak w Warszawie a nie zdzierstwo jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:44 A co to za korporacja, skąd i jaki nr. tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiu 3 bliźniak Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.za.digi.pl 24.10.06, 09:36 Inter Taxi 9473, 32 277 00 20, 661 601 601 Chrysler PT Cruiser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 24.10.06, 19:26 Na chwilę obecną chyba 7 sztuk...Numer boczny od 1500 w górę. ;) Autka wypucowane, nówki...jednak kierowcy powinni być elaganciej ubrani-tak jak na początku...bywali w garniturach. ;) Widziałem też jedna kobietę za kółkiem. ;) A pomysł...całkiem całkiem. ;) Jednak w bieli te wozy eleganciej by się prezentowały wg mnie-a i na śluby by miały branie. ;) Nawet podejrzewam czy to ten biznesik...hmmm! Interesik sie musi kręcic przecież! Tu macie podobną koorporację...ale to już nie taxi! ;) Takie coś niewiadomo co...ale autka niczego sobie, a będą jeszcze vany i limo. Katowice! www.3000000.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 24.10.06, 19:49 Radio Taxi - też fajne - zawsze na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.stk.vectranet.pl 25.10.06, 12:15 Uważam że najlepszą korporacją w Zabrzu jest Radio Taxi Kopernik- jeżdżę z nimi od kilku lat,pracują tam sami uprzejmi i doświadczeni kierowcy, zawsze są na czas ,a ceny maja takie same jak inne korporacje.Natomiast słyszałam że w tej nowej firmie pracuja sami amatorzy bez doświadczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:35 Fakt taxy to może mają fajne ale jak się zna topografie Zabrza to się zdecydowanie lepiej jeździ a nie na zasadzie iż człowiek jedzie z pod makro na gliwice przez wolności coś tu chyba nie gra??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taxi driver Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.159.* 25.10.06, 17:12 Wczoraj zupełnie przez przypadek wsiadam do PT Cruisera w kolorze bordo i jadę, tam gdzie sobie życzę, czyli tam gdzie zwykle. Jeżdżę często, więc w łapce odliczona suma, bo zawsze, niezależnie z kim jadę, cena jest taka sama. Dojeżdżamy a gościu mówi, że KILKA ZŁ więcej. Oburzam się więc, pytam, jak to możliwe. On, że tyle wybiło na taryfie. Patrzę, a tam wpisana taryfa 2. Pytam, dlaczego taryfa 2, jest przecież dopiero 19.00 a taryfa nocna dopiero po 22.00. On, że u nich taryfa nocna już po 18.00. UWAŻAJCIE NA TYCH ZDZIERCÓW, DLA KTÓRYCH NOC ZACZYNA SIĘ PO 18.00!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 25.10.06, 22:33 Też jechałem z nimi, ale tylko raz, kierowca nie umiał znaleźć ulicy Zwrotniczej, nawet nie wiedział, że tam jest jakaś szkoła ? ciekawe kto im dał licencje ??? nie licząc, że "zdarł" dwie dychy, od Multikina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:35 inter taxi = inter car ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:39 a nowym właścicielem Inter Caru jest DAKO - tylko z teo powodu nie krzystałbym z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 26.10.06, 20:08 A tak poza tym co za DAKO? Nic mi n/t temat nie wiadomo! Chodzi o fabrykę okien? Bzdura! Własciciel raczej sie nie zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:23 DAKO rządzi w Gliwcach, moim zdaniem planuje atak na zabrze, przyczułkiem był zakup salonu samochodowego Chryslera, w rękach poprzedniego właściciela zotał tylko mercedes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ? IP: 212.106.131.* 26.10.06, 20:09 A tak poza tym co za DAKO? Nic mi n/t temat nie wiadomo! Chodzi o fabrykę okien? Bzdura! Własciciel raczej sie nie zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 26.10.06, 20:05 Tak się składa, że raczej tak. ;) Trzeba coś zrobić z tymi PT przecież. ;) Chrysler=Jeep=Mercedes, a także=BMW...wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:24 chrysler=Jeep ale już nie Mercedes - osobni właściciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 26.10.06, 21:32 DAKO...nic mi nie mówi! A co z BMW? MB=BMW...przynajmniej tak było do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 26.10.06, 21:36 Już wiem...browar, deli, złom i te sprawy. No tak...Ale, że pan K. nabył Chryslera nic nie wiem! Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.bnet.pl 27.10.06, 09:31 Autka mają fajne ale z tego co sie dowiedziałem oni nabijają portfel własciciela inter caru a co za tym idzie zabierają chleb naszym rodzimym korporacją a po za tym nie chcą przyjmować zleceń z telefonów zastrzeżonych chyba że się poda numer tel. ( ciekawe po co im mój numer czyżby ochrona danych osobistych już nie istniała??) a po za tym to amatorzy topografia u nich leży (ciekawe skąd mają licencje?? pewnie dali w łape w urzedzie miejskim ) rachunku też nie chciał mi wypisać tłumaczył się tym ze mam sobie podjechać do inter caru i tam mi wypiszą choć według urzędu skarbowego powinien mi kierowce rachunek wypisać w taxi po skonczeniu kursu !! według mnie to jakiś szfindel ta firma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 27.10.06, 17:28 Rachunek to moze za każdym razem zbyteczny...ale paragon z kasy fiskalnej jak najbardziej! No ale jak sobie klient zażyczy fakturę to nie ma prawa kierowca odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.bnet.pl 27.10.06, 20:26 E tam jakie fajne fury ! pustaki nawet klimy czy centralnego zamka nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 27.10.06, 21:43 Podstawa 1,6 benzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:55 to jest jakas pomylka!!! oni faktycznie nabijaja kase chrysleerowi, a sami jezdza za marna kase. w dodatku nie maja pojecia o topografii Zabrza i wogole sa niedoswiadczeni. Niewielu z nich mialo kiedykolwiek stycznosc z taksowka ;/ ja ich nie polecam... wogole jednak rozklekotane polonezy starych taksiarzy =] a nie jakis pajacow w gangolach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 28.10.06, 16:14 super faceci-mnie kręcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 28.10.06, 22:13 w Zabrzu, to wogóle jaja z tymi taksówkami, byłem w Krakowie, to każda taksówka ma wypisane stawki za kilometr na zewnątrz, w widocznym dla pasażera miejscu, w Zabrzu nie widziałem w żadnej !!!, a kilka to nawet numerów bocznych nie ma, i ceny z księżyca - a Straż Miejska, chodzi i chodzi ... i nic nie widzi, a kasa czeka, tylko mandaciki pisać, nie wspomnę o "wyglądzie" tych kierowców, ani się wsiadać nie chce, zresztą jak "krótka" trasa, to pod dworcem Pan Kierowca nie pojedzie,( bo za długo czekał) pośle piechotką, pozdrawiam - przekrętasy, nie kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa korporacja TAXI IP: 212.106.131.* 28.10.06, 22:42 Zgadza się...gdzie nie gdzie jest info naklejone na szybie tylnych drzwi-starter + cena za km. A u nas tego nie ma...szkoda! A co do wygladu kierowcy-owszem też się liczy i umiejętność szybkiego dojechania do celu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.bnet.pl 29.10.06, 02:57 EEE nie zgadzam sie ja często korzystam z usług Radio taxi Kopernik i unich widziałem naklejke w samochodzie z info na temat cen za km i startowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 29.10.06, 13:44 ... ale dopiero jak wsiądziesz ??? to wtedy już głupio wysiąść !!! w innych miastach mają na zewnątrz i to podobno jest regulowane rozporządzeniem ministra, czy Ustawą o Transporcie ? ale nasza STRAŻ MIEJSKA o tym nie wie, za to babcie jak idzie z jamnikiem bez kagańca potafią "ścigać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 29.10.06, 13:56 nie prawda, jechałem ostatnio Radio Taxi BIS ma naklejone stawki za kilometr na zewnątrz, i kierowca wytłumaczył mi nawet kiedy jakie taryfy się stosuje, mówił też, że u nich to jest obowiązek wszystkie taryfy muszą mieć cennik na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 05.11.06, 09:07 jak ktoś nie chce jechac taryfą--zawsze można iść na autobus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:46 Czy ktoś może poradzić które taryfy najpewniejsze?Nie jeżdze często ale jednak warto wiedziećDziękuję,czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:38 Oczywiście że Radio Taxi Kopernik, istnieją już bardzo długo, ceny praktycznie się nie zmieniają (mimo rosnacych cen paliwa) POLECAM!! jeszcze nigdy mnie nie zawiedli! Przyjezdzaja na czas i skutecznie i szybko (bez krętactw i objazdów) dojezdzaja na miejsce :) Są SuPeRoWi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:46 Ja uwielbiam BISA a szczegolnie jednego pana w duzym oplu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 10.11.06, 08:50 Radio Taxi KOPERNIK - popieram, w samochodach czysto,świeżo, pełna kultura kierowców. Nie zawiodą, zawsze na czas. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:53 Ale tam niema przystojnego bruneta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.zabrze.net.pl 04.12.06, 13:10 ostatnio jechałem tym INTER-TAXI, skasował 37,-zł a na pytanie dlaczego jechał na 3 taryfie, mówił, że oni mają "nocną" od 18,00 ( była 19,30) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:24 sam nie wiesz o czym piszesz, 3 taryfa to dzienna poza miasto czy strefe wiec nie siej fermentu tylko do szkoly marsz, ja jezdze tylko i wylacznie skorpionem, co nie znaczy ze ten inter nie jest zly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexobrona Re: Nowa korporacja TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:42 Mądralo, każdy PT ma w standardzie klimę Odpowiedz Link Zgłoś