IP: *.zabrze.net.pl 16.01.07, 19:11
Czy ktoś w Zabrzu grywa jeszcze w gry RPG? Swojego czasu grałem w pierwszą część Warhammera i jeszcze dawniej w Śródziemie. Były to dawne czasy dzieciństwa kiedy nie grało się tak na poważnie. I powiem Wam, że brakuje mi tego aby teraz zagrać z kimś, kto ma spore doświadczenie w tej kwestii. Nie wiecie czy gdzieś w Zabrzu można zagrać (domy kultury czy coś?) albo może jacyś wolni mistrzowie szukają graczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: miśśś Re: RPG IP: *.zabrze.net.pl 17.01.07, 09:18
      Okazjonalnie grywam w młotka, mam swoją stałą drużynę, choć nie wiem czy dużo osób z Zabrza się tym para. Jeśli chcesz pograć, to sa organizowane różne konwenty rpg na których można pograć. Niektóre nawet w bliskie okolicy. Poszukaj w sieci. Możesz też spytać w sklepie Gamestation w Gliwicach, przy dworcu PKP.
      • Gość: eh Re: RPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:25
        a klub portal?oni chyba jeszcze istnieja:) o o ile wiem w piatki grywaja...
        • Gość: noodle's Re: RPG IP: *.zabrze.net.pl 17.01.07, 18:06
          A gdzie jest ten portal?
    • Gość: Tiboo Re: RPG IP: *.stk.vectranet.pl 19.01.07, 20:21
      Swego czasu bywałem w domu kultury w Kończycach. Tam się co piątek wieczorem zbierał Zabrzański Klub Fantastyki. Nie wiem czy jeszcze istnieją bo nie byłem tam chyba od 2 lat ale widze że ich forum jeszcze funkcjonuje vdi.pl/zkf/forum/index.php więc chyba działają. Ciekawie tam było - calonocne sesje w najróżniejszych systemach, turnieje bitewniaków, larp'y, wykłady, a latem pojedynki na białą broń (ale z bambusa lub rurek pcv;) i ogniska przy piwku i kiełbasce:) Ogólnie świetny klimat i ciekawi ludzie. Wybierz sie w któryś piątek to sie przekonasz.

A jak będziesz miał kogoś jeszcze do sesji to możesz napisać do mnie na tiboo@tlen.pl - chętnie sobie w warha zagram lub mogę coś poprowadzić :)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka