katka256 05.04.07, 18:31 Chyba w Zabrzu po Wrocławiu ma się pojawić wystawa barbie.Zatem polecam do poczytania o jej "sławie"i wrocławskich wrażeniach:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=59600515 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Wystawa Barbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 07:26 Dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ku_Ba Re: Wystawa Barbie IP: *.zabrze.net.pl 06.04.07, 16:20 Był taki film kiedyś pt "Wyścig szczurów". Tam też zdążający do celu po wielka nagrodę zatrzymali się na wystawie Barbie. Kto widział, wie, o jaką wystawę Barbie chodziło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Wystawa Barbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:21 faszystów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wystawa Barbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:16 A od kiedy ma być ta zabrzańska kicha?Wrocławiowi dziekuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Wystawa Barbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:09 Przestrzegam wszystkich wybierających się na tę wystawę. Szkoda pieniędzy - za rodzinny bilet 60 zł można dziecku zapewnić ciekawszą rozrywkę. Ja byłam z dzieckiem i mężem i bardzo się rozczarowałam. Wg. ulotek powinno być super, a okazało się, że sobie ktoś kasę nabija kosztem dzieci. Pokój zabaw to stare nie nadające się do niczego zabawki, w dodatku obowiązuje limit czasu na zabawę 15 min, całe to kino - to zwykły rzutnik multimedialny ze starymi bajkami barbie, które trzeba samemu obsługiwać. Szkoda waszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: Wystawa Barbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:25 Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM. Odpowiedz Link Zgłoś