Dodaj do ulubionych

Młodzi Demokraci Zabrze

IP: 218.21.130.* 22.06.07, 14:22
włamanie:

internet.w.zabrzu.pl/news.php
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.polsl.pl 23.06.07, 16:17
      Dziwna ta strona

internet.w.zabrzu.pl/news.php?readmore=382
      totalna ściema, naiwniaków szukają hahahaha
      • Gość: jjj Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 16:45
        a ty na swojej neostradzie wyciagasz chociaz 30kB/s?
        • Gość: uzytkownik_neo Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 17:02
          czemu sie tak czepiacie tej neostrady? ja ja mam i ciagne pliki z srednia
          predkoscia 170kb/sek i odpowiada mi to
      • Gość: miki deba Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 24.06.07, 17:44
        chciałbyś mieć takiego neta co
    • Gość: neo Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.polsl.pl 23.06.07, 16:59
      Ważne że mam tyle co ma być, a nie jakieś kłamstwa że ogromne transfery
      a działa to choćby wcale!

• Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 17:45
        dokladnie z tym debacomem.. przez pare tygodni jechalem na 768kbps zamiast
        1024kbps czyli 1mbit jak zapewnial cennik.... tymczasem w tym okresie rokitnica
        i centrum korzystali z 5mbit... do tej pory nie mam 5mbit ktorymi tak dumnie sie
        chwala na stronie glownej... w wyniku testów mam aktualnie 1.5mbit.. gdyby nie
        to pewnie dalej cierpiał bym z 768kbps by inni mieli lepiej...
        • Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 17:51
          a tych 5mbit to sie chyba nigdy nei doczekam.... od marca tego roku ta promocje
          wprowadzaja... na stronie glownej debacom.pl juz od dawna zalega informacja o
          tym iz oferuja 5mbit za 67zl a tak naprawde nadal bardzo wielu uzytkowników tego
          nie ma.... dalej 67pln za 1mbit... moze panowie z debacomu powinni wstrzymac sie
          z tak dumna informacja oferowania 5mbit zanim wszystkim tego nie wprowadza.. tym
          bardziej ze plotki o 5mbit narodzily sie juz w tamtym roku.. a od marca tego r
          wprowadzaja i nie potrafia w ciagu dalszym wprowadzic.... jedynie musze przyznac
          ze siec jest bardzo nieawaryjna.. nie pamietam juz kiedy mialem przerwe w
          dostawie neta :)
        • Gość: kato Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 17:57
          To zrezygnuj :D
          mi cały czas leci 5 mega, czasami nawet więcej.
          może napisz skąd jesteś i jaki masz wykupiony abo ;-)

www.speedtest.net/result/144448643.png
          Przyzwoicie za 67zl?
          • Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 18:18
            tak trudno zgadnac jaki mam wykupiony skoro oczekuje 5mbit? ehh i oczywiscie
            standardowa odpowiedz debacomowca... jak nie pasuje.. wypier***** tak? :/ nie
            narzekam na dzialanie sieci zbytnio gdyz nie pobieram wiele i podkresliłem ze
            przerw nie ma.. co dla mnie jest wazne :) ale polityka firmy i rozdzielanie
            predk w takich przypadkach naprawde zenujące...
            • Gość: UserDebacom(radio) Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 18:35
              internet.w.zabrzu.pl/news.php?readmore=382
              nie wiem czy zauwazyles ale nie wszedzie mozna poslac te 5mbit!! tam na stronie
              jest napisane gdzie mozna ustawic te 5mbit i wiecej/mniej, po 2 sprawdz w umowie
              jaka podpisales Ty badz rodzice za jaka przepustowosc placisz:) po 3 na stronie
              Debacomu bylo napisane (nie wiem czy dalej jest) ktore dzielnice na obecna
              chwile maja 5mbit;)
              i pamietaj nie zawsze chciec znaczy moc:)
              • Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 19:07
                co z tego na jaka podpisywałem? czas leci.. uslugi tanieja... kazda siec sie
                rozwija.. dzis oferuja 1mbit jutro dwa O _ o takie to jest przedziwne iz nalezy
                wypomiac to na ile kb sie podpisalo umowe... ? sieci komorkowe rowniez ze soba
                rywalizuja... co jakis czas promocje... jesli providerzy co poniektorzy tego nie
                rozumieja moga w ciagu dalszym w 2007r oferowac 16KB/s czyli 128kbps tylko
                dlatego ze na taka przepustowasc podpisywali umowe pare lat temu :/ jak w jakims
                buszu.. bedziemy placic 67zl za 16kilo, tak uwazasz? smieszny drugi argument...

pozatym otrzymalem pismo w ktorym firma obiecywala zwiekszenie przepustowosci
                lacza do 5mbit/s dla klientów instalacji przewodowych O _ o a teraz mam sie
                dowiedziec ze nei wszedzie jest to mozliwe ? smiech na sali....

ale pocieszam sie ze to tylko Twoje gadanie zawieracjce same smieszne argumenty
    • Gość: Adam Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 19:53
      Największy problem jest na młodego górnika,
      ale tam żadna firma nie jest wstanie dostarczyć dobrego sygnału.
      Jeśli nie debacom to betasoft, ale napewno nie będzie działać nic lepiej.
      Takie są uroki mieszkania na końcu świata. 1.5Mb/s to prawdziwe cudo w tej
      lokalizacji.

Więc proszę nie porównywać jakości Internetu na tym osiedlu z resztą dzielnic w
      Zabrzu.
      • Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 20:25
        fajnie... ale pini wyrazic nie mozna,... na ilu forach jeszcze napomnisz kim jestem?
        • Gość: . Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 20:29
          1,5 Mb/s zostalo ustawione jedynie na ml. Gorniku ;-)
          nie po to aby utrudniac komus zycie, a po to by dac klientowi mozliwie jak
          najwiecej.
          Jednakze zawsze znajdzie sie ktos kto przedstawi nawet najlepsze starania w
          czarnej oprawie.
          • Gość: maverickkkkkkk Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 20:34
            thx za wyjasnienie... moze niepotrzebne nerwy.. ciekawe czy rzeczywiscie
            zapewniacie anonimowacs jak to pisze na portaliku internet w zabrzu.. tylko tam
            to obowiazuje : > ?
            • Gość: . Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 23.06.07, 20:49
              Anonimowosc zapewnia zawsze właściciel (administrator) portalu,
              zobacz co pisze nad Twoim postem, to tylko końcówka adresu
              sieciowego. Więc dowiedzieć się kim kto jest może jedynie admin portalu,
              wzasadzie to może poznać Twój adres IP.
              Co ma do tej rozmowy "portalik" o którym mówisz to nie wiem.

• Gość: .. Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.e-zabrze.pl 24.06.07, 09:48
              Maverick zamisast pisac ze chcesz/oczekujesz 5mbit to sie przeprowadz w okolice
              gdzie jest te 5mbit i po problemie....;/
    • Gość: zazdrosny Re: Młodzi Demokraci Zabrze IP: *.logireach.com 23.06.07, 20:55
      Męczysz się na 768kbps???
      Człowieku o czym Ty mówisz!?!
      W wielu sieciach możesz tylko pomarzyć o tej prędkości, dodatkowo co chwilę
      jakieś awarie. W mojej okolicy jest debacom, ale na razie trzyma mnie umowa z
      obecnym operatorem. Jak się skończy to odrazu uciekam.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka