Gość: forumsilesia.pl IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 20:40 forumsilesia.pl/viewtopic.php?t=42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urzędniczka Re: Znowu Pani Szulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 21:27 Co za niewdzięczność za tak ciężką prace pani Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Znowu Pani Szulik 31.01.08, 01:07 Ty urzędniczko jesteś bliżej naszej Prezydziuni. Czy Ona rzeczywiście te zęby na dole ma jeszcze oryginalne? Pytam, bo ja jestem w podobnym wieku i też mam dolne zęby naturalne, to mi tak z pyska zionie, że mnie stara nie wypuszcza z domu, bo wstyd przed ludźmi. Dentystka mówi, że kamień trzeba usunąć, a laryngolog, że może to być od polipów w nosie. Gastrolog nawet zajrzał do żołądka i znalazł helikobakter - od tego też może być ten fetor. Kardiolog nawet nie rozpoczął badań, tylko kazał mi najpierw to szambo z gęby opróżnić. A serce nie sługa, może któregoś dnia stanąć i nie zdążę nawet dojść do dentysty. Jeśli urzędniczko masz sposobność, to sprawdż, czy w wydechu naszego majestatu nie czai się jakiś kamień, polip lub inny helikobakter. Napisz, co stwierdziłaś, to naradzimy się jak tej biednej istocie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędniczka Re: Znowu Pani Szulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 10:50 Jesteś Waćpan błądzący w ciemnościach niewiedzy i do tego niemiły Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Znowu Pani Szulik 01.02.08, 00:55 Gość portalu: urzędniczka napisał(a): > Jesteś Waćpan błądzący w ciemnościach niewiedzy i do tego niemiły -- To wiem, przecież o tym napisałem, ale nie o mnie tu chodzi. Co ja kogo obchodzę. Prezydziunią natomiast wszyscy ochoczo sobie pyski wycierają. Dałem próbkę ohydnej prostackiej satyry na temat osoby uchodzącej za powszechnie szanowaną. Lekka konsternacja, opluwacze przerzucili się na inne tematy lub osoby. Jedynie Twoja reakcja była prawidłowa. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Znowu Pani Szulik IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.08, 15:57 A ja kocham Mańkę. Odpowiedz Link Zgłoś