14.01.19, 13:01
Czy ktoś może z was był na laserowej korekcji wzroku w firmie okulistycznej Opterga?
Obserwuj wątek
    • xxwwd Re: Opterga 14.01.19, 13:11
      Przepraszam za pomyłkę Optegra miała być.
    • meskilik Re: Opterga 17.01.19, 19:34
      Ja byłam i żałuje. Po tej laserowej korekcji wzroku u nich miałam powikłania. Przez miesiąc strasznie piekły i łzawiły mi oczy
    • mman22 Re: Opterga 18.01.19, 13:07
      Czytałem że tylko około 5% wszytskich zabiegów występuje powikłanie no i trafiło niestety na mnie. Robiłem laserową korekcję wzroku również w optegrze
    • allisong Re: Opterga 06.02.19, 12:04
      Tej kliniki nie znam ale bardzo dużo dobrych opnii słyszałam o dr Ćwirko ze Spektrum, wiem że przeprowadzają zabiegi tą najnowszą metodą femtolasik, która daje najmniejszą szansę powikłań, ale i tak metodę trzeba skonsultować z lekarzem bo nie zawsze metoda laserowa jest możliwa, ale sa też inne metody korekcji
    • goldi123123 Re: Opterga 10.02.19, 21:29
      Bylem na wizycie kwalifikacyjnej bo chciałem skorzystać z zniżki (bon lub groupon)na zabieg Lasek. Po badaniach powiedzieli mi że moje oczy nie nadają się na Lasek i zaproponowali femtolasik. Poszedłem do innej kliniki na ponowne badania i tam bez problemu zapisali mnie na Lasek. Lekarz zdecydowanie odradzał femtolasik. Dodatkowo w tej innej klinice lekarz powiedział mi że jestem kolejną osobą która była w optegrze i chciała skorzystać z zniżki A oni proponowali droższy zabieg. Czyli nie ważne zdrowie, ważne aby wyciągnąć jak najwięcej kasy z klienta.
      • Gość: Jacek Re: Opterga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.22, 08:14
        A ta inna klinika to jaka ?
    • Gość: jolanta.f Re: Opterga IP: 194.99.105.* 20.03.19, 20:05
      moj brat był i nie wyszło to tak pieknie jak na folderze nie obylo sie bez komplikacji i dodatkowego stresu.
    • Gość: marzena.w Re: Opterga IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.19, 12:34
      w duzej wiekszosci to wszystko kolorowe broszurki i zwykle chwyty marketingowe
      zbyt duza kasa wchodzi w gre.
    • lorik Re: Opterga 22.03.19, 12:19
      tez moge sie dolaczyc ze po zabiegu lepiej sobie zrobic wolne z tydzien lub dwa
      jakby
      piasek w oczach
    • Gość: zafir260 Re: Opterga IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.19, 11:46
      Byłam 2,5 roku temu na zabiegu Lentivu. Widzę bardzo dobrze, ale bół, pieczenie, uczucie ciała obcego w oku czuję codziennie. Jestem tym załamana. A Optegra po wykonaniu zabiegu nie interesuje się już stanem pacjenta. Usłyszałam, że podpisałam oświadczenie, że zapoznałam się z możliwymi skutkami ubocznymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka