22.06.12, 22:48
Jaka cisza , no jestem zielony kupilem sobie dzisiaj ipada zajefajnego ale niewiem jak mam pisac i zmiekczac litery kurde co za tragedia,w dodatku podleczylem swoja schizofrenie kilkoma browarami i odrazu jazdy i omamy zniknely razem z mifredo hehe:-)
Obserwuj wątek
    • mifredo Re: uupppss 22.06.12, 23:08

uwierz_w_to napisał:

podleczylem
      > swoja schizofrenie kilkoma browarami i odrazu jazdy i omamy zniknely razem z
      mifredo hehe:-)
      :):D

skarżą się na ciebie, o tu:)
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,136731780,136731780,Forum_redakcyjne_schizofrenia.html
      • uwierz_w_to Re: uupppss 23.06.12, 05:50
        Czytalem i przyznaje sie do tego ze kiedys ludzi wyzywalem,marihuany juz nie pale a browarka to naprawde z nudow i glupoty wypije,nie mam prawdziwych kolegow,z zona jestem w separacji bo to ona teraz potrzebuje psychologa nie ja 'zycie moje cale runelo,prace zucilem i nie mam nawet komu sie wygadac.Zostalem z ratami i kredytami swojej wczesniejszej glupoty.Po pierwsze nikomu tu nie ublizam oprucz dogryzania mifredo ale jest takie przyslowie stare 'jak kuba bogu tak bug kubie' i mifredo dopuki sie nie zmieni musi sie z tym liczyc.Ludzie sa rozni,a jak ktos tu cos napisze awiem ze moge sensownie pomoc to pomagam.
        • mifredo Re: uupppss 23.06.12, 06:22

uwierz_w_to napisał:
          Po pierwsze nikomu tu nie ublizam op
          > rucz dogryzania mifredo ale jest takie przyslowie stare 'jak kuba bogu tak bug
          > kubie' i mifredo dopuki sie nie zmieni musi sie z tym liczyc.

Możesz mi dogryzać, ja się nie obrażam.
          Gorsi są ci anonimowi,atakujący i wyżywający się znienacka:)
          Nie zamierzam się zmieniać, najwyżej przestanę pisać.
          Na szczęście nikt już nie wycina moich niewinnych postów
          jak to niedawno było na forum pod takim samym tytułem,
          tylko niby prywatnym,
          (gdzie prywatę uprawiano:)

No to dalej, jadem z jadem:)
          >w dodatku podleczylem swoja schizofrenie kilkoma browarami i odrazu jazdy i omamy zniknely razem z mifredo hehe:-)
          Może cierpisz na browarenię?
          chorobę browarową? hehe:)

A do reszty twego życia, no nie masz łatwo, żonie twojej bardzo współczuję.

• uwierz_w_to Re: uupppss 23.06.12, 07:10
            Dużo zła jej wyrządziłem ale ona nie jest też bez winy,może się ułoży może nie zobaczymy, jak mam wrócić i się męczyć i oni ze mną to sęsu nie ma,ona ma inne poglądy o życiu,potrzebuje stabilizacji finansowej a ja teraz nie mogę im tego zapewnić i nie będe ich okłamywał i sam się zmuszał.
            • mifredo Re: uupppss 23.06.12, 07:16
              Bywa, że drogi sie rozchodzą, te myślowe a potem życiowe.
              Ileż to razy ja chciałam uciec od kochanej rodzinki,
              którą sama stworzyłam.
              Wolność lub współbrzmienie i wzajemne zrozumienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka