marian_poryp 18.10.12, 11:03 naskrobnelem Ci wiersz stralem sie zeby byl ladny nie szesciarski bez slow ktore sa trudne do zrozumienia w moim jezyku pisania Mam nadzieje ze ci sie spodoba ja juz jestem taki pisok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Ditta 18.10.12, 11:34 Bardzo się wzruszyłam Marianie.Dziękuję Ci bardzo i jeszcze mam małą prośbę.Ułóż wiersz dla Uwierza na jutrzejsze jego urodziny jeśli jesteś łaskaw :)Bardzo Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: Ditta 18.10.12, 11:51 ulozylem taki z rymami w trzech zwrotkach bo dzis nie mam pazdziocha i wale wiersze jak leca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 18.10.12, 12:51 Ditta ja mam kiedy indziej urodziny:) nie zdradzę a tobie skąd ta data przyszła do czajnika? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 18.10.12, 12:53 dobra śmigam do roboty,później cos nabazgrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: Ditta 18.10.12, 13:28 To nic wiesz sie sam pisal jest na moim blogasiu chyba dwa wpisy nizej niz Pupa moja suka Udalo mi sie wklecic jej zdjecie co kurza twarz bylo dosc mocne bo nie umialem zmniejszac zdjec alem sie dzis nauczylPelno mam tych wierszy wybieram najladniejsze wobec mnie Pazdzioch mi przeszedl jak nic odakd mam tego blogasia Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 18.10.12, 19:58 <Ditta ja mam kiedy indziej urodziny:) nie zdradzę a tobie skąd ta data przyszła do czajnika?> Wyskoczyło mi w necie że masz jutro urodziny,może z gg.Nie piszemy tam ale ja mam Twój numer,może już nie Twój i stąd ten błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 18.10.12, 20:06 jeżeli z gg to byc może tak ale osobiście nigdzie nie wrzucam prawdziwych danych,nawet z facebooka sie wycofałem Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 18.10.12, 20:13 nic się nie stało mogą być i jutro czy to ważne:) hehehe ach dziekuje Ditta:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 18.10.12, 20:17 Marianowi dziękuj bo fajnie napisał,bardzo trafnie.O mnie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 18.10.12, 20:25 Wziełem jego Bloga do ulubionych bo się adresu naszukałem znowu, kurczaki nieźle mu to faktycznie wychodzi,czytałem o mnie hehe super podobało mi się thnx marian. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 18.10.12, 21:33 Marian,może przypnij swego bloga na stałe żeby się pojawiał pod Twymi wpisami.Będziem czytać na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: Ditta 19.10.12, 08:14 ditta a jak to sie robi zeby przylaczyc blogasia do notek? Sprobuje sam cos wykabinowac pokumac moze mi wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś