01.01.13, 21:00
ditta nie wydaje Ci się że niekiedy całkiem przypadkowo ludzie coś tworzą:) nie zdając sobie z tego sprawy,sa poeci,muzycy,itd. ale sa tez ludzie którzy nic nie widza ale tak spojrzec w głębszy sens to jak by nie było sa w stanie nieświadomie tworzyć,lub podświadomie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Przypadek 01.01.13, 21:02
      Myslę że może w ten sposób wyrażająswoje uczucia lub osobowość? co o tym myslisz?
      • ditta12 Re: Przypadek 01.01.13, 22:09
        <sa tez ludzie którzy nic nie widza ale tak spojrzec w głębszy sens to jak by nie było sa w stanie nieświadomie tworzyć,lub podświadomie. >

Myślę że w takich tkwi największy potencja l bo nie są zmanierowani.
        • uwierz_w_to Re: Przypadek 01.01.13, 22:22
          Czyli uważasz ditta że ja też na początku mojego natłoku pisania byłem nie zmanierowany?
          • ditta12 Re: Przypadek 01.01.13, 22:32
            No bo ci którzy pokończyli akademie zostali osadzeni w jakiś ramach,uczono ich pewnych reguł,paradygmatów.
            Tacy którzy samodzielnie myślą nie mają tych ograniczeń.
            Malarze impresjoniści są sławni bo przełamali barierę estetyki malarstwa akademii chociaż obrzucano ich błotem i niszczono prace.
            Myślę że każdy ma talent tylko ma go odnaleźć w sobie.
          • uwierz_w_to Re: Przypadek 01.01.13, 22:34
            Ditta przestań używać słów których znaczenia nie znam i ty dobrze o tym wiesz:D
            googlować mam ciągle?
            jak myslisz dam rade bez tabsów?
            teraz sie pytam poważnie.
            • uwierz_w_to Re: Przypadek 01.01.13, 22:38
              Ditta plis określ mnie jakos sam siebie nie moge zakwalifikować do niczego,kim jestem, co takiego soba reprezentuje itd...co myślisz o mnie? ale napisz precyzyjnie określ mnie jakoś.
              • ditta12 Re: Przypadek 01.01.13, 22:52
                <googlować mam ciągle?
                jak myslisz dam rade bez tabsów?>

Myślę ze dasz radę googlować z tabsami :)
                • ditta12 Re: Przypadek 01.01.13, 22:54
                  <Ditta plis określ mnie jakos sam siebie nie moge zakwalifikować do niczego,kim jestem, co takiego soba reprezentuje itd...co myślisz o mnie? ale napisz precyzyjnie określ mnie jakoś.>

My dwa stalkery przecież,zapomniałeś? :D:D
                  • uwierz_w_to Re: Przypadek 01.01.13, 23:34
                    Migasz się a może i dobrze:D
                    bez tabsów od jutra jadę dziś i tak brałem solian tylko,jutro już nic, powiem Ci że chyba będzie bardzo dobrze.
                    • ditta12 Re: Przypadek 01.01.13, 23:40
                      Ja biorę a jeszcze polopirynę jakąś na noc możliwe że doładuję sobie na grypę bo coraz gorzej.

Nie wiem,nie umię kogoś określić,nie chcę.Dobrze jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka