09.01.13, 13:23
Wpadłem na moment,ledwie piszę,leżę w szpitalu od wczoraj.
Wieczorem kolega mnie zawiózł jest fatalnie.
Dostaje takie leki że ledwie łażę no i Ci ludzie,popie...ni na maxa.
Muszę kończyć bo poprosiłem pielęgniarkę tylko na moment o wpis.
Idę kończyć ten śmierdzący obiad i spać bo idzie tu obłędu dostać.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 13:25
      Uwierzu, dobrze Cie widziec.
      Ostatnio zle sie z Toba dzialo wiec moze ten szpital pomoze. Rozumiem jak musi Ci byc ciezko. Czy ustawili Ci tabsy? Zmienili cos, zwiekszyli, zmniejsztyli? Ile tam bedziesz?
    • Gość: babajaga Re: Witajcie. IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.13, 13:34
      Cytat z pożegnalnego wontku uwierza:

>Wpadłem się pożegnać z wami,byłem w szpitalu, leczenie szpitalnie nie jest potrzebne, będę brał leki, muszę dojść do siebie, z forum uciekam tak postanowiłem,biore życie w swoje ręce.
      Do ditty kontakt mam kiedyś was pozdrowię przez nią, nie powiem może i sobie jeszcze was poczytam.Ale jednak to forum jest nie dla mnie.Trzymajcię się ciepło i zdrowiejcie. <

A tu jednak w szpitalu jest uwierz .pielengniarki agituje o kompa,
      jaźń mu się na drobne czensci rozpadła,
      raz jest onufrym, raz szefem, raz JFK, raz miskiem,
      ja pierdo...
      A ten szpital to ściema,
      ty idź do tego szpitala, jak ci szczerze życze zdrowia.
      • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 13:50
        Jednak jesteś w szpitalu :(
        • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 13:52
          Ditto, a moze to dobrze? Moze tak trzeba bylo? Zle sie z Uwierzem ostatnio dzialo, moze mu na tym oddziele cos zmienia, jakies tabsy ustawia. Wiem ze szpital moze byc koszmarem i z calego serca mu wspolczuje.
        • Gość: Bonaza Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 13:53
          Wiem Pani ditto bo dzwonił do mnie i mówił że do Pani będzie dzwonił.
          A babajaga ma schizofrenię do potęgi hihihi.
        • Gość: gwoździe_i_kalmary Re: Witajcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:19
          Ditta, Madau, czy wy naprawdę łykacie jak gęsi wszystko, co napisze ten chory człowiek, czy udajecie dla świętego spokoju, bo tak wam jest wygodniej? Po co bierzecie udział w tej psychodramie, nakręcając dodatkowo głównego aktora swoim aplauzem. Niby jesteście jego przyjaciółkami, a szkodzicie mu tylko. Nie potraficie mu pomóc i skłonić do leczenia to przynajmniej zgaście światła nad tą sceną z IP: *.metrolink.pl w roli głównej.
          No chyba, że was też bawi cały ten teatr jednego aktora, który się tutaj od miesięcy produkuje.
          Jednak nie wszystko można traktować jako lekarstwo na nudę, bo można tym komuś i sobie poważnie zaszkodzić.
          Zastanówcie się, co robicie, dziewczyny!
          • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 15:25
            Ale co my takiego zlego robimy? Przeciez na rozne sposoby probowalysmy naklonic uwierza by bral tabsy, ze bez tabsow sie nie da, opisywalysmy mu wlasne doswiadczenia etc. Czy to moglo mu zaszkodzic?
            ja np. jak jestem w zlym stanie ( czuje ze psychoza sie zbliza) to chcialabym, zeby ktos sie mna zainteresowal, pogadal. Czesto wtedy pisze bzdury albo sie obrazam, ale kazde mile slowo jest jak balsam na serce. Czesto to, iz moge sie wypisac, zapobiega lub zmniejsza atak.
            Moze toi i przeniesienie na uwierza, bo staram sie postepowac tak jak chcialabym, zeby ze mna postepowano.
            • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 15:46
              Ja to prawdę powiem ze już nie wiem Ci Madau ze już nie wiem kto tu piszę.Jakaś oplątwa.
              Teraz znów gość gwoździe_i_kalmary do nas coś przemawia.Kto to niby jest?Też Uwierz w przebraniu?!!!!!!!
              Nakleiłam lep na muchy to może się poprzyklejacie wy goście co nie wiem już o co chodzi wam?
              O Uwierza który jest w szpitalu czy o cnotę forum bo wczoraj jakieś święte żony pisały i dziewice.
            • Gość: gwoździe_i_kalmary Re: Witajcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 16:24
              madau napisała:

> Ale co my takiego zlego robimy?

Madau, a co byś powiedziała, gdyby ktoś w czasie, gdy opisywałaś swoje schizy poradził Ci, żeby plamy z krwi lejącej się z prysznica spierać najlepiej zimną wodą, albo moczyć w vanishu?
              Ta wasza wiara we wszystko, co uwierz napisze, przeżywanie tego, jakby było to prawdą, przyzwolenie na robienie z was głupków, na obrażanie was i kompletny brak dystansu, to pielęgnowanie jego psychoz, bagatelizowanie ich i de facto robienie sobie z nich żartów.
              Wiem, że nie jesteście w stanie nakłonić go do brania tabsów, ale uczestnicząc w jego chorej zabawie naprawdę nie pomagacie mu, a szkodzicie również sobie wchodząc do jego matrixa, jak do realnego świata. Chcecie mu pomóc, to nie zachowujcie się jak pacjent z sąsiedniego łóżka, tylko jak życzliwy ktoś z zewnątrz, kto potrafi w odpowiednim momencie wyjść i nie dać sobą manipulować. Nie rzucajcie się na każdy jego post jak pies na rzucony kijek tylko dlatego, że coś się dzieje i może być zabawa. Ale to już dawno przekroczyło granice zabawy.
              A zresztą...róbta co chceta. Jesteście dorosłe.
              • Gość: dziennikarz Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 16:30
                w razie czego gwoździe mogę załatwić autograf od uwierza, bo dopchać się będzie ciężko.
              • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 16:31
                Madau a może to dobra myśl żeby te nasze widziadła powiedzmy wanishem usuwać.
                Ja jak mnie ktoś"dotykał"to tak se leżałam i czekałam co mi zrobi.W ciemności, a nikogo nie było u mnie w domu.A gdybym tak wrzeszczała i uciekała?
                Myj się w tej krwi i już a potem w lustrze się oglądnij a jak usłyszę głos to co mam zrobić ?
                Może pogadać z nim żeby na temat mówił albo nie wiem.Jeszcze nie gadałam z głosem.
                • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 16:48
                  Ditto, ja tez z glosami nie rozmawiam. Boje sie ich. Zdarzylo mi sie to tylko raz w szpitalu, kiedy mialam wizje i widzialam w lustrze twarz mezczyzny ( nazwalam go Adamem), on do mnie mowil i ja odpowiadalam ale o czym byla ta rozmowa, tego juz, niestety, nie pamietam.
                • Gość: gwoździe_i_kalmary Re: Witajcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 17:03
                  ditta12 napisała:

> Jeszcze nie gadałam z głosem.

Gadałaś, tylko nie z własnym. To co tu robicie to jest właśnie gadanie z głosami Uwierza.
                  • Gość: ksiądz Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 17:06
                    byłeś u spowiedzi dobry człowieku? może to nie głosy w twojej głowie.
              • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 16:40
                Rozumiem.
                faktycznie jakby ktos mi poradzil zebym uprala przedramiona w vanishu czulabym sie dziwnie.
                Moze faktycznie jestem za naiwna, nie wiem. Staram sie pomagac jak moge.
                Od wczoraj pojawila sie cala masa nowych nickow, nie wiem kto jest kim, co jest prawda a co zabawa.
                Ale jestem zdania ze na kazdy jakis "przerazliwy" apel trzeba jakos reagowac. tego nauczylam sie od Elzbiety007 ktora nie ignoruje nawet najmniejszej oznaki ze cos sie zlego dzieje. ja teraz tez tak mam. Wole zostac wysmiana bo ktos sobie urzadzil "pyszny" kawal niz zjadac paznokcie bo okazuje sie ze ten ktos naprawde jest w niebezpieczenstwie. ja na przyklad przed zblizajaca sie psychoza ostatkiem sil pisze posta o tym ze ze soba koncze, zdarzylo mi sie tez kogos obrazic kiedy juz nie panowalam nad psychoza i wzielam trzy opakowania lekow. Znajace mnie dziewczyny zareagowaly i dobrze bo juz by mnie tu nie bylo.
                • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 16:54
                  No ale komu mamy pomóc?
                  Tym nickom co się podszywają?
                  Teraz to jakby nawet pod Szpile ktoś się podszywa,nie wiem kto to jest a jak nie wiem to wywołuje u mnie to lęki.
                  Boję się np.nogę wystawić spod kołdry żeby mnie "coś' za nią nie złąpało.Czemu się boję?Może mi ktoś powie?
                  Ja piszę jako Ditta a Ty jako Madau, no to jasne jest.Wiem ze Szpile_i_małże pisze,Mifredo,Mask,Monte no i Uwierz a co dalej to nie wiem.
                  • Gość: ksiądz Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 17:04
                    Ja też już naprawdę nie wiem kto jest kim,wezwał mnie ktoś żeby egzorcyzmy odprawić ale nad kim?, siedzę tu godzinę próbuje diabła wyczaić i chyba wyczaiłem w tym Mietku z traktora.
                    • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 17:07
                      No i masz Madau!Ksiądz się pojawił tu nagle egzorcysta!
                      Boisz się głosów-przebierańców nickowych?
                      Ja już tylko do Ciebie piszę Madau bo Ty dla mnie realna jesteś tu.
                  • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 17:07
                    Mi chodzilo o pomoc Uwierzowi jak przeczytalam ze jest w szpitalu.
                    Ale i mnie ten ogrom nickow przeraza. Mam wrazenie ze zlecialy sie wszystkie nagle jak te muchy, ktore sa w Twoim poscie z lepem. Nie ogarniam kto jest kto, Szpile i ostrygi rozpoznaje tylko jak jest zalogowana bo wiadomo, nie mozna miec drugiego, takiego samego nicka.
                    Ale te inne nicki, raz przyjazne Uwierzowi, raz drwiace z niego.... nie daje rady ogarnac.
                    Tez sie boje bo przez ten nawal nickow jakos tak sie dziwnie na forumie zrobilo, strach...
                    Nie wiadomo komu i co odpisywac
                    • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 17:09
                      Też pisz tylko ze mną Madau żeby nie zwariować i już.Zwracaj się do mnie a ja będę się do Ciebie zwracać,Nie ma innego wyjścia.:)
                      • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 17:13
                        jasne Ditto, ja tez bede tu pisala tylko z Toba. A inne nicki olejemy
                        • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 17:23
                          Niech se założą Nocki właściwe jak chcą tu pisać Madau i otrzymywać odpowiedzi.Ja po wczorajszych dziewicach i świętych małżonkach mam dość
                          "a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę ..."
                          • Gość: gwoździe_i_kalmary Re: Witajcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 17:29
                            ditta12 napisała:

> Niech se założą Nocki właściwe jak chcą tu pisać Madau i otrzymywać odpowiedzi.

Ja już nie chcę. Mam tylko nadzieję, że te parę postów skłoniło was do chociaż krótkiej chwili refleksji. Bawcie się dobrze dziewczyny.
                            • Gość: burak_straszny Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 17:33
                              kartofle są wśród nas:D
                              • madau Re: Witajcie. 09.01.13, 17:40
                                Gwozdzie i kalamry, zaloguj sie i pisz z nami jesli chcesz.

Co do innych nickow..
                                Hmmm
                                Czy zdajecie sobie sprawe ze to jest forum schizofrenia?
                                Ze takie podchody, nagla ilosc nowych nickow, podszywania sie etc moze spowodowac u nas poczucie strachu a moze i paranoi?
                                Wiem, oczywiscie, powiecie ze to forum redakcyjne, ze kazdy tu moze pisac.
                                Ale takie zabawy jak Wasze sprawiaja ze ja np. boje sie teraz i nie czuje sie na forum bezpiecznie. Dlatego pisze tylko do Ditty.
                                I to by bylo na tyle.
                                • ditta12 Re: Witajcie. 09.01.13, 18:37
                                  Madau,w ogóle się do tych nicków nie zwracaj bo one to głosy z którymi nie trza gadać powiedzmy,słuszna racja.
                                  Mów tylko do mnie a ja do Ciebie :)
                    • Gość: gwoździe_i_kalmary Re: Witajcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 17:17
                      IP: *.metrolink.pl to uwierz, łatwo ogarnąć.
                      Neoplusów jest kilku, jeden nawet z jakimś numerem. Mnie się strasznie spodobał nowy nick Corndelii, stąd jego parafraza. Nic osobistego. Absolutnie nie chcę się pod nią podszywać i jeśli wam ten nick przeszkadza mogę go zmienić.
                      Chello to mifredo.
                      Nie wiem, kto pisze z Netii, ale to chyba nieważne.
                      • Gość: burak_straszny Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 17:32
                        ale głupol:D
                      • Gość: jagababa Re: Witajcie. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 23:35
                        haha,
                        ale sie porobiło,
                        uwierz rozponczkował się.
                        Uwierzów jest ju ż dwudziestu, a jutro będzie 50-ciu.
                        Uwierz pożegnał się z forum, a wciąż produkuje posty, ciągle pod innym gosciowym nikiem.
                        UWIERZU ja CIE naprawdę lubię i życzę CI wszystkiego co najlepsze,
                        wygranej w lotka,
                        domku w górach,
                        stroju w piórach,
                        Robercie ogarnij się,
                        nie jesteś swoją sonsiadką, znajomym z bloku i sobą jednocześnie.
          • Gość: Igła_w_żyle Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 15:53
            To żem se poczytał ahhh jaka ulga.
            Ten tu jadem pluje i uwierza w każdym poście upatruje.
            Taki męt który sam powinien się leczyć na własną głupotę będzie mnie do uwierza porównywał.
            Jemu co najwyżej to może wysiorbać stopy języczkiem,takiego to od razu na odtrucie umysłowe.
    • Gość: grażka Re: Witajcie. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 13:59
      Cześć Uwierz. Cieszę się, że wróciłeś na forum. Mam nadzieje, że zrealizowałeś wszystkie plany poprawy siebie, które chciałeś żegnając się wczoraj z forum.
      • Gość: dolores Re: Witajcie. IP: *.metrolink.pl 09.01.13, 14:07
        mówiłam uwierzowi żeby szybko zdrowiał, bo jako jego sąsiadka będę tęsknić,
        jest moim idolem, nawet udaje mi się go trochę naśladować,i próbuję ze wszystkim w każdym calu.
        Tera ro dopiero budiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka