uwierz_w_to 15.01.13, 19:14 przez ciebie żona mi telefon trzepie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: szpile 15.01.13, 19:18 No ale to przeciez chyba nie Szpil wina? Szpile ma pozwolenie na wszystko bo to wczorajsza jubilatka i do tego chalupe jej nieposprzatana goscie zostawili. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szpile 15.01.13, 19:21 madau napisała: > No ale to przeciez chyba nie Szpil wina? > Szpile ma pozwolenie na wszystko bo to wczorajsza jubilatka i do tego chalupe j > ej nieposprzatana goscie zostawili. Pewnie że nie szpili:) żona chyba może zazdrosna czy jaki czort, bo się zapytała skąd są szplie a ja na to że z Pruszcza Gdańskiego;), tak więc pierwszy krok to za telefon i rentgen. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szpile 15.01.13, 19:24 :D:D:D jak zazdrosna to dobrze. Znaczy ze kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szpile 15.01.13, 19:32 Siedzę wałaśnie z moją i czytamy:) trochę się smiejemy i wygłupiamy. Zaraz spadamy coś obejrzeć, i pofiglować w łóżku, mamy wariacki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpile 15.01.13, 19:37 No kocha ta żona Uwierzowa-Uwierza.To jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szpile 15.01.13, 19:41 Ditta teraz serio, my się kochamy wzajemnie! tylko ją czasem moje teksty na forumie wkurzały ale pośmialiśmy się porozmawialiśmy i wszystko oki.Teraz razem czytamy i się wygłupiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szpile 15.01.13, 20:02 Ja wszystko rozumię.Czasem coś tak wkurza.Np.Krakowiacy i Górale :D Odpowiedz Link Zgłoś