27.01.13, 19:49
napisałeś w innym wątku, cytuję:

Kiedyś prosiłaś mnie, żebym Ci napisał, gdy zauważę coś niepokojącego w Twoich postach.
No to piszę - mam podobne odczucia jak Varna.
Koniec cytatu.

Pytam zatem.
Czy do osoby, u ktorej zauważasz, że dzieje się z nią coś niepokojącego gdy zwraca się do Ciebie, odpowiedziałbyś słowami Varny?

forum.gazeta.pl/forum/w,396,142084605,142086571,Re_Varno_.html?t=1359312107054
Obserwuj wątek
    • varna771 Re: Monte 27.01.13, 19:56
      nadal podtrzymuje to co powiedziałam!!! dla mnie to Ty jestes trollem!! podjudzasz innych do plucia jadem, nawet to robisz teraz!!jestes zwykłą manipulantką!!!
    • monte_we_mgle Re: Monte 27.01.13, 20:05
      A odpowiedziałem w ten sposób?
      Dopisałem się w wątku, w którym Varna zwróciła uwagę na to samo co ja. Miałem udawać, że nie widziałem tego wpisu, bo?
      Ja nie odczuwam przymusu opowiadania się po którejś ze stron w każdym forumowym konflikcie. Nie czytam też wszystkich postów, więc o wielu z nich po prostu nie wiem.
      • szpile_i_ostrygi Re: Monte 27.01.13, 20:10
        Też, Monte, nie odczuwam takiego przymusu. Jak pewnie każdy, jednych lubię więcej, innych mniej, reszta jest mi obojętna.
        Zareagowałam jak Ty, bo co, miałam udawać, że nie czytałam, co czytałam ze zrozumieniem?
        • monte_we_mgle Re: Monte 27.01.13, 20:22
          A wiesz chociaż na co zareagowałaś? Bo ja nie mam bladego pojęcia jakie relacje i zaszłości łączą Dittę i Varnę.
          To że kogoś lubię, a kogoś innego nie znam nie oznacza, że tej drugiej osobie będę się rzucał do gardła, bo coś tam napisała. To nie moja sprawa.
          • szpile_i_ostrygi Re: Monte 27.01.13, 20:34
            Zareagowałam na tę oto nie trzymającą się kupy (pardon, znowu o kupie) jedną, i drugą wypowiedź do Ditty i o Ditcie:

> obawiam sie najgorszego, że ditta jest w bardzo złym stanie psychicznym- psychoza i nie panuje nad tym co pisze

i do takiej osoby, och, nie trzeba jej nawet lubić, odpowiada się
            > Są ludzie którzy nie są w stanie mnie obrazić ...

Sic!

• monte_we_mgle Re: Monte 27.01.13, 20:43
              Warto się trzymać chronologii, bo wtedy wiadomo co z czego wynika. Zdawałaś NPH, więc powinnaś o tym wiedzieć.
              Nie ustosunkuję się do tego, co napisała Varna, bo nie wiem jakie miała podstawy poza atakiem Ditty na nią w wywalonym wątku, czy że może się jednorazowo wkurzyła.
              Już napisałem - to nie moja sprawa.
              • szpile_i_ostrygi Re: Monte 27.01.13, 20:56
                A nie trzymam się chronologii?
                To, że na symptomy????, że z Dittą dzieje się coś niedobrego, najpierw zareagowano z jaśniepańska, a na drugi dzień z troską.
                I to nic osobistego, to moja reakcja na wypowiedzi jedynie.
                Bo, gdy widzę, że dzieje się coś, i muszę!!!, po prostu, muszę!!! reagować,
                to pytam: co Ci Dittuś, co? co ja Ci zrobiłam?
                • monte_we_mgle Re: Monte 27.01.13, 21:10
                  szpile_i_ostrygi napisała:

> A nie trzymam się chronologii?
                  > To, że na symptomy????, że z Dittą dzieje się coś niedobrego, najpierw zareagow
                  > ano z jaśniepańska, a na drugi dzień z troską.

A Tobie się wydaje, że tu wszyscy wiedzą od razu, że chodzi o symptomy?
                  Znaczy co - nie ma na tym forum wzajemnych przepychanek i uszczypliwości, pisania szyframi tylko cud, miód, jasno i prosto, tak że od razu wiadomo, ze jest nie halo?
                  Ja się zorientowałem po przeprosinach Ditty i z pytania, które jej zadała Varna wynika, że ona też.
                  Daruj sobie te demokratyczne wykrzykniki.

> I to nic osobistego, to moja reakcja na wypowiedzi jedynie.
                  > Bo, gdy widzę, że dzieje się coś, i muszę!!!, po prostu, muszę!!! reagować,
                  > to pytam: co Ci Dittuś, co? co ja Ci zrobiłam?

Nie widziałem, żebyś zareagowała na to, że z postów Ditty wynikało, że dzieje się z nią coś złego. Reagujesz tak, jakby Ditcie wyrządzono jakąś straszną krzywdę. Nie wiem z jakich pobudek, ale nie chce mi się dłużej z Tobą o tym rozmawiać.
                  • szpile_i_ostrygi Re: Monte 27.01.13, 21:17
                    To może faktycznie, widzę tu wszystko jak w krzywym zwierciadle.
                    Nie będę Cię nagabywać.
                  • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:51
                    <Ja się zorientowałem po przeprosinach Ditty i z pytania, które jej zadała Varna wynika, że ona też.
                    Daruj sobie te demokratyczne wykrzykniki.>

Nie igraj z Carmencitą Monte ;)
                • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:49
                  <to pytam: co Ci Dittuś, co? co ja Ci zrobiłam?>

Na wszystko znasz odpowiedź siostro :)
            • varna771 Re: Monte 27.01.13, 20:43
              daruj sobie!! zawsze podejrzewałam cie, że trollujesz !! dlatego nigdy nie brałam udziału w twoich watkach i postach!!!nawet nie wiem w jakiej formie sie do ciebie zwracac bo nie mam pewnosci czy na pewno jestes kobieta!!! cała ta sytuacja z uwierzem nauczyła mnie jednego, że należy reagować !!! fajnie to opisała koleżanka z innego forum, która wyraznie i jasno dała do zrozumienia wówczas, że wszyscy widzieli, że z uwierzem dzieje sie źle, ale przyklaskiwano mu, że fajnie pisze!! teraz robisz Ty to samo z ditta!! inni widzą, że coś jest nie halo, ale ty nie wyprowadzasz jej z tego błędu!! poza tym mysle, że bez sensu jest z trollem pisac wiec zakończe na tym krótkim wywodzie!!
              • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:54
                <nawet nie wiem w jakiej formie sie do ciebie zwracac bo nie mam pewnosci czy na pewno jestes kobieta!!!?>

Nie lubię za dużo mieć kosmetyków Varno bo nie wiem ci z tym robić mam.Do lumpexa oddać???
          • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:46
            https://

Ciekaw Monte co z tego wyjdzie,ale niezłą zabawa forumowa :D
            • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:47
              Z chciałam Ci Modilianiego pokazać.
              Nie lubisz malarstwa? :D
    • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:57
      Była jedna taka już w mym życiu co mi dała firany stare za mego męża co się ze mną rozwiódł ale już nie żyje,niech mu ziemia lekką będzie.W proch się obrócił.
      • ditta12 Re: Monte 27.01.13, 21:57
        thx.
        • ditta12 Re: Madau 27.01.13, 22:03
          Twe kosmetyki lubię i lubię że czytasz książki i to że masz do nich wielką miłość i jeszcze to że dzieci kochasz uczyć luźno wierszy ,po polsku ,np.PoetkaM,po polsku :)
          One takie ładne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka