Dodaj do ulubionych

pozbyłam się migreny!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 23:38
Znajoma namówiła mnie na wizytę u uzdrowiciela (bio coś tam), który
jak sam twierdzi specjalizuje się m.in. w migrenach. Już prawie
kończę wizyty a głowa która bolała mnie kilkanaście lat jest jak
nowa i zupełnie nie moja :-D
Przez lata słyszałam od lekarzy, że migreny nie da się wyleczyć,
hihihi :-D Teraz jestem znowu szczęśliwa.
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: pozbyłam się migreny! 16.03.10, 07:18
      No pieknie! i ile taka radosc kosztuje???

Minnie
      • Gość: melasia Re: pozbyłam się migreny! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.10, 11:39
        Ja ciekawa jestem co on takiego robil????

Gratuluje.
    • maadga Re: pozbyłam się migreny! 16.03.10, 14:17
      powiadsz bio-cośtam
      :D cieszę się twojim szczęściem
      :D
      • aga1200 Re: pozbyłam się migreny! 16.03.10, 20:56
        Coś ten post jest jakiś dziwny,zbyt proste by było prawdziwe,jedna
        wizyta i po migrenie, wybaczcie ale nie chce mi się wiezyc w to co
        pisze zebra i jeszcze niby nie wie jak to się nazywalo bio coś tam...:(
        • minniemouse Re: pozbyłam się migreny! 17.03.10, 01:11
          No jasne, przeciez to zrzucona wedka.
          z ciekawosci tylko czekam
          kim okaze sie ow cudotworca bio-costam i jaka potezna kase za to spiewa.

bo ze juz cudownie za jednym razem uleczyl rzesze bolacych globusow, poronien,
          swierzbu, luszczycy i wiecznie oklaplych kuskow, to nie ulega watpliwosci...

Minnie
        • Gość: zmęczona migreną Re: pozbyłam się migreny! IP: *.cdma.centertel.pl 01.04.10, 17:26
          Z całym szacunkiem - skoro pomógł Ci uzdrowiciel bio-coś tam to Twój ból głowy
          to nie migrena tylko coś tam ...
    • annthonka Re: pozbyłam się migreny! 17.03.10, 08:06
      Tylko koniecznie podaj link do strony tego cudotwórcy, żeby można było przesłać
      jego dane do komisji noblowskiej.
      • aga1200 Re: pozbyłam się migreny! 17.03.10, 10:00
        Annthonka-ty to masz teksty!:) ale się usmialam hehehe

pozdrawiam
        • anna205 Re: pozbyłam się migreny! 17.03.10, 23:33
          Dziewczyny, zebra pisze, że kończy WIZYTY, czyli wynika z tego, że było ich
          więcej niż jedna. Co do wiarygodności tego postu- no cóż, to już odrębna
          kwestia. Często tu piszą ludzie o tym, że akupunktura im pomaga lub nie, ja
          akurat zaliczam się do tych szczęśliwców, którym pomogła. Od listopada nie mam
          migren, zapomniałam już co to są tryptany:) I wiem jedno, jeśli migreny znów się
          pojawią, w te pędy lecę do tego samego gościa od akupunktury, choćbym debet na
          koncie miała zrobić ( seria zabiegów prawie 1000 pln, ale warto było:).
          Reasumując, może i zebrze pomogło, kto wie.
          A tak przy okazji, gość od akupunktury wypytywał mnie o dietę, i sugerował nie
          jeść kwaśnego, za to dużo pieprzu (rozgrzewa organizm). A ja kocham kapustę
          kiszoną w każdej postaci, ogórki kiszone, ogórkową, etc. Nie zrezygnowałam
          całkowicie z tego, ale teraz np. zamiast 2 x w tygodniu, jem ogórkową 2-3 razy w
          miesiącu, zamiast surówki z kiszonej kapusty, jem z białej lub pekińskiej.
          Może ta wiedza komuś się przyda;)
          Pozdrawiam:)
          • annthonka Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 07:04
            Wiesz, ale jest jednak pewna różnica między akupunkturą a bliżej nieokreślonym
            "uzdrowicielem"...

Kiszona kapusta czy ogórki rzeczywiście mogą być wywoływaczami, więc miał rację
            ten facet od akupunktury.
            • gabrielafrancuz Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 13:59
              Świetnie, tylko koniecznie daj znać, jak będziesz miała kolejny atak.
              • eni40 Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 14:23
                wiecie co ? mam wirtualna znajoma, która twierdzi ze cierpiała na
                straszliwe migreny a teraz juz jest zdrowa bo byla u jakiegos
                czarodzieja.. kolo Ełku jakis ktoś.. w kazdym razie moja znajoma
                powiedziala mi ze pan na poczatku wizyty powiedzial jej z czym do
                niego przychodzi.. podobno pomachal rekami cos tam poszeptal i od 4
                lat moja znajoma nie miala bolu glowy a jak twierdzi wczesniej
                kilkanascie razy w miesiacu.. nie besztajcie mnie bo ja wam tylko
                mowie to co sama uslyszalam od niej... nie bardzo chce mi sie w to
                wierzyc..no ale... cholera wie..
            • nessie-jp Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 14:49
              Ano właśnie, akupunktura w leczeniu bólu ma uznaną skuteczność
              • annt3 Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 16:04
                nessie daj znac kiedy wyruszasz na poszukiwania bo ja tez na niego poluje ;)
                • annthonka Re: pozbyłam się migreny! 18.03.10, 17:46
                  A przy okazji tych poszukiwań można też zakopać skrzydło kruka na rozstajach
                  dróg. A nuż pomoże ;)

Tylko pamiętajcie, musi być pełnia. Inaczej się nie liczy.
                  • bioenergoterapia Re: Sprawdzmy to 29.03.10, 00:54
                    Nie lubię gdy ktoś mówi bio coś tam, znachor, szaman itp.
                    Większość z Was przekreśla i wyśmiewa bioenergoterapię, nigdy tego
                    zjawiska nie doświadczając.
                    W ten sposób nie naganiam sobie ludzi na siłę, jesli ktoś nie chce
                    takiej formy pomocy, to oczywiście ma do tego prawo. Jednego nie
                    lubię, mianowicie prześmiewczych opini. Rozumiem, że sa ludzie
                    propagujący bezwzgledny biznes ze szkodą dla chorego i całej
                    naturoterapii. Proponuję zatem zaprosić osoby ze zdiagnozowaną
                    migreną, najlepiej wieloletnią na darmowe zabiegi. Warunkiem będzie
                    oczywiście diagnoza lekarska potwierdzająca migrenę i wybranie
                    minimum 5-7 zabiegów w odstępach około 2 tygodni. Po tym czasie
                    napiszecie Państwo swoje uwagi tu na forum. Chciałbym w ten sposób
                    zmienić Wasze podejście.
                    Prowadzę gabinet we Wrocławiu, mam wyższe wykształcenie medyczne,
                    mój e-mail: bioenergoterapia@gazeta.pl
                    W celu uniknięcia spamu, wszystkie moje dane i adres strony
                    internetowej podam w odpowiedzi na maila. Pozdrawiam.

• aga1200 Re: Sprawdzmy to 29.03.10, 13:04
                      Witam.
                      Ale nikt nikogo nie przekresla,tylko nie lubimy jak ktos robi z nas
                      debili i probuje w glupi sposob sie reklamowac.

Bo takich tekstow typu pozbylem/am sie migreny dzieki cudownym
                      tabletka ale nie pamietam jak sie nazywaja...lub dzieki bio cos
                      tam...lub oczyszczaniem organizmu czyms tam... to na forum mamy
                      hohoho i jeszcze wiecej.

I to nie chodzi o metody leczenia ,tylko w sposob jaki dana osoba
                      sie reklamuje,jakie ma do nas, chorych podejscie.

Chora na glowe to ja jestem ale mam swoj rozum, ktory funkcjonuje
                      super:)

Prosze uwierzyc,ze z cala przyjemnoscia bym skorzystala z pana
                      propozycji leczenia gdybym tylko mieszkala we Wroclawiu.

Pozdrawiam.
                      • annthonka Re: Sprawdzmy to 29.03.10, 14:01
                        aga1200 napisała:
                        >
                        > Chora na glowe to ja jestem ale mam swoj rozum, ktory funkcjonuje
                        > super:)

Brawo Aga.

Osobnik cierpiący na migrenę nie jest automatycznie ograniczony umysłowo ani
                        zdziecinniały na tyle, żeby dawać sobie wciskać kity za ciężkie pieniądze. A
                        wątki "cudownie uzdrowionych" preparatem za 1000 złotych pojawiają się na forum
                        bardzo często (na szczęście Moderatorki skutecznie je usuwają). Po prostu nie
                        lubimy, jak się z nas robi idiotów, co nie znaczy, że nie doceniamy zasług
                        medycyny niekonwencjonalnej.
                        • aga1200 Re: Sprawdzmy to 30.03.10, 00:07
                          Dziekuje dziekuje:)
                          Dokladnie tak jak piszesz Annthonka-to nie znaczy,ze nie doceniamy...
                        • Gość: Te p Re: Sprawdzmy to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 14:31
                          Faceci też mają migrene ;p

Mnie bardzo pomogły masaze kregoslupa szyjnego. Nie wiem na ile w tym prawdy ale
                          pdoobno te bole glowy powstaja gdy costam sie przyblokuje w naczyniach
                          krwionoscnyc prowadzacych krew do mozgu i nastepnei krew uciska psozczegolne
                          osrodki. Ja mialem zawsze bole glowy popzredzone aura, a z tego co wiem to
                          osrodek wzorku lezy w tylnej czesci czaski.
                          Kilka razy udalo mi sie niedopuscic do ataku, gdy zaczynala sie pojawiac aura, a
                          sam rozmasowalem sobei szyje i kark.
                          • Gość: kacha Re: Sprawdzmy to IP: 212.129.81.* 19.04.10, 19:16
                            I ja naleze do osob,ktorym wlasnie pomogly masaze i cwiczenia
                            szyjnego odcinka kregoslupa...juz po krotkim czasie zauwazylam duza
                            poprawe,a wczesnie glowa bolala mnie nieomal codziennie...
                            • annthonka Re: Sprawdzmy to 20.04.10, 07:22
                              Ale miałaś migrenę, czy po prostu bolała Cię głowa?
                              • donjuan Re: Sprawdzmy to 29.04.10, 17:11
                                Mój nieżyjący już kolega uleczył mnie z zapowiadającego się
                                migrenowego bólu głowy ( migające wężyki w oku ) na okres dwóch
                                godzin . Sam zabieg polegał na położeniu mi palców na gałkach
                                ocznych i powiedzeniu kilku uspokajających słów. Poczułem wtedy
                                dreszcz rozpoczynajacy się na czubku głowy i przebiegający przez
                                całe ciało aż do czubków duzych palców stóp oraz dziwną lekkość we
                                wnętrzu głowy . Ale po ok . 2 godzinach ból głowy , typowowo
                                migrenowy bo połowy głowy, powrócił. Kolega twierdził, że ma takie
                                uzdrawiające zdolności. Ale co to właściwie było ? Sugestia ?
                                Hipnoza ? Ale skoro zdarzało mi się dostać napadu migreny po
                                kontakcie z człowiekiem "toksycznym " , to być może kontakt z
                                osobowością "anielską " może działać uzdrawiająco ? Po tym swoim
                                doświadczeniu nie jestem skłonny negować uzdrawiajacych zdolności
                                niektórych osób .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka