Dodaj do ulubionych

klawiterapia?

11.03.04, 11:40
Ktos slyszal? Ktos probowal? Ogladalam kiedys program w tv, potem troche na ten temat czytalam, ale nie wiem co o tym sadzic. Kolejna "cudowna metoda"?
Mowia, ze nawet najbardziej uciazliwa migrene lecza przy pierwszej wizycie.
Moze warto sprobowac, a moze ktos z Was mial z tym kontakt?
Tutaj mozna troszke na ten temat poczytac, gdyby ktos chcial.
www.klawiterapia.com/fer1.htm
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: klawiterapia? 11.03.04, 19:25
      Sorry, ale ja aboslutnie nie wierze w zadna terapie ktora utrzymuje ze wyleczy
      juz przy pierwszej wizycie. I to dodatku wszystko.

Nie znaczy to ze jak ktos chce, nie moze tego sprobowac.
      Niektorzy na USA forum byli zadowoleni z akupunktury, nie przynioslo to konca
      migrenie ale chociaz zmniejszylo ilosc atakow na rok..

Venus
      • dapop Re: klawiterapia? 14.03.04, 18:26
        Klawiterapia jest trochę idziwnionym sposobem akupresury czy akupunktury. Nie
        wiem czy to lepiej działa niż te wymienione, chyba to jest kolejna pseudo nowa
        terapia a przecież bardzo, bardzo stara. Akupunktura liczt sobie juz kilka
        tysiecy lat. Osobiście jestem zwolenniczką akupresury jako metody
        uzupełniajacej konwencjonalne leczenie, zwłaszcza wszelkich zespołów bólowych.
        Poznajac jej podstawy można samodzielnie sobie trochę ulżyć. Jednak w
        wyleczenie absolutnie wszystkiego i to już przy pierwszej wizycie nie uwierzę i
        chyba jest mało takich ludzi (na szczęście). Mimo tej krytyki uważam, że warto
        spróbować.
        • sidneypolak23 Re: klawiterapia? 10.12.14, 21:38
          Witam.
          Ludzie, otwórzcie oczy i uszy, prześledźcie fora zanim wydacie swoje ciężko zarobione pieniądze. Zdaje sobie sprawę, że dla człowieka chorego, który szuka różnych rozwiązań hasła ?Nie truj się chemią, lecz się naturalnie? są bardzo chwytliwe. Proszę zauważyć, że pan Ferdynand B jest psychologiem, był wysoko postawionym wojskowym w PRL co widać po jego ciągłych analizach osobowości, ocenach i pouczeniach. Byłem na dwóch spotkaniach i mam kaca moralnego, że dopiero podczas drugiej wizyty przejrzałem na oczy. Jedno jest pewne, FB nie pomógł mi w leczeniu i nie chce oddać pieniędzy za nieskuteczne (gwarantował skuteczność) bardzo bolesne zabiegi, podczas których odniosłem wrażenie, że według FB im bardziej boli tym lepiej. SIC!@#$%%. Zabieg sam w sobie jest bardzo bolesny, naciskane są takie miejsca, że łzy same cisną się do oczów. Nie ma szans, żeby nie bolało! W ogóle pod koniec drugiej wizyty powiedział, że nie uciskał mi punktów przeznaczonych dla mojej choroby!! i że to zrobi jak zainstaluję odpromiennik w mieszkaniu. Po czym sam! zadzwonił do swojego kolegi by mi ten odpromiennik zainstalował. Tym samym nie dość że naciągnął mnie w sumie na 700 zł, to jeszcze miałbym wyłożyć kasę dla jego kolegi za jakieś bzdury bez pokrycia naukowego. Podczas tych dwóch wizyt takich niuansów było więcej ale nie chcę się rozpisywać. Jeśli dobrze poszukacie to znajdziecie również bardzo ciekawą opinię pana, który uczestniczył w szkoleniu, podał nawet swój numer telefonu. Nie będę powielał, ale zgadzam się z tym co napisał. Treść swojej opinii zamieszczę na każdym forum, żeby uchronić naiwnych przed stratą pieniędzy. Jeśli macie podobne odczucia to Waszym obowiązkiem jest napisać i podzielić się nimi.
    • bekaz25 Re: klawiterapia? 11.08.05, 09:48
      witajcie:)
      osobiscie mialem pzyjenosc brac udzial w zabiegah klawiterapii i to u
      samego jej wynalazcy. bardzo skuteczna w znoszeniu wielu dolegliwosci w tym i
      przeroznych bolow glowy od depresyjnych po napieciowe az po migrenowe. mi pan
      doktor w ciagu paru zabiegow pokazal takie rzeczy jakich nie doswiadczylem
      leczac sie konwencjonalnymi metodami. goraco polecam i pozdrawiam
      • n_nadia Re: klawiterapia? 11.08.05, 13:06
        a masz moze namiary na tego pana? chetnie bym sie wybrala na taki zabieg:)
      • ami35 Re: klawiterapia? 02.03.06, 16:22
        Czy mozesz podac kontakt do tej osoby, jakie sa koszty kuracji?.
        Czy słyszałes o stosowaniu jej w walce z stwardnieniem rozsianym?.
        pozdrawiam i dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka