Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt

21.12.04, 13:02
Moze sie pospieszylam ale pragne zyczyc wszystkim Wam Wesolych Swiat. Przede
wszystkim Bez Bolu Glowy, radosnych, snieznobialych (jesli sie uda),
rodzinnych i cieplych.
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Wesołych Świąt 21.12.04, 21:47
      Ja rowniez zycze wszystkim tego samego!

Abysmy zdrowi byli!!

Venus
      • n_nadia Re: Wesołych Świąt 21.12.04, 23:03
        I ja przylaczam sie do zyczen!

Wesolych Swiat i duzo duzo zdrowka Wam zycze:)
        • marialudwika Re: Wesołych Świąt 21.12.04, 23:11
          Do powyzszych zyczen moge sie li tylko dolaczyc i dodac ,ze zycze swiat bez M.
          ml
          • ksywa Re: Wesołych Świąt 22.12.04, 10:45
            Świąt Bożego Narodzenia zdrowych i spokojnych. W naszym przypadku tyle i az
            tyle;) A jak się uda to jeszcze: śnieżnych, nastrojowych, rodzinnych, godnych
            zapamiętania. Do tego: wielu wspaniałych prezentów, smacznych potraw i łezek
            rozczulenia w oku. I zeby już pośród tego wszystkiego dla pani M zabrakło
            miejsca;))) Nie dla tej cholery przecież to wolne miejsce przy stole... ;P
            pozdr,
            ksywa
            • mango32 Re: Wesołych Świąt 22.12.04, 16:46
              Cudowne życzenia. Żeby miały jeszcze większą moc musi się do nich dołączyć
              wiele osób. Ja właśnie to czynię. Zdrowych, spokojnych świąt i roku 2005 bez M.
              • mieszko34 Re: Wesołych Świąt 24.12.04, 16:52
                A ja zycze Wam wszystkim (sobie rowniez), abysmy mogli pisywac pod
                tytulem "Byla Migrena". :)

Serdeczne zyczenia Swiateczne i Noworoczne
                sle Wam wszystkim
                mieszko

:-)))
                • ewa155 Re: Wesołych Świąt 25.12.04, 16:22
                  przyłączam się do życzeń i życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia
    • sabba rowniez 23.12.04, 22:53
      pozdrawiam wszytkich swiatecznie. Niech bedzie tak jak chcecie zeby bylo na
      siweta. Niech bedzie lepiej w kazdym aspekcie! Wesolych Swiat!!!
      • donjuan Re: rowniez 24.12.04, 10:07
        Niektorzy ponoc prowadza powazne badania nad skutecznoscia modlitwy i wcale
        nie jest to smieszna sprawa, jako ze wplyw stanu swiadomosci na stan zdrowia
        jest niewatpliwy i niejednokrotnie potwierdzany w praktyce klinicznej . Totez i
        ja przylaczam sie do tej wiazanki dobrych zyczen dla wszystkich "braci a
        przedewszystkim siostr w migrenie " dzieki wsparciu ktorych tu na forum tez
        latwiej znosze wszystkie niedogodnosci zwiazane z tym cierpieniem .
    • maenka Re: Wesołych Świąt 26.12.04, 01:36
      Troche spoznione (nie mialam od tygodnia dostepu do komputera) ale serdeczne
      zyczenia swiateczne dla wszystkich. Aby w nadchodzacym roku migreny obchodzily
      nas szerokim lukiem. A te ktore juz nam sie przytrafia oby mijaly po jednej
      tabletce leku (jakikolwiek stosujemy).
      pozdrawiam
      m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka