zosia9 04.11.05, 08:58 trafiłam ostatnio na rechabititantów którzy zajmują się migreną. Polega to na odblokowaniu czegoś tam w szyi. masasz naciąganie itd. Ostatni atak był znacznie łagodniejszy i inny. o efektach będę informować na bieżąco:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nadia Re: próbuje nowości 04.11.05, 10:16 a mozna wiedziec, jak sie ta rehabilitacja nazywa? pozdrawiam nadia Odpowiedz Link Zgłoś
abepe Re: próbuje nowości 04.11.05, 11:03 No, właśnie. Moja koleżanka rehabilitantka stwierdziła kiedyś moja szyja może być przyczyną migren. Mam zniesioną lordozę szyjną, czyli brak mi tego naturalnego wygięcia. Mówiła, że są ćwiczenia ale ich nie znała. Teraz, mój chiński lekarz od akupunktury tez od razu stwierdził, że nie podoba mu się moja szyja. Podczas wizyt mi głowę nastawia, przekręca aż coś "tryka". Oprócz tego masuje głowę, okilice oczu, kark i szyję też. Za wcześnie jeszcze na stwierdzenie czy to działa. Ale proszę także o opis Twoich ćwiczeń. I co to za metoda? Odpowiedz Link Zgłoś