suchyxxx 18.01.06, 20:12 Jak długo od odstawienia papierosów będzie mnie bolała głowa i będę miał te silne zawroty?Leki na migrenę nie działają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Jak długo? 18.01.06, 21:39 Ogolnie uwaza sie ze ze odstawieniu czegokolwiek najgorsze sa pierwsze dwa tygodnie.. potem powinna powoli nastepowac poprawa. Po dwoch miesiacach powinno byc w miare normalnie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Jak długo? 19.01.06, 10:59 Już się trochę uspokoiło.Już nawet nie chce mi się palić wcale-objawy abstynencyjne są ale da się wytrzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakluska Re: Jak długo? 19.01.06, 14:29 cześć, powiedz mi ile już nie palisz? mój mąż nie pali już 2 tygodnie i sie zastanawia kiedy będzie najgorrzej. Przy rzucaniu palenia wspomagał się tabletkjami Tabex i właściwie znosi ten odwyk dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ab661 Re: Jak długo? 19.01.06, 16:03 suchyxx Z tymi papierosami to nie tak szybko.Ile lat paliłeś i ile dziennie -to jest ważne?Zmiany w płucach u notoryczny palaczy zostają na długo (10 lat). W płucach pozostają związki z wypalonych papiersów.Widziałeś pewnie to w TV nieraz jak wyglądają płuca palacza.Organizm domoga się nikotyny.Jesteś na odwyku musi to potrwać jakiś czas.Trzymam kciuki żebyś wytrzymał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Jak długo? 19.01.06, 19:14 Wytrzymam.To nie takie trudne.Jestem 4ty dzień bez fajek i już jest coraz łatwiej.Najgorzej było wczoraj-bóle i zawroty głowy oraz trzęsawka.Ale niquitin mi pomaga dobrze.Już nie mam najmniejszej ochoty zapalić.I tak niquitiunu biorę tylko 3-4 tabsy dziennie a nie 9 jak zalecają i niedługo odstawię to. Odpowiedz Link Zgłoś