Gość: KASIA Re: Cinie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:46 moja córka ożywa cienie , lek jest skuteczny ,tylko nie działa natychmiast musi minąć jakieś dwie godziny i ból zaczyna ustepować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Cinie ?? IP: *.ib.tcz.pl 26.11.09, 18:13 Chyba pomaga. Mam 31 lat. Od 16 lat to samo. Jak zacznie bolec to dlugo. 1, 2 dni non stop. Zawsze to samo - prawa skron. Nic nigdy nie pomagalo. Nawet z 5 tabletek musujacych Solphadeine w ciagu 2-3 godzin. Po ostatniej wizycie u neurologa dostalem CINIE 50. Godzine temu rozpoczal sie bol. Po 15 minutach wzialem 1 tabletke. Po nastepnych 20 minutach przeszlo. Nie wierzac wlaczylem internet zeby o tym poczytac i trafilem na to forum. Minela godzina i nie boli. Nie chce mi sie wierzyc ale cos w koncu zadzialalo... PS. Gdyby nie zadzialalo nie napisalbym tego. Lezalbym zdechly z dala od kompa... Pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta78 Re: Cinie ?? IP: 89.16.78.* 26.11.09, 18:30 Bardzo lubię czytać,że coś komuś pomogło...Oby jak najwięcej takich pozytywnych wiadomości... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa995 Re: Cinie ?? IP: *.toya.net.pl 14.01.10, 20:03 Biorę różne tryptany, często je zmieniam, kilka razy biorę sumigrę, parę razy Cinie lub ralpax lub inne, podobno dobrze jest zmieniać, nie przyzwyczajać się do jednego tryptanu - tak radzi mi dr neurolog u ktorej się leczę. Mój organizm cinie toleruje dobrze, pomaga mi i jest w porównaniu z innymi niedroga. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozk Re: Cinie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 19:30 To bardzo dobry lek, bynajmniej dla mnie. Zaczyna działać dopiero po 40 minutach - ale skutecznie. Niestety, w ciągu pierwszej godziny odczuwamy gorąco i bule mięśni, potem mija i ulga. Ja jestem zadowolona. Z czasem objawy uboczne są mniejsze, organizm musi się dostosować. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozk1 Re: Cinie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 19:32 To bardzo dobry lek, bynajmniej dla mnie. Zaczyna działać dopiero po 40 minutach - ale skutecznie. Niestety, w ciągu pierwszej godziny odczuwamy gorąco i bóle mięśni, potem mija i ulga. Ja jestem zadowolona. Z czasem objawy uboczne są mniejsze, organizm musi się dostosować. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Cinie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 09:50 Ja używam Cinie i uważam że jest rewelacyjny. Niektórzy lekarze zamiast leków na migrenę zalecają zwykłe leki przeciwbólowe typy Ibuprofen, Ketonal, co oczywiści pomaga na krótką chwilę i nie zwalcza objawów tylko skutki. Zawsze mam ze sobą Cinie w torebce bo nigdy nic nie wiadomo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
annanikod Re: Cinie ?? 04.12.11, 13:59 ja uzywam cinie 100 ale wysiadla mi watroba wiec przenioslam sie na czopki mam do odsprzedania w niskiej cenie z mala data ale wystarczajaca do polkniecia odsprzedam po atrakcyjnej cenie 6 szt Cinie 100 mg sumatriptanum z data do 02/2012 roku przydatnosci !!!!!! oraz drugie op. napoczte z 6 tabletek zostalo 3 w nienaruszonym stanie data przydatnosci taka sama cena 25 zl za 3 tabletki z pudelkiem kartonowym wszystkie odprzedawane tabletki sa szczelnie zamkniete oba leki maja oryginalny kartonik na kazdym jest ceza zakupu 91,54 zl moge poslac lub odbior osobisty na terenie miasta tarnowa kontakt 785-989-995 lub blackfullstop@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hagot Re: Cinie ?? 09.01.12, 19:46 Lek (50 mg) okazał się, w moim przypadku, bardzo skuteczny. Zażywany na początku migreny przerywa atak, w trakcie - znacząco tłumi ból, czyniąc go znośnym. Być może nie bez znaczenia jest fakt, że to pierwszy tryptan, jaki biorę. Wcześniejsze, "standardowe" leki przeciwbólowe (ibuprom, ketonal) były nieskuteczne. Cinie daje przykre skutki uboczne, ale mając do wyboru obezwładniające osłabienie, niepokój w okolicach serca i coś w rodzaju zgagi, lub nieprzerwane serie eksplozji w jednej ze skroni, wybieram... hm, dla każdego, kto miał migrenę, to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Cinie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 12:06 Cinie stosuje już około 10 lat, kupuje setki, w zalezności od intensywności ataku biore połówkę, jak nie pomaga do 30 min to drugą część. To jedyny lek który mi pomaga pod warunkiem szybkiego zastosowania, nie mogę dopuścić do rozwinięcia bólu- potem to juz nic nie pomaga. Jest dostepny w aptekach np. 6 tabletek 77zł. Jestem meteopatką, każda zmiana pogody to do mnie koszmar. Od dwóch tygodni cinie biorę codziennie i martwię się czy czasami nie jestem już uzależniona od tej tabletki. Czy one mogą uzależnić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Cinie ?? IP: *.is.net.pl 25.07.12, 19:42 One bardzo uzalezniaja !!!!! niszcza serducho i inne rzeczy w organizmie !!! ja po cinie nie moge normalnie oddychac, ale tylko cinie dziala i tylko 100, boli mnie juz prawie 20 lat nonstop :( zastosowalam botox i zapomnialam o cinie polecam sprobowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Cinie ?? IP: *.infobiuro.pl 27.06.12, 20:44 Biorę ten lek dopiero drugi raz i muszę powiedzieć że mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Cinie ?? IP: *.arr.gov.pl 19.07.12, 08:46 niestety tanie nie jest zaledwie 2 sztki 50mg kosztuje około 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Cinie ?? 19.07.12, 09:08 Gdzie Ty to Cinie kupujesz, że tak drogo płacisz? Za 6 x 100 mg płacę około 75 zł, a 2 x 50 mg kosztuje 19 zł. OK, tanio nie jest, ale sporo taniej od ceny podanej przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackigirl Re: Cinie ?? 25.05.13, 20:00 cena byla z apteki, bylo juz to dawno temu i oczywiscie nieaktualne, pozdrawiam i zycze zycia bez bolu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Cinie ?? IP: *.promax.media.pl 25.05.13, 19:56 gdyby nie cinie co miesiac bylbym kilka dni na zwolnieniu,jest super ,podobno pojawiły sie tańsze odpowiedniki Odpowiedz Link Zgłoś