annt3 23.08.09, 19:04 czy ktorejs z was to pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: co z tym botoksem? 23.08.09, 22:50 Mnie tak w 30%- 40% wiec uwazam ze warto, byc moze gdybym miala kase i mogla robic to regularnie co 4- 6 mies to efekty by sie kumulowaly i bylyby jeszcze lepsze. Moja migrena jest chronicza, codziennie biore kupe tablteke wiec dla mnie 30-40 procent to duzo. naprawde marze o wygranej w Lotto zeby moc zrobic efekt trwaly w postaci liftingu :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
annt3 Re: co z tym botoksem? 24.08.09, 08:29 czy kazdemu pomoze i ataki sie zmniejasza? jaki jest koszt takiego zabiegu i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: co z tym botoksem? 24.08.09, 23:18 Dopiero co napisalam ze warto :) a czy kazdemu pomoze - kto to wie? trzeba po prostu sprobowac. Kosztow w PL nie znam, ja robilam w Kanadzie - od $400 do $900, poza tym zalezy ile i gdzie zastrzykow, idealnie byloby w skronie, w czolo, w szyje, w tyl glowy, za uszami, takie jakby halo wokol glowy - juz nie pamietam. najczesciej robi sie tutaj: headaches.about.com/cs/prevention/a/botox_01j.htm poszukaj w wyszukiwarce, byly juz takie watki. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś