lashana 27.07.03, 21:05 Serdecznie wszystkich witam i bardzo dziękuję za przyjęcie na forum :)))) Lashana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: Witajcie 27.07.03, 21:10 I ja rowniez witam i sie ciesze ze sie znalazlam w tym jakze wybitnym towarzystwie Odpowiedz Link
aankaa Re: Witajcie 27.07.03, 22:28 chyba my tu wszystkie od niedawna :) ale za to jak miło :)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Witajcie 27.07.03, 22:54 czesc. witam. wszyscy od niedawna, bo 15-ego (chyba) anahella zalozyla to forum. Odpowiedz Link
anahella Coz za faux pas - jeszcze nie zrobilam horoskopu:) 28.07.03, 01:57 betty-bt napisała: > czesc. witam. wszyscy od niedawna, bo 15-ego (chyba) anahella zalozyla to > forum. 15 lipca w rocznice bitwy pod Grunwaldem:))))) A skoro juz rzucilas date, to ja jako nalogowiec wyrysowalam (nie recznie, bron Panie Boze, komputerowo!) kosmogram i oto co wyinterpretowalam: Jest pozno wiec tylko ciutke. Forum ma ascendent w Baranie a zatem moze byc dosc prezne i dynamiczne. Zreszta idea zrodzila sie nagle w glowie Soczewicy i bardzo szybko zalozylam konto a potem forum, wiec widac tu barania aktywnosc. Wladca ascendentu - Mars jest w XII domu. To pokazuje czemu to forum zostalo zalozone: chec odosobnienia. Od kogo? Najprawdopodobniej od pijanego (nacpanego?) malolata (Mars w Rybach), ktory atakuje nagle (luzna koniunkcja z Uranem). Wycofujemy sie grzecznie i bez obelg a na forum jest milo (trygon do Wenus). Zreszta ciepla, domowa atmosfere podkresla Wenus i Slonce w Raku. Teraz o Bywalcach: Ksiezyc w Wodniku w XI domu: to zapowiada ze bywalcy beda tu gadac o przyjazni o braterstwie, o sprawach spolecznych, o idealach i idolach. Jednym slowem atmosfera mikro spoleczenstwa. Zreszta sasiadujacy w tym samym znaku i domu Neptun mowi ze mozemy sie sie tez zaglebiac w sprawy psychologii, psychiki ludzkiej lub rzeczy natury blizej niezdefiniowanej. Tak mocno oblozony XI dom i Wodnik tez jest wskazowka ze tu moga nawiazac sie przyjaznie, takie bezinteresowne, wynikajace ze wspolnych idealow. Teraz o adminach: Dom X w Koziorozcu a Saturn przy szczycie IV domu w Raku - surowi admini pochodzacy z forumowego "ludu" - zadne tam wybieranie typu ciebie lubie a ciebie nie, tylko tak jak bylo: kto pierwszy ten lepszy - najdemokratyczniejsza ze wszystkich metod:) Na wiecej nie mam sily bo pozna godzina. Odpowiedz Link
betty-bt anahella 28.07.03, 09:50 zaraz wskocze na twoje forum astrologiczne i bede blagac o horoskop! Odpowiedz Link
anahella Re: anahella 28.07.03, 10:28 betty-bt napisała: > zaraz wskocze na twoje forum astrologiczne i bede blagac o horoskop! Lepiej nie. Na drzwiach wisi kartka ze prosimy nie zostawiac danych do horoskopu. Sama te kartke przybilam jak Marcin Luter swoje tezy na drzwiach katedry:) Wiesz, ja na zrobienie kompletnego horoskopu jestem za mloda stazem, a astrolodzy i tak ciagle maja od znajomych z reala prosby o horoskop. Wiec jezeli ktos nie bierze za to pieniedzy to i tak jest zawalony. Odpowiedz Link
summa Re: Coz za faux pas - jeszcze nie zrobilam horosk 28.07.03, 10:26 anahella napisała: > Na wiecej nie mam sily bo pozna godzina. Właśnie, Anahella, zastanawiam sie kiedy Ty śpisz?! Podziwiam Was, dziewczyny, forumujące nocami, bo ja jestem strasznym śpiochem i dłużej jak do 24-tej nie wyrabiam :(( A horoskop bardzo miły! Odpowiedz Link
anahella Re: Coz za faux pas - jeszcze nie zrobilam horosk 28.07.03, 10:30 summa napisała: > anahella napisała: > > > > Na wiecej nie mam sily bo pozna godzina. > > Właśnie, Anahella, zastanawiam sie kiedy Ty śpisz?! Podobno Neptun w II domu daje duza potrzebe spania. Ja wlasnie tak mam wiec sie po prostu nie wysypiam. A nie ukrywam bylam wczoraj po alkoholu (koniec imieninowych szalenstw) i nie moglam od razu sie klasc, bo w pozycji horyzontalnej czulam sie jak na statku;) Odpowiedz Link
aankaa a propos spania 28.07.03, 10:42 summa napisała: > Podziwiam Was, dziewczyny, forumujące nocami, bo ja jestem strasznym > śpiochem i dłużej jak do 24-tej nie wyrabiam :(( wysypiać to my się będziemy na emeryturze teraz czasu szkoda :)) Odpowiedz Link