aankaa masz pecha :( 11.08.03, 21:01 piwo powinno być zastosowane do wewnątrz na klawiaturze - resztki orzeszków lub innych pogryzaków Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:03 aankaa napisała: > piwo powinno być zastosowane do wewnątrz > na klawiaturze - resztki orzeszków lub innych pogryzaków --------------------- pogryzaki sa w prawidlowym miejscu, najstraszniejsze jest to ze to jest a raczej bylo pierwsze i ostanie piwko dzisiaj. A ile sie naszukalem zeby je znalezc... Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:06 raszefka napisała: > Takie marnotrawstwo bażanta..... ------------------------ :(((( Ale chociaz klawiatura sie nie buntuje. Chyba nawet jest zadowolona... Odpowiedz Link
aankaa a może klawiatura 11.08.03, 21:09 wo_bi napisał: > Ale chociaz klawiatura sie nie buntuje. Chyba nawet jest zadowolona... choć jedno dziennie powinna dostać ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: a może klawiatura 11.08.03, 21:12 aankaa napisała: > choć jedno dziennie powinna dostać ;) ---------------------------- i jakby szybciej zaczela pisac ;) Odpowiedz Link
aankaa dla wyjaśnienia 11.08.03, 21:14 i uzmysłowienia sobie pewnych "prawidłowości" przed klawiaturą siadamy z DWOMA piwami Odpowiedz Link
wo_bi Re: dla wyjaśnienia 11.08.03, 21:20 aankaa napisała: > przed klawiaturą siadamy z DWOMA piwami -------------- a dla pewnosci TRZECIE dla klawiatury... A jak zrezygnuje to tylko sie cieszyc :) Odpowiedz Link
aankaa Re: dla wyjaśnienia 11.08.03, 21:30 wo_bi napisał: > a dla pewnosci TRZECIE dla klawiatury... A jak zrezygnuje to tylko sie > cieszyc :) a między guziki słomkę i ciąąąąąąąąąąąągnąąąąąąąąąąć mocno :)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: dla wyjaśnienia 11.08.03, 21:56 aankaa napisała: > a między guziki słomkę i ciąąąąąąąąąąąągnąąąąąąąąąąć mocno :)) ---------------------------- no baaaa, a co ja przez caly czas robilem Odpowiedz Link
lolyta Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:27 Nie buntuje sie? Moje swietej pamieci klawiatury po napojeniu kawa lub coca- cola odeszly do krainy wiecznych komputerow, moze piwko by im lepiej weszlo? (ale ja bym jednak przeprowadzila wiwisekcje bo moze sie cos w srodku zewrzec jak sie piwko przemiesci pod klawiszkami i klawiatura dolaczy do moich dwoch starych...) Odpowiedz Link
aankaa Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:32 lolyta napisała: > Nie buntuje sie? Moje swietej pamieci klawiatury po napojeniu kawa lub coca- > cola odeszly do krainy wiecznych komputerow, dziwisz im (tym klawiaturom) się ? też bym zeszła po takim "drinku" > moze piwko by im lepiej weszlo? nie może, napewno każda (klawiatura) to wie :) Odpowiedz Link
lolyta Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:35 no niby tak, ale to byly firmowe klawiatury, od nowosci trzymane w takich barbarzynskich warunkach ze dookola tylko kawa z gipsem albo herbata z WC- kaczka cytrynowa, one przez cale zycie piwa nawet nie widzialy... moja domowa jest rozpieszczana :) ale niepelnoletnia, za mloda na piwo. Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:34 lolyta napisała: > Nie buntuje sie? Moje swietej pamieci klawiatury po napojeniu kawa lub coca- > cola odeszly do krainy wiecznych komputerow, moze piwko by im lepiej weszlo? > (ale ja bym jednak przeprowadzila wiwisekcje bo moze sie cos w srodku zewrzec > jak sie piwko przemiesci pod klawiszkami i klawiatura dolaczy do moich dwoch > starych...) -------------------------- lustracje przeprowadze jutro, jakos teraz szkoda mi komputer wylaczac :) Odpowiedz Link
raszefka Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:38 jak się rozbujał przy piwku z kobitkami, noooo :)) A ja ide przed inny ekran. Nie oglądałam wcześniej "Pielgrzymów" Baaaj! Odpowiedz Link
aankaa nie dziwię się 11.08.03, 21:40 wo_bi napisał: > lustracje przeprowadze jutro, jakos teraz szkoda mi komputer wylaczac :) póki piwo między guzikami krąży ;)) Odpowiedz Link
lolyta Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:44 no nie dziwie sie ze Ci sie nie chce, ale moja pierwsza klawiaturka zeszla wlasnie nie dajac na poczatku zadnych objawow agonii, a po dziesieciu minutach zaczela pisac zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nawet jak sie nie naciskalo zadnego klawiszka i to byl, niestety, jej koniec... :-( Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:46 lolyta napisała: > no nie dziwie sie ze Ci sie nie chce, ale moja pierwsza klawiaturka zeszla > wlasnie nie dajac na poczatku zadnych objawow agonii, a po dziesieciu minutach > zaczela pisac > zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz > zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nawet jak sie > > nie naciskalo zadnego klawiszka i to byl, niestety, jej koniec... :-( > a gdzie kurs pierwszej pomocy ??? zapomniałaś :((( Odpowiedz Link
lolyta Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:49 Alez nie, zostala przeprowadzona reanimacja, ale klawiaturka zostala po niej inwalida, dwa klawiszki sie zamienily funkcjami, trzy przejely funkcje jednego (ale zaden nie przejal ich funkcji) a jeden przestal dzialac. Wypadki chodza po kalwiaturkach. Odpowiedz Link
aankaa i tak masz szczęście 11.08.03, 21:52 kiedyś, w zapale sprzątania, postanowiłam klawiaturę z resztek odkurzyć wciągnęło kilka klawiszy a że "obrzydliwa" jestem w worku odkurzacza ich nie szukałam Odpowiedz Link
wo_bi Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:02 aankaa napisała: > kiedyś, w zapale sprzątania, postanowiłam klawiaturę z resztek odkurzyć > wciągnęło kilka klawiszy > > a że "obrzydliwa" jestem > w worku odkurzacza ich nie szukałam ------------------------------------- ja w naglyum ataku sprzatania, wyjalem wszystkie klawisze zeby lepiej ja wyczyscic, funkcyjne trafilem bez pudla, z literkami bylo gorzej ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:09 wo_bi napisał: > ja w naglyum ataku sprzatania, wyjalem wszystkie klawisze zeby lepiej ja > wyczyscic, funkcyjne trafilem bez pudla, z literkami bylo gorzej ;) ale z Ciebie "programista" :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:15 nawiedzona_baba napisała: > wo_bi napisał: > ale z Ciebie "programista" :P -------------------------- nie no tak zle nie jest Q W E R T Y od razu ulozylem... haa i z ENTEREM nie bylo problemu, potem poszedlem po rozum, i bawilem sie w te puzzle w wordzie ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:19 wo_bi napisał: > nie no tak zle nie jest Q W E R T Y od razu ulozylem... haa i z ENTEREM nie > bylo problemu, potem poszedlem po rozum, i bawilem sie w te puzzle w wordzie ;) a spację na początku znalazłeś ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:21 nawiedzona_baba napisała: > a spację na początku znalazłeś ;) ----------------------------------- najpierw probowalem wcisnac ja zamiast Shift'a ale skubana za dluga byla i sie nie udalo ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:24 wo_bi napisał: > najpierw probowalem wcisnac ja zamiast Shift'a ale skubana za dluga byla i > sie nie udalo ;) bo to ułatwienie dla "czyścicieli" ktoś wymyślił :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: i tak masz szczęście 11.08.03, 22:33 nawiedzona_baba napisała: > wo_bi napisał: > > > najpierw probowalem wcisnac ja zamiast Shift'a ale skubana za dluga byla i > > > sie nie udalo ;) > > bo to ułatwienie dla "czyścicieli" ktoś wymyślił :P ---------------------------------- To dlaczego nie daja instrukcji obslugi... ;P z rysunkiem rozkladu klawiszy... Odpowiedz Link
aankaa do "programisty" 11.08.03, 22:55 wo_bi napisał: > To dlaczego nie daja instrukcji obslugi... ;P z rysunkiem rozkladu klawiszy... za górami za lasami wydano książkę z klawiszami a dla "nieczytatych" nawet program ułożono Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz pecha :( 11.08.03, 21:59 lolyta napisała: > no nie dziwie sie ze Ci sie nie chce, ale moja pierwsza klawiaturka zeszla > wlasnie nie dajac na poczatku zadnych objawow agonii, a po dziesieciu minutach > zaczela pisac > zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz > zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nawet jak sie > > nie naciskalo zadnego klawiszka i to byl, niestety, jej koniec... :-( ------------------------------ widocznie i pomoja przyszedl kostuch z kosa, pardasik z piwem... Odpowiedz Link
anahella a moja myszka splynela krwia 12.08.03, 00:17 moja krwia, bo rozcielamsobie strasznie palec, zabandazowalam a tu spod bandaza tryskalo:( Odpowiedz Link
ja_nek Re: fatalna sprawa 12.08.03, 11:16 Proszę guziki rozpiąć, trzeba sprawdzić serce;))) Odpowiedz Link
anahella Re: fatalna sprawa 12.08.03, 14:36 ja_nek napisał: > Proszę guziki rozpiąć, trzeba sprawdzić serce;))) Oj, panie doktorze, mam chory paluszek sama nie rozepne;) Odpowiedz Link