anahella 13.08.03, 11:01 Kto nakablowal, ze nasze forum takie fajne?;) Dzis znalazlam go na liscie najlepszych! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amidala Re: Przyznac sie 13.08.03, 11:09 Zaraz kablował - może patrzą na statystki i przyglądają się forom, które się tak pięknie rozwijają. Czasem chyba podejmują też samodzielne decyzje ;-) Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyznac sie 13.08.03, 11:14 anahella napisała: > Kto nakablowal, ze nasze forum takie fajne?;) Dzis > znalazlam go na liscie najlepszych! Czarno widze... Uszczelnic granice!!! :))))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: Przyznac sie 13.08.03, 11:26 ...przyznaje sie, nakablowalam :-(( ale w dobrej wierze, aby pokazac calemu swiatu who is the best!! hihi Odpowiedz Link
ja_nek Re: Przyznac sie 13.08.03, 13:31 raszefka napisała: > A co to znaczy, że jest na czerwono??? Zabronione, nie dotykać;)) Odpowiedz Link
amidala Re: Przyznac sie 13.08.03, 13:44 A więc upadła moja teoria... Admini jednak sami na nic nie wpadają... buuuu Odpowiedz Link
anahella Re: Przyznac sie 13.08.03, 15:55 amidala napisała: > A więc upadła moja teoria... Admini jednak sami na nic nie wpadają... buuuu > Myslisz ze oni sa programami?;) Odpowiedz Link
anahella errata 13.08.03, 16:48 anahella napisała: > Dzis > znalazlam go na liscie najlepszych! Nie na liscie najlepszych tylko wyroznionych:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: errata 13.08.03, 16:57 anahella napisała: > Nie na liscie najlepszych tylko wyroznionych:) ale za co? za to, ze jest? Odpowiedz Link
summa Re: errata 13.08.03, 17:15 betty-bt napisała: > ale za co? za to, ze jest? za to, że MY tu jesteśmy ;)) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: errata 13.08.03, 17:17 summa napisała: > betty-bt napisała: > > > ale za co? za to, ze jest? > > za to, że MY tu jesteśmy ;)) > za to, ze ja tu wreszcie jestem! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Przyznac sie 13.08.03, 18:16 Chyba nie Gal_ja , bo on sugerował, że my TWA :) SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS-:> anahella napisała: > Kto nakablowal, ze nasze forum takie fajne?;) Dzis > znalazlam go na liscie najlepszych! > Odpowiedz Link