wonsz 18.08.03, 10:27 Krokodyle odchody, cytryna i jądra łasic, to tylko niektóre specyfiki, jakich używały przez wieki kobiety, zanim w latach 60-tych wynaleziono pigułkę antykoncepcyjną. info.onet.pl/786194,16,item.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: Starożytna antykoncepcja 18.08.03, 11:42 jądra łasic najbardziej mnie poruszyły Odpowiedz Link
anahella Re: Starożytna antykoncepcja 18.08.03, 12:42 wonsz napisał: > Krokodyle odchody. No to rozumiem co miala na mysli Klara w Zemscie gdy mowila Papkinowi: "jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla daj mi luby". No prosze, szczwana bestyjka. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Starożytna antykoncepcja 18.08.03, 12:58 No, rzeczywiście, jak to nawet klasycy potrafią przemycić antykoncepcję między wierszami Odpowiedz Link
betty-bt Re: Starożytna antykoncepcja 18.08.03, 13:57 ... jak celofan po czekoladkach używany przez młodych Australijczyków w latach 90-tych, prezerwatywy z folii spożywczej, czy nawet przykrywka czajniczka w roli kapturka dopochwowego. w latach 90-tych??? to szokuje! Odpowiedz Link