wonsz 21.08.03, 19:43 Poslalem posla z poselstwem... Dotarl? von Wonsz ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Hrabino! 21.08.03, 19:55 wonsz napisał: > Poslalem posla z poselstwem... > > Dotarl? mhm. won roznosi sie po wszystkich komnatach! jestem wzruszona do lez! jest pan szalony :))) > > von Wonsz hrabina :) Odpowiedz Link
wonsz Re: Hrabino! 21.08.03, 19:58 betty-bt napisała: > mhm. won roznosi sie po wszystkich komnatach! jestem wzruszona do lez! I jakie zolte! I jak ich duzo! > jest pan szalony :))) Hrabino, skromny wyraz mojego uwielbienia! > > von Wonsz > > hrabina :) von Wonsz :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Hrabino! 21.08.03, 20:15 wonsz napisał: > I jakie zolte! I jak ich duzo! mozna wiedziec dlaczego akurat zolte? > Hrabino, skromny wyraz mojego uwielbienia! z wyrazami wdziecznosci rowniez gonca poslac, czy golabek dotrze? > > > > > von Wonsz > > > > hrabina :) > > von Wonsz :) > hrabina :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Hrabino! 21.08.03, 21:36 betty-bt napisała: > mozna wiedziec dlaczego akurat zolte? bo nie czerwone :) > z wyrazami wdziecznosci rowniez gonca poslac, czy golabek dotrze? odbiore osobiscie :) > > > > von Wonsz > > > > > > hrabina :) > > > > von Wonsz :) > > > hrabina :))) > von Wonsz Odpowiedz Link
betty-bt Re: Hrabino! 21.08.03, 22:27 wonsz napisał: > bo nie czerwone :) przepiekne sa! jestem pod wrazeniem. nie rob tego codziennie, bo mam slabe serce :))) > > > > > von Wonsz > > > > > > > > hrabina :) > > > > > > von Wonsz :) > > > > > hrabina :))) > > > von Wonsz > beciaczek Odpowiedz Link