Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!

21.08.03, 21:57
Co dać w prezencie mężowi, który ma już wszystko? Zbliża się nasza pierwsza
rocznica ślubu i nie mam pojęcia co mu dać. Musi to być coś fajnego. Od razu
wykluczam głupotki takie jak: kosmetyki, książki, maskotki, ramki ze
zdjęciami itp. Może macie jakieś ciekawe pomysły? Pomocy!!! To już za
niewiele ponad tydzień!
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Pomóżcie! 21.08.03, 21:59
      a może poczekaj
      co on Ci da

dlaczego (większość) pań uważa, że to one powinny dawać prezenty ??
    • moniorek1 Re: Pomóżcie! 21.08.03, 22:00
      Wysmaruj sie bita smietana ,ozdob wisienkami koktajlowymi no i ta jedna
      swieczka...... gdzies ja zatkniesz :)
      • malen_a Re: Pomóżcie! 21.08.03, 22:08
        moniorek1 napisała:

> Wysmaruj sie bita smietana ,ozdob wisienkami koktajlowymi no i ta jedna
        > swieczka...... gdzies ja zatkniesz :)

no ladnie, ladnie, ja nie wiedzialalm, ze kolezanka taka pomyslowa jest, hihi

czy ten rodzaj prezentu juz byl wyprobowany??
        • moniorek1 Re: Pomóżcie! 22.08.03, 02:14
          malen_a napisała:

>
          > no ladnie, ladnie, ja nie wiedzialalm, ze kolezanka taka pomyslowa jest, hihi
          >
          > czy ten rodzaj prezentu juz byl wyprobowany??

Jasne ,ze wyprobowany :) Dodam jeszcze tylko jedna rade,jesli masz kota to go
          gdzies zamknij bo inaczej maz bedzie musial go co chwile przeganiac ;)
      • magda.no Re: Pomóżcie! 22.08.03, 18:59
        Ale się uśmiałam!!! Z tej świeczki oczywiście hahaha!
    • anahella kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 00:44

• aankaa kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 00:49
        i domki, i drzewka wokół :)
        • malen_a Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 09:16
          aankaa napisała:

> i domki, i drzewka wokół :)

popiram ten pomysl!! kolezanka niedawno chlopakowi cala makiete sprawila +
          kilka wagonikow i ciuchcia i on byl wniebowziety!!
          • rose2 Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 10:43
            Po pierwsze musisz kupic cos co tobie sie nie podoba i wydaje sie zupelnie
            bezuzyteczne.
            Moja kolezanka kupila synkowi na urodziny zestaw majsterkowicza, chlopczyk
            pobawil sie moze godzine a potem siup na rower, za to tatus ma zabawe do dzis,
            powodzenia :o))))))
      • magda.no Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 19:00
        Przecież pisałam, ze ma dosłownie wszystko!! Kolejkę ma, rozkładaliśmy ją na
        Boże Narodzenie ostatnio. Zajmuje pół pokoju. Ale gdyby nie miał to pomysł
        super!
        • anahella Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 19:58
          magda.no napisała:

> Przecież pisałam, ze ma dosłownie wszystko!! Kolejkę ma, rozkładaliśmy ją na
          > Boże Narodzenie ostatnio. Zajmuje pół pokoju. Ale gdyby nie miał to pomysł
          > super!

To moze zmien meza?:)))))))))))))))))))))
          • aankaa Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 20:00
            anahella napisała:

> To moze zmien meza?:)))))))))))))))))))))

pomysł całkiem dobry
            w końcu, z jednym mężem CAŁY rok ???
            to niezdrowe ani dla ducha, ani dla ciała
            • magda.no Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 20:33
              Oj baby, baby... Wy tu sobie żartujecie a prezent dalej nie kupiony. Na
              dodatek szykuje mi się remont w domu. Akurat nasza ekipa remontowa ma czas i
              ochotę do nas przyjść aby zrujnować nasze mieszkanie i finanse. I jak tu
              świętować w tych warunkach?
              • aankaa Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 20:35
                magda.no napisała:

> Oj baby, baby... Wy tu sobie żartujecie a prezent dalej nie kupiony.

bo tylko to nam pozostało :P

> I jak tu świętować w tych warunkach?

na gruzach
              • lolyta Re: kolejke elektryczna - calkiem serio pisze n/t 22.08.03, 21:48
                No to moze wlasnie nie na gruzach tylko wywlec go gdzies na romanticzny
                weekend? (i tam wystapic w smietanie i wisienkach albo nutelli?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka