falochronka 28.08.03, 22:51 Nie ma jak wracać z pracy w deszcz. Cholerne metro nie działało, wracałam autobusem i trochę zmokłam na przystanku. Trzęsie... zimno.... Co macie pod ręką na katar? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 22:54 falochronka napisała: > Nie ma jak wracać z pracy w deszcz. Cholerne metro nie działało, wracałam > autobusem i trochę zmokłam na przystanku. > Trzęsie... zimno.... > Co macie pod ręką na katar? sluze chusteczkami higieniczynymi! zostalo mi po mojej chorobie ;) Odpowiedz Link
silvanca Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 22:56 betty-bt napisała: > falochronka napisała: > > > Nie ma jak wracać z pracy w deszcz. Cholerne metro nie działało, wracałam > > autobusem i trochę zmokłam na przystanku. > > Trzęsie... zimno.... > > Co macie pod ręką na katar? > > sluze chusteczkami higieniczynymi! zostalo mi po mojej chorobie ;) > a fuj obrzydliwcze!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 22:58 silvanca napisała: > > a fuj obrzydliwcze!! to ty obrzydliwcze tak to sobie obrzydliwie skojarzylas! fuuuuj! :))) nie to mialam na mysli! zuzytych nie przechowuje :-P Odpowiedz Link
silvanca Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 23:03 betty-bt napisała: > silvanca napisała: > > > > a fuj obrzydliwcze!! > > to ty obrzydliwcze tak to sobie obrzydliwie skojarzylas! fuuuuj! :))) > nie to mialam na mysli! zuzytych nie przechowuje :-P > taaaa.. teraz nie sciemniaj.. a czym mialas ostatnio torbe zapchana?? widzialam na wlasne galy.. :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 23:07 silvanca napisała: > taaaa.. teraz nie sciemniaj.. a czym mialas ostatnio torbe zapchana?? > widzialam na wlasne galy.. :) to byl, moja droga, upominek dla ciebie ;) nie zostawilam tego pod plotem? Odpowiedz Link
betty-bt oo boszszsz... 28.08.03, 23:08 w szufladach grzebie, do torebki zaglada... co za babsztyl ;-) Odpowiedz Link
silvanca Re: oo boszszsz... haaa haaa :-) 28.08.03, 23:12 betty-bt napisała: > w szufladach grzebie, do torebki zaglada... > co za babsztyl ;-) taki wszedobylski :-) jak mowia gorale.. ciekawosc to pierszy stopien do piekla.. ale... ciekawi zyja dluzej!!! a ze moja babcia ma juz 100ke na karku to staram sie isc w jej slady.. hi hi Odpowiedz Link
betty-bt Re: oo boszszsz... haaa haaa :-) 28.08.03, 23:14 silvanca napisała: > taki wszedobylski :-) > jak mowia gorale.. ciekawosc to pierszy stopien do piekla.. ale... ciekawi > zyja dluzej!!! > a ze moja babcia ma juz 100ke na karku to staram sie isc w jej slady.. hi hi a pod kolderke tez mi zagladalas jak spalam? ;-PPP Odpowiedz Link
silvanca Re: oo boszszsz... no wiesz?! 28.08.03, 23:16 betty-bt napisała: > > a pod kolderke tez mi zagladalas jak spalam? ;-PPP > ciiiiiicho babo! bo sie wyda i bedziesz miala placek! :-) Odpowiedz Link
aankaa już ma 28.08.03, 23:25 silvanca napisała: > ciiiiiicho babo! bo sie wyda i bedziesz miala placek! :-) i to całkiem niezły, jesienny ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 23:30 falochronka napisała: > Nie ma jak wracać z pracy w deszcz. Cholerne metro nie działało, wracałam > autobusem i trochę zmokłam na przystanku. > Trzęsie... zimno.... > Co macie pod ręką na katar? A skąd Ty jesteś bo w W-wie chyba nie padało ? Odpowiedz Link
aankaa Re: Prądu nie było-będzie katar 28.08.03, 23:33 prądu ostatnio w Waszyngtonie (też) nie było Odpowiedz Link
falochronka To tylko u nas trzeba świeczki trzymać w zapasie 28.08.03, 23:51 Czy ktoś mi podpowie jak się robi linki? Marnie "to" wygląda. info.onet.pl/791509,12,item.html Pozdrawiam (po gorącej herbacie już mniej trzęsie) Odpowiedz Link
aankaa Re: To tylko u nas trzeba świeczki trzymać w zapa 28.08.03, 23:57 falochronka napisała: > Czy ktoś mi podpowie jak się robi linki? > Marnie "to" wygląda. > > info.onet.pl/791509,12,item.html "to" nie ma wyglądać, "to" ma działać i działa :)) > Pozdrawiam (po gorącej herbacie już mniej trzęsie) > dolej jeszcze odrobinę rumu albo spirytusu, pomoże lepiej niż ciepłe skarpety i kocyk Odpowiedz Link
falochronka Re: To tylko u nas trzeba świeczki trzymać w zapa 29.08.03, 00:04 Aanko, tobie działa, mnie nie działa. Próbowałam kilka razy i nie wychodziło :((( Jakie jest magiczne słowo, żeby "to" i wyglądało i działało? Jeśli herbatka z prądem to mamy jeszcze kapkę łiski. Lepszy byłby inny rozgrzewacz, ale nie ma na co liczyć. Odpowiedz Link
aankaa Re: To tylko u nas trzeba świeczki trzymać w zapa 29.08.03, 00:12 falochronka napisała: > Aanko, tobie działa, mnie nie działa. Próbowałam kilka razy i nie wychodziło > :((( > Jakie jest magiczne słowo, żeby "to" i wyglądało i działało? to proste jak konstrukcja cepa :) zaznaczasz w pasku adres (kopiuj), wchodzisz na forum, klikasz (bosz, co za obrzydliwe słówko) i robisz "wklej" (dla ułatwienia - drugim klawiszem myszy), dodajesz enter i MUSI zadziałać Odpowiedz Link
falochronka Re: To tylko u nas trzeba świeczki trzymać w zapa 29.08.03, 00:28 www1.gazeta.pl/katowice/1,35063,1632844.html No comments Odpowiedz Link
falochronka Re: brawo !!!!!!! 29.08.03, 00:35 Z radości zatańczę taniec godowy ośmiornicy:)))) Moje linki! Moje dzieci! Razem z Aanką je spłodziłyśmy :)) Odpowiedz Link
aankaa ciszej Kobieto !!!!! 29.08.03, 00:37 jeszcze ktoś to przeczyta i pasztet gotowy ;) Odpowiedz Link
aankaa drzwi zamknęłam 29.08.03, 00:43 na paluszkach można jeszcze jedno kółko zatańczyć :)) Odpowiedz Link
falochronka Re: drzwi zamknęłam 29.08.03, 00:47 Jak na paluszkach, to będzie tak: Psst, psst, dana, dana, psst, psst:)) Odpowiedz Link
aankaa Re: drzwi zamknęłam 29.08.03, 00:48 i cichutko dysząc opadamy (z wdziękiem, jak piórko) na kanapę :)) Odpowiedz Link
falochronka Re: drzwi zamknęłam 29.08.03, 00:50 Po jednym kółku? POWIEDZMY, ŻE PO 53 KÓŁKACH Odpowiedz Link
ulalka Re: jak kiedys nie bylo prądu, to... 30.08.03, 16:41 potem urodzilo sie duzo dzieci w Ameryce ;)) Odpowiedz Link