p.a.d.a.l.c.o.w.a 03.09.03, 20:52 ..... zapuszkowaniem. Moze by tak stanąc murem i przy...lić smyczą Negrowi ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:04 Iii, tam... Znowu się naćpał(a) Skądinąd są mi znajome takie "gadki"...:)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:08 powód ataku raczej nieistotny -> naćpanie & t.p. Ja uważam, że warknąc na N w obronie czci Soczewki naszej nie zaszkodzi. julla napisała: > Iii, tam... > Znowu się naćpał(a) > Skądinąd są mi znajome takie "gadki"...:)) Odpowiedz Link
summa Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:20 ja tam z zasady do negra sie nie wpisuję - szkoda mu podbijac wątków! Głupoty same pisze i tyle. Odpowiedz Link
daffne Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:28 summa napisała: > ja tam z zasady do negra sie nie wpisuję - szkoda mu podbijac wątków! Głupoty > same pisze i tyle. > Ja tam sie dopisalam ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:29 I też masz słusznego a i po zasługach. daffne napisała: > Ja tam sie dopisalam ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:28 Masz słusznego, ale ostatnio mi nerwy puszczają i nie mogłam się powstrzymać. CZY DOSTAŁAŚ @ ODE MNIE Dzisiaj? summa napisała: > ja tam z zasady do negra sie nie wpisuję - szkoda mu podbijac wątków! Głupoty > same pisze i tyle. > Odpowiedz Link
summa Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:38 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Masz słusznego, ale ostatnio mi nerwy puszczają i nie mogłam się powstrzymać. > CZY DOSTAŁAŚ @ ODE MNIE Dzisiaj? NIE! A Ty dostałaś wczoraj ode mnie 2 czy tylko 1? musisz chyba założyć sobie to konto gdzie indziej, bo cholera połowa postów to będzie dopytywanie się o maile! Odpowiedz Link
pieskuba Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 21:54 tak generalnie od warczenia i od smyczy to ja jestem, chociaż ja to akurat pejcza z czarnej skóry używam (bez bezecnych skojarzeń proszę). Jednakowoż nie wiem dlaczego Negra wygraża Soczewicy. Może to przez ten las ja nic nie wiem? Las co mnie w nim trzymali 2 miesiące z okładem? Wyobraźcie sobie moi drodzy, że akurat dla mnie Negra łagodna jest i miła! Jak to się mogło stać? pieskuba Odpowiedz Link
summa Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:00 ja zasadniczo byłam, ale też nie mam pojęcia o co jej chodzi... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:05 nie bacz więc na to jaka jest dla ciebie i zważ jaka jest dla innych. pieskuba napisała: > Wyobraźcie sobie moi drodzy, że akurat dla mnie Negra łagodna jest i miła! Jak > to się mogło stać? > > pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:23 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > nie bacz więc na to jaka jest dla ciebie i zważ jaka jest dla innych. > > Toć ja baczę, Pani Padalcowa! No i witam, bo w przypadku Pani Padalcowej napisać, że do nóżek padam to byłoby, że tak brzydko spolszczę, fo pa! Jak tam jamniki? pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:28 dotkłaś bolącej rany. Z jamnikami jest problemmo grando molto pericoloso dermatologico. Wety bezradne, nawet słynny wet-derm Kouru Dembele z sggw ręce czarne załamuje. :(((( pieskuba napisała: > > Jak tam jamniki? > > pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:31 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > dotkłaś bolącej rany. Z jamnikami jest problemmo grando molto pericoloso > dermatologico. Wety bezradne, nawet słynny wet-derm Kouru Dembele z sggw ręce > czarne załamuje. :(((( > Matko Padalcowa! A czemże się ten problem objawia? Futer mu obłazi? Mojemu psu też kiedyś obłaził i jeszcze uszy mu się paprały na końcach - podobno to jamnicza przypadłość, a on jamnikiem nie jest wcale a wcale. pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:35 uuuuuuuuuuuuuu, psinko_kubo, oneż mają nurzeńca.!!!! Mówi ci to coś? :((((( pieskuba napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > dotkłaś bolącej rany. Z jamnikami jest problemmo grando molto pericoloso > > dermatologico. Wety bezradne, nawet słynny wet-derm Kouru Dembele z sggw r > ęce > > czarne załamuje. :(((( > > > Matko Padalcowa! > > A czemże się ten problem objawia? Futer mu obłazi? Mojemu psu też kiedyś > obłaził i jeszcze uszy mu się paprały na końcach - podobno to jamnicza > przypadłość, a on jamnikiem nie jest wcale a wcale. > > pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:37 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > uuuuuuuuuuuuuu, psinko_kubo, oneż mają nurzeńca.!!!! Mówi ci to coś? :((((( > No pewnie - jak Kostek obłaził z sierści to właśnie miał nurzeńca!!! Moja wet to wyleczyła!!! pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:39 da Bóg to pogadamy o tem w realu. nie chcę teraz tych ran sobie tu rozdrapywać bo i takem cierpiącą jest. Jedno ci powiem: postać-postaci nie jednaka. pieskuba napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > uuuuuuuuuuuuuu, psinko_kubo, oneż mają nurzeńca.!!!! Mówi ci to coś? :(((( > ( > > > No pewnie - jak Kostek obłaził z sierści to właśnie miał nurzeńca!!! Moja wet > to wyleczyła!!! > > > pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: jeszcze o psach - do Padalcowej 03.09.03, 22:42 Współczuję, paskudnie i długo się to leczyło, niestety... Biedne zwierzątka! pieskuba (bez nurzeńca psiego) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jeszcze o psach - do Padalcowej 03.09.03, 23:05 długo to nie znaczy zawsze to samo. mozna długo i dłużej i można wiele stracić. a kiedy trwa długo obyś nie żałował, bo można zacząc spadać w dół a to ju z nie to samo. Bredzę,wiem. Ale wali sie na mnie ze wszystkich stron bez litości i opamiętania. PS. To( nurzeniec ) trwa już 3 lata. A Zulcia ma 3i 1/2. :((( pieskuba napisała: > paskudnie i długo się to leczyło, Odpowiedz Link
pieskuba Re: jeszcze o psach - do Padalcowej 03.09.03, 23:10 Ojejku, rzeczywiście strasznie długo. Kostek miał jednocześnie maść, specjalną obrożę z czymś tam, chodził na takie uodparniające zastrzyki i dostawał do karmy odżywkę - miał nurzeńca bo był ogólnie wycieńczony, gdy go znalazłam. I dopiero kombinacja tych czterech rzeczy okazała się skuteczna... pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jeszcze o psach - do Padalcowej 03.09.03, 23:21 nasza ma to wszystko, jest dzielna bardzo ale co sie polepszy to sie popieprzy. Do zobaczenia na ++ bródnowskim ++ pieskuba napisała: > Ojejku, rzeczywiście strasznie długo. Kostek miał jednocześnie maść, specjalną > obrożę z czymś tam, chodził na takie uodparniające zastrzyki i dostawał do > karmy odżywkę - miał nurzeńca bo był ogólnie wycieńczony, gdy go znalazłam. I > dopiero kombinacja tych czterech rzeczy okazała się skuteczna... > > pieskuba Odpowiedz Link
anahella Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:17 Heeeee ubawil mnie stwor negrowy:) Az sie musialam wylogowac zeby to przeczytac bo jak jestem zalogowana to nie widze watkow tej osoby. A zaloze sie, ze Negr nas czyta - moze ja zaprosic - bedzie wesolo, co o tym myslicie?;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:24 o jezuuuuuuuuuuu, kobieto, czyś ty zmysły postradała, czy się szleju objadła !!! Jest wesoło gdy kazdy jest tam gdzie przynależy - np. człowiek w pracy, MAŁPA w ZOO, a matka joanna wśród djabołów. ;((o)))))) anahella napisała: > > A zaloze sie, ze Negr nas czyta - moze ja zaprosic - bedzie wesolo, co o tym > myslicie?;) > Odpowiedz Link
aankaa Re: zajrzyjcie na FK tam Negr grozi Soczewce.... 03.09.03, 22:26 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > o jezuuuuuuuuuuu, kobieto, czyś ty zmysły postradała, czy się szaleju objadła !! blekotu opiła ;))) Odpowiedz Link
aankaa a na górze, po prawej stronie 03.09.03, 22:28 jest ikonka wystarczy kliknąć akurat miejsce na taki wątek Odpowiedz Link
julla Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:37 Oł noł, anahello Podłączam się do sprzeciwu koleżanek. Negra będzie nam tu opisywac swoje wspaniałe, szalone życie; a my będziemy jej musiały odpisywac jak nisko opadła nam szczęka z wrażenia. A jak która wyrazi jakąś wątpliwość, to zostanie nazwana w najlepszym wypadku "idiotessą" i postraszona prokuraturą. I tak w koło Macieju! Odpowiedz Link
anahella Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:37 julla napisała: > Oł noł, anahello Oj to byl taki glupi pomysl, bo mam do wyboru: albo klepac glupoty w klawisze albo zebrac sie i zrobic pranie:) Odpowiedz Link
aankaa Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:39 anahella napisała: > Oj to byl taki glupi pomysl, bo mam do wyboru: albo klepac glupoty w klawisze > albo zebrac sie i zrobic pranie:) pranie zostaw - nie pora na takie ekscesy w klawisze klep mądrości :P Odpowiedz Link
anahella Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:43 aankaa napisała: > anahella napisała: > > > Oj to byl taki glupi pomysl, bo mam do wyboru: albo klepac glupoty w klawi > sze > > albo zebrac sie i zrobic pranie:) > > pranie zostaw - nie pora na takie ekscesy eee wystarczy tylko wcisnac odpowiedni guzik w pralce:)))) > w klawisze klep mądrości :P nie pora na takie ekscesy;) Odpowiedz Link
lolyta Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 23:00 Ewentualnie odeslana do szkol. A ja juz pokonczylam te szkoly co mnie interesowaly i wiecej mi sie nie chce. Odpowiedz Link
anahella nie znasz negry????????? 03.09.03, 22:37 betty-bt napisała: > .. i co ona cierpi do soczewy????? Ona (on, ono?) cierpi ogolnie, nie tylko do soczewki:) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:37 no wiesz..... zadajesz pytania zasadnicze tuz przed pólnocą. Becisko se żartuje czy_co ??? O żesz kurka wodna a może ty serio pytasz??? betty-bt napisała: > .. i co ona cierpi do soczewy????? Odpowiedz Link
anahella Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > O żesz kurka wodna a może ty serio pytasz??? Na pewno negr nas podczytuje w wolnych chwilach. Ta wypowiedzia Betty zadala jej (jemu, onemu?) cios prosto w serce;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:42 no to widzisz w jakim jestem stanie ! Juz nic nie trybię. Dno_dna_to_wasz_padal'COWA. anahella napisała: > > Na pewno negr nas podczytuje w wolnych chwilach. Ta wypowiedzia Betty zadala > jej (jemu, onemu?) cios prosto w serce;) > Odpowiedz Link
pieskuba Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:39 O Matko! I córko. Czy to jest możliwe, że ktoś tego nie wie? pieskuba Odpowiedz Link
anahella Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:42 pieskuba napisała: > O Matko! I córko. Czy to jest możliwe, że ktoś tego nie wie? Widac Betty w tej kwestii jest hm.... ze tak powiem... dziewica;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:45 anahella napisała: >> Widac Betty w tej kwestii jest hm.... ze tak powiem... dziewica;) no wiesz... ja juz z nia pogawedki odbywalam :))) tylko skad to wzielo i po co?? i dlaczego grozi soczewie nagle? > > Odpowiedz Link
anahella Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:57 betty-bt napisała: > anahella napisała: > > >> Widac Betty w tej kwestii jest hm.... ze tak powiem... dziewica;) > > no wiesz... ja juz z nia pogawedki odbywalam :))) tylko skad to wzielo i po > co?? i dlaczego grozi soczewie nagle? Ojejku ale Ty pytania zadajesz! Nie wiesz nic o ogolnonarodowyn programie socjalizacji pacjentow zakladow psychiatrycznych? Dali im internet:> Odpowiedz Link
betty-bt znam negre doskonale !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.03, 22:42 jako negre! ale jestem pewna, ze to jakis klon! od dawna sie nad tym zastanawiam. juz jej durnych watkow z analiza psychy nawet nie otwieram. nie rozumie tylko o co ona sie do soczewy czepia nagle??? do soczewy sie juz rozne bydleta czepialy. czy to ciagle jedna osoba jest?? podomka tez sie rzucala jak frytka w oleju! Odpowiedz Link
lolyta Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 22:58 ja nie wiem czy ona do Soczewy czy tak ma. Bo ja mialam takie jakies derza wi jak to przeczytalam, juz kiedys takie cos bylo, tylko nie pamietam, czy to tez o Soczewke chodzilo. Odpowiedz Link
julla Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 23:11 Tak, były juz jakies śledztwa, pogonie i utyskiwania; coś się Negrze trzy osoby połączyły w jedną albo jedna podzieliła na trzy, dokładnie nie pamiętam- ale jakoś tak. W każdym razie przez jakieś dwa tygodnie czuła się śmiertelnie zagrożona i prześladowana przez społeczność forumową. A potem jej przeszło:)) Odpowiedz Link
lashana Re: kto jest Negra28 ???????? 03.09.03, 23:45 julla napisała: Tak, były juz jakies śledztwa, pogonie i utyskiwania; coś się Negrze trzy osoby połączyły w jedną Ja jej się z kimś utożsamiłam, ale chyba mi w końcu uwierzyła że ja to ja (nieco paranoicznie to brzmi :)))))) A potem ktoś uważał że padalcowa i ja to jedno, ale nie wiem kto bo pisał jako klon. I obie usiłowałyśmy udowodnić że istniejemy... Pozdrawiam Lashana Odpowiedz Link
lashana Re: o lashana! 03.09.03, 23:53 No pewnie :))))))))))) Bardzo mi było miło, szkoda że się skończyło :)))))))))))) Pozdrowienia Lashana Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a BETTY- Ale świetnie bluznęłaś negrowi 03.09.03, 23:14 iś gratuliren inen tobie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: BETTY- Ale świetnie bluznęłaś negrowi 03.09.03, 23:24 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > iś gratuliren inen tobie !!!!!!!!!!! dziekuje! wkurzaja mnie ci krytycy soczewkowi :))) Odpowiedz Link