anahella 06.09.03, 00:11 To bedzie nie lada okazja do swietowania:) 10 tysiecy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:13 anahella napisała: > To bedzie nie lada okazja do swietowania:) 10 tysiecy! No to stukajmy. K. Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:20 wonsz napisał: > anahella napisała: > > > To bedzie nie lada okazja do swietowania:) 10 tysiecy! > No, jakby mi kto odpisal, to ja tez bym odpisal i jakos by poszlo... :))))))))))))))))))) K. Odpowiedz Link
summa Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:25 ja mogę odpisać, ale na 170 sie nie piszę, bo jutro do roboty :((( Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:56 summa napisała: > ja mogę odpisać, ale na 170 sie nie piszę, bo jutro do roboty :((( Kazdy po cegielce... Ziarko do ziarka :)))) Kto zna skecz o ziarkach? K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:31 Bym odpisala, ale pretextu ni ma - zaden odrzutowiec mi sie ostatnio nie zepsul. Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:53 lolyta napisała: > Bym odpisala, ale pretextu ni ma - zaden odrzutowiec mi sie ostatnio nie > zepsul. Ja moge popsuc. A co ma pasc? K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:19 A z czego, tak z grubsza, sklada sie odrzutowiec? Wymien pare czesci a ja powiem co idzie do odstrzalu. Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:26 lolyta napisała: > A z czego, tak z grubsza, sklada sie odrzutowiec? Wymien pare czesci a ja > powiem co idzie do odstrzalu. Rura. Skrzydla. Pod nimi mniejsze rury. Z tylu jeszcze kilka sterow. W rurze druty. :))))) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:27 No to juz wiem. Ani chybi trzeba pociagnac druta : ) w takiej rurze:) Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:39 lolyta napisała: > No to juz wiem. Ani chybi trzeba pociagnac druta : ) w takiej rurze:) Ciagniecie druta w rurze to raczej dzialanie naprawcze. A my mamy popsuc :))) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:45 najpierw mozna pociagnac w zla strone, to sie spsuje co sie ma spsuc. A potem to mozna naprawiac, czyli ciagnac w dobra strone. Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:53 lolyta napisała: > najpierw mozna pociagnac w zla strone, to sie spsuje co sie ma spsuc. > A potem to mozna naprawiac, czyli ciagnac w dobra strone. Za duzo roboty. Kilka dni temu wrzucili szmate do silnika i bylo bum. Ruch reka i po krzyku :)))))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 03:03 wonsz napisał: > Za duzo roboty. Kilka dni temu wrzucili szmate do silnika i bylo bum. Ruch > reka i po krzyku :)))))) wystarczy wrzucic szmate do odrzutowca i kapucino??? to jakim sposobem joan collins fruwala w tej i nazad? ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 03:11 betty-bt napisała: > wystarczy wrzucic szmate do odrzutowca i kapucino??? No. Albo ptoka :) > to jakim sposobem joan collins fruwala w tej i nazad? ;) Eeee? :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 03:24 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > wystarczy wrzucic szmate do odrzutowca i kapucino??? > > No. Albo ptoka :) > > > to jakim sposobem joan collins fruwala w tej i nazad? ;) > > Eeee? :) szmate w odrzutowiec???? cmoku? :))) > > K. > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:12 no to ja stuknełam wierszyk grafomański, w którego fabule i ty ujety zostałeś ( za co serdecznie przepraszam) wonsz napisał: > No to stukajmy. > > K. > > Odpowiedz Link
anahella Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:19 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > no to ja stuknełam wierszyk grafomański, w którego fabule i ty ujety zostałeś > ( za co serdecznie przepraszam) wierszyk cudny, tylko czemu gala chowamy? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:34 no bo on - Gal - cos tam pisnął o Srebrzysku, a mi się wszystko ostatnio kojarzy z d..pą. A poza tym tam jest pochowany ( pól_oficjalnie ) człek, którego znałam. Tak mi się napisało...wiesz..., na grfomana nie ma w zasadzie sposobu. Na szczęście ja jestem grafoman_bardzo_okazjonalny. anahella napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > no to ja stuknełam wierszyk grafomański, w którego fabule i ty ujety zosta > łeś > > ( za co serdecznie przepraszam) > > > wierszyk cudny, tylko czemu gala chowamy? > Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > no bo on - Gal - cos tam pisnął o Srebrzysku, a mi się wszystko ostatnio > kojarzy z d..pą. znam ten bol ;) -- Mowil, ze reperuje odrzutowce i pytal sie czy z nim polatam Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:43 tak tu se siedzę, że for sure jutro nie zwlekę się na to spotkanie dekamerońskie. Noblesobliż.- czyli albo śpimy i balujemy,,,albo nie śpimy i nie balujemy. Tertiumnondatur. Tiaaaaaaaaaa. betty-bt napisała: > > znam ten bol ;) > > > -- > Mowil, ze reperuje odrzutowce i pytal sie czy z nim polatam Odpowiedz Link
wonsz Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:04 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > no to ja stuknełam wierszyk grafomański, w którego fabule i ty ujety zostałeś > ( za co serdecznie przepraszam) Czytalem, az mnie zatchlo z podziwu!!! :))) Dzieki z@. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 00:42 stuk, stuk, stuk....stukam cierpliwie do 170 :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: pim pong n/t 06.09.03, 02:23 napiszta jakiś wierszyk, zamiast grać w kulki. Tiaaaaaaaa. betty-bt napisała: > Odpowiedz Link
betty-bt Re: pim pong n/t 06.09.03, 02:27 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: ja wierszyk? a ty widziakla, zeby ja wierszem pisala??? prosto z pola nadbieglam Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:29 no to stuknę tutaj Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:30 r.richelieu napisała: > no to stuknę tutaj a nie, brzydko było. jeszcze raz stuknę Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:32 r.richelieu napisała: > r.richelieu napisała: > > > no to stuknę tutaj > > > a nie, brzydko było. jeszcze raz stuknę ooo, jest moj pupilek :))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:32 betty-bt napisała: > ooo, jest moj pupilek :))) > > ajajajajajaj Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:37 r.richelieu napisała: > ajajajajajaj i po co sie dziecie wloczy po nocach, jak tu walnac mozna porzadnie :) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:47 betty-bt napisała: > r.richelieu napisała: > > > > ajajajajajaj > > i po co sie dziecie wloczy po nocach, jak tu walnac mozna porzadnie :) > > ja po nocach się włóczę po różnych opowieściach. Dziś jestem w celi z księżulkiem, który potrzebę posiadający wziął był się za zaspokajanie, a nakrytywszy przez przeora w sytuacji wziął się na sposób i wielebnego naciągnął na grzech śmiertelny popełniony ze strony odwrotnej co dla młodego księżulka stało się ósmą z nauk wyzwolonych, jako wyzwolony był sposób popełniania wynalazku Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:49 ni chu_chu nie zrozumiawszy szapobas i adieu. r.richelieu napisała: > ja po nocach się włóczę po różnych opowieściach. Dziś jestem w celi z > księżulkiem, który potrzebę posiadający wziął był się za zaspokajanie, a > nakrytywszy przez przeora w sytuacji wziął się na sposób i wielebnego > naciągnął na grzech śmiertelny popełniony ze strony odwrotnej co dla młodego > księżulka stało się ósmą z nauk wyzwolonych, jako wyzwolony był sposób > popełniania wynalazku Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:38 czy znacie piosnkę p.t. "ajajaj- nie mam jaj" - Odpowiedz Link
betty-bt Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 01:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > czy znacie piosnkę p.t. "ajajaj- nie mam jaj" - Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jezeli nastukamy do wieczora 70 postow 06.09.03, 02:17 ..ajajaj...nie mam jaj...łojojoj..po co mi choj... itd....piekna jest. Ta piosenka to pastisz rege. Dam posłuchać - jak zawitasz w dumnej stolicy. Ale naprawdę nie znasz ???????? Bo to chłopięta z trzy_miasta napisali i wykonują. A TYMON TYMAŃSKI - jedyny mój idol AUTOREM JEST,AUTORYTETEM I BARDEM. No,,,,nie wstydźmy się tego powiedzieć - Bogiem prawie. Tiaaaaaaaaa. betty-bt napisała: > > > zaspiewaj ;) > Odpowiedz Link
r.richelieu Re: znow kardynalowa spac nie mozesz?;) 06.09.03, 01:50 anahella napisała: > spać nie mogę, nie mogę, nie mogę odczuwam trwogę, trwogę, trwogę bo mą ranną rześkość niebogę, niebogę, niebogę diabli wezmą w drogę, w drogę, w drogę tralala Odpowiedz Link
anahella Re: znow kardynalowa spac nie mozesz?;) 06.09.03, 01:52 r.richelieu napisała: > spać nie mogę, nie mogę, nie mogę > odczuwam trwogę, trwogę, trwogę > bo mą ranną rześkość niebogę, niebogę, niebogę > diabli wezmą w drogę, w drogę, w drogę Wow!!! NIe dosc ze nocny marek to jeszcze piosenkarka;) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: znow kardynalowa spac nie mozesz?;) 06.09.03, 01:57 anahella napisała: > r.richelieu napisała: > > > spać nie mogę, nie mogę, nie mogę > > odczuwam trwogę, trwogę, trwogę > > bo mą ranną rześkość niebogę, niebogę, niebogę > > diabli wezmą w drogę, w drogę, w drogę > > Wow!!! NIe dosc ze nocny marek to jeszcze piosenkarka;) > śpiewać każdy może czasem lepiej a czasem gorzej jejeje ps. a mój nocny marek, wychodzi na to, jest homoseksualistą bo ciągnie, ciągnie do innych nocnych marków, a jak wyciągnie to tylko dziura po rzepce zostanie Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re..8978 + 70 = ..ile ???????? 06.09.03, 01:52 o co chodzi ????? bo do 10 000 to brak co_nie_co. Albo co. Odpowiedz Link
anahella Re: Re..8978 + 70 = ..ile ???????? 06.09.03, 02:05 No wiem, nie dosc ze spac nie moge to jeszcze liczyc nie umiem;) jak zaczynalam ten watek to brakowalo 170 Odpowiedz Link
lolyta Nie wyrobiliscie sie.... 06.09.03, 02:24 ...ale u mnie jeszcze wieczor wiec nadrobie za Was i odliczam: 10 Odpowiedz Link
lolyta ????? 06.09.03, 02:30 na gorze w liczniku sie nie dodaje a ilosc wpisow sie zwieksza... Odpowiedz Link
lolyta Re: lolyta 06.09.03, 02:34 8 tygodni, potem moge pic :-) no chyba juz jest to 10 000 nie? Odpowiedz Link
betty-bt Re: lolyta 06.09.03, 02:42 lolyta napisała: > 8 tygodni, potem moge pic :-) jesssu, jak ten czas wolno plynie... myslalam, ze juz tuszszsz :) Odpowiedz Link
lolyta Re: 9 tysiakow !!! 06.09.03, 02:46 A no to jeszcze tysiac i bedzie, a nawet 994, dobrze nam idzie.... Odpowiedz Link
anahella no i nastukaly 9 kilo:) 06.09.03, 02:58 Za 10 tysieczny post funduje gipsowy swiecznik wlasnej produkcji:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: no i nastukaly 9 kilo:) 06.09.03, 03:00 co jest kurna z tym maluchem????? Odpowiedz Link
dekameron Re: 9 tysiakow !!! 06.09.03, 02:58 lolyta napisała: > A no to jeszcze tysiac i bedzie, a nawet 994, dobrze nam idzie.... ale 9 tys twoje ;) trzymaj to w garsci, bo mozesz to wykorzystac przeciwko nam :))) Odpowiedz Link