czarna33 09.09.03, 22:17 No to mi odbilo totalnie:)))Jaka szkole polecacie?Chodzi mi o studia.Musze no musze...tzn nie musze ale chce.Generalnie interesuje mnie bankowosc.Czekam na opinie,dojazdy najwyzej W-wa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa chcesz powiększyć grono bezrobotnych bankowców ? 09.09.03, 22:20 może lepiej kursy kroju i szycia ;)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Szkola 09.09.03, 22:20 o bankach to najwięcej wie Summa wszystkiego sie dowiesz z jej sygnaturek. PS naprawdę bankowośc cię interesuje ???? A fuj !! :) czarna33 napisała: interesuje mnie > bankowosc.Czekam na opinie Odpowiedz Link
czarna33 Re: Szkola 09.09.03, 22:23 Co fuj,co fuj?Jak siedze w tym po uszy. A z innej beczki dolaczajac do tego watku-wiadomosc dla Anahelli-moj brat jest wlasnie u mnie:)))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
nawiedzona_baba nie siedź, wyjdź pókiś młoda 09.09.03, 22:25 i umysł na nowe otwarty ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: u Łosia ziemniakobranie w pełni ;) 11.09.03, 07:11 już po... ale fajnie było :)) no i po co było szkoły kończyć? ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Szkola 10.09.03, 01:33 czarna33 napisała: > No to mi odbilo totalnie:)))Jaka szkole polecacie?Chodzi mi o studia.Musze > no musze...tzn nie musze ale chce.Generalnie interesuje mnie > bankowosc.Czekam na opinie,dojazdy najwyzej W-wa. geografia, urbanistyka, socjologia i kursy kroju i szycia cała reszta jest bez-na-dziej-na wspomnisz moje słowa o i tyle ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Szkola 10.09.03, 10:06 r.richelieu napisała: > geografia, urbanistyka, socjologia i kursy kroju i szycia > cała reszta jest bez-na-dziej-na > wspomnisz moje słowa > > o i tyle ;)) wiedzialam, ze znajde tu richelieu ;) ja tez chce, ale nic z tych w/w rzeczy mnie nie interesuje. to co, nie mam sie wcale za to zabierac? Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Szkola 11.09.03, 00:59 betty-bt napisała: > wiedzialam, ze znajde tu richelieu ;) > ja tez chce, ale nic z tych w/w rzeczy mnie nie interesuje. > to co, nie mam sie wcale za to zabierac? > > wiedziałaś.. to znaczy moje paranoidalne fiksum-durdum jest aż tak widoczne ps. jeśli Cię nic z w/w nie interesuje to jesteś już stracona. wszystko inne nie jest warte funta kłaków, nawet moich przerzedzonych oraz złamanego argentyńskiego grosza po dewaluacji razem wziętych straszne, co teraz z Tobą będzie Odpowiedz Link
betty-bt Re: Szkola 11.09.03, 01:04 r.richelieu napisała: > wiedziałaś.. to znaczy moje paranoidalne fiksum-durdum jest aż tak widoczne chyba nie watpilas? :) > > ps. jeśli Cię nic z w/w nie interesuje to jesteś już stracona. wszystko inne > nie jest warte funta kłaków, nawet moich przerzedzonych oraz złamanego > argentyńskiego grosza po dewaluacji razem wziętych > straszne, co teraz z Tobą będzie o boszszsz... pozostane forumowym gluptasem (idiotka)? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Szkola 11.09.03, 02:27 Eeeeeeeeeeeeeeeeee... no funta to może nie, ale tak z pół??? ;) r.richelieu napisała: > nie jest warte funta kłaków, nawet moich przerzedzonych oraz złamanego > argentyńskiego grosza po dewaluacji razem wziętych > straszne, co teraz z Tobą będzie Odpowiedz Link
gertruda_makuch E tam, 10.09.03, 01:58 Do roboty w polu bys poszla, albo za rodzenie dzieci wziela, a nie zycie marnowac w szkole... Tera te mlode to zupelnie poprzewracane w glowach majom. Szkoly sie zachcialo, no! Odpowiedz Link
losiu4 Re: Szkola 11.09.03, 07:14 czarna33 napisała: > No to mi odbilo totalnie:)))Jaka szkole polecacie?Chodzi mi o studia.Musze > no musze...tzn nie musze ale chce.Generalnie interesuje mnie > bankowosc.Czekam na opinie,dojazdy najwyzej W-wa. a, to już zależy czy się chcesz czegoś nauczyć, czy papierek dostać. Jeśli nauczyć - sięgnij chociażby po rankingi Wprostu czy Polityki - zobaczysz sama. Jeśli papierek - myślę że wystarczy po przystankach się przejść i ogłoszenia poczytać (przynajmniej tak jest w Krakówku i Tarnowie) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link